Adgager’da Mobil Uygulama Testi Nasıl Yapılır?

Paylaşmayı unutmayın.

Pazar araştırma süreçlerine bambaşka bir soluk getiren Adgager, aynı zamanda mobil uygulamanızın da kullanıcı tarafında nasıl karşılandığının testini yapabileceğiniz bir platform. Adgager’da mobil uygulama testi yaparak bilinirliğinizi artırabilir ve en önemlisi uygulamanız hakkında nitelikli geri bildirim toplayabilirsiniz. Bu sayede uygulamanızı geliştirirken izleyeceğiniz yol haritası, tüketicinin ne istediği gibi konular çok daha net olacaktır.  “Adgager’da mobil uygulama testi nasıl yapılır?” Hep birlikte inceleyelim.

Eğer Adgager’da pazar araştırması yapmak istiyorsanız “Adgager’da araştırma nasıl başlatılır?” yazımıza da göz atmanızda fayda var.

Adgager'da mobil uygulama araştırması

@MariusMB

Adgager’da mobil uygulama testi yaparken, ilk olarak testini yapmak istediğiniz mobil uygulamayı Gagerlarımızdan indirmelerini rica ediyoruz. Uygulamanızın iOS ya da Android tabanlı olmasına göre nitelikli hedefleme yaparak uygulamanın doğru kişiler tarafından test edilmesine özen gösteriyoruz. Uygulamayı indirdiklerini belirten Gagerlarımıza soruları iletiyoruz.

Adgager mobil uygulama testi

@FirmBee

Son Aşama

Daha sonra Gagerlarımıza, uygulamanız hakkında tüketici tarafında öğrenmek istediklerinizi ucu açık, çoktan seçmeli ve seçenekli sorular şeklinde sorabiliyoruz. Ayrıca bu soruları video, fotoğraf gibi görsel materyaller ile desteklemeniz de mümkün. Örneğin; karar vermekte zorlandığınız iki arayüz örneğini Gagerlarımıza sorarak tüketici tarafında nasıl etki bırakacağını öğrenmeniz mümkün.

Adgager’da yapılan uygulama testinin bir örneğini görmek  ve araştırmanın uygulamaya nasıl etki ettiğini öğrenmek için Lisa uygulamasına yaptığımız araştırma ve sonuçlarına göz atabilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar