Gürültü Önleyici En İyi 12 Kulaklık

Gürültü Önleyici En İyi 12 Kulaklık

Paylaşmayı unutmayın.

Gürültü Önleyici En İyi 12 Kulaklık – Yeni bir albüm keşfetmek dünyayı sallamak veya kırsalda bir tren yolculuğu yapmak gibi hissettirebilir – tabii o koltuğu iki küçük çocukla paylaşmıyorsanız..

Bir düşünün, evden çalışma çağında iyi bir şarkıyı mahvedebilecek birçok ses var. Bu yüzden gürültüyü izole eden ve aktif olarak engelleyen kulaklıklar hepimiz için önemli bir araştırma konusu. (Bağımsız bir sıralama söz konusudur.)

Gürültü Önleyici En İyi 12 Kulaklık

1- Apple AirPods Max

Gürültü Önleyici En İyi 12 Kulaklık
Photo by @Apple

Eğer iPhone kullanıyorsanız ve 5.699,00 TL ödemeye hazırsanız Apple‘ın gürültü önleyici kulak üstü kulaklıkları çok iyi bir seçim olacaktır. Muhtemelen şimdiye kadar duymuş olabileceğiniz en iyi kablosuz kulaklıklardır. Apple cihazlarıyla mükemmel eşleştirme ve bağlantı, Bose’u yenen gürültü azaltma; bunları çoğu insan için harika bir çift haline getiriyor.

Ancak AirPods Max’in kötü yanı ise birlikte verilen yumuşak kılıf. Pek iyi bir koruma sağladığı söylenemez.

AirPods Max Apple’da 5.699,00 TL .

En uygun fiyat ise şuan için 4.462 TL ile Trendyol’da.

2- Sony WH-1000XM4

Sony WH-1000XM4 Kulak Üstü Kablosuz Kulaklık
Photo by @Hepsiburada

Sony’nin WH-1000X serisi, birkaç yıldır üst üste en iyi gürültü önleyici kulaklıklardan bazılarını üretti. Elbette, yakın zamanda piyasaya sürülen WH-1000XM4 bir istisna değil. Yeni model, önceki sürümlerin şık, ticari görünümünü ve 30 saatlik pil ömrünü korumakta. Ancak bu sefer, her ikisi de daha temiz bir genel ses imzasına katkıda bulunan; daha iyi gürültü engelleme ve daha yüksek ses farkıyla. Yüksek kaliteli mikrofonu, Covid sonrası dünyada önemli bir yükseltme olan Zoom toplantılarında su altındaymışsınız gibi ses çıkarmaz.

Apple AirPods Max’ e göre yarı yarıya bir fiyat farkı söz konusu.

En uygun fiyat şuan için HepsiBurada’da 2.699 TL.

3- Bose Noise Canceling 700

Bose Noise Canceling 700
Photo by @bestbuy

Her zaman popüler olan Bose QC35 II harika bir gürültü önleme seçeneği olmaya devam ediyor. Ancak Bose’un en yeni kulaklıkları olan Noise Canceling 700, iş kullanıcıları için en üst sırayı alıyor. Gıcırtılı klavyeleri veya geveze oda arkadaşlarını her zamankinden daha iyi susturan mükemmel gürültü azaltma özelliğine ve ayrıca QC35 II’den biraz daha iyi ses kalitesi ve pil ömrüne sahip.

Ancak 700’ü satın almanıza neden olacak asıl neden arama kalitesidir. Telefon görüşmelerinde çevrenizdeki dünyanın sesini sınırlamak için gelişmiş sinyal işleme ve dört mikrofon kullanılmış. Aradığınız kişi, gürültülü bir oturma odasındayken bile kütüphanede olduğunuzu düşünebilir.

Bose.com üzerinden Türkiye’ye gönderim mevcut değil. Yine de incelemek isterseniz sitedeki fiyatı $379.00

Son olarak, en uygun fiyat ise Trendyol’da: 4.165,73 TL.

4- Sony WF-1000XM4

Sony WF-1000XM4 Tamamen Kablosuz Gürültü Engelleme Özellikli Kulaklık
Photo by @akakce.com

Sony’nin WF-1000XM4’ü, bir çift kulaklıktan duyduğumuz en iyi gürültü azaltma özelliğine sahip. Şirketin mükemmel dijital sinyal işleme sistemi, çoğu sesi engellemek için forma uyan köpük kulak uçlarıyla eşleşmekte. Sony’nin kulak üstü kulaklıklarından sevdiğimiz; aynı süper özelleştirilebilir sesi sunar. Bunlar, daha küçük kulaklar için biraz fazla büyük. Ancak ekstra boyut, sektör lideri sekiz saatlik pil ömrü ile ödüllendirilmiş.

Teknosa ve Amazon’da 2.799 TL‘den satışı mevcut.

5- Samsung Galaxy Buds Pro – Gürültü Önleyici En İyi 12 Kulaklık

Samsung Galaxy Buds Pro Bluetooth Kulaklık - Gürültü Önleyici En İyi 12 Kulaklık
Photo by @shop.samsung.com

Eşleştirme hızı ve gürültü azaltma söz konusu olduğunda, Samsung’un kulakiçi kulaklıkları AirPods Pro’ya paralarının karşılığını kolayca verir. Ancak Apple’ın kulaklıklarını ses kalitesinde tamamen eziyorlar. Buds Pro, her bud içinde daha temiz, daha derin bas ve daha net tizler sağlayan çift sürücülü bir sisteme sahip. Mümkün olan en iyi sesin keyfini çıkarırken dış dünyayı susturmak istiyorsanız, tercih edebileceğiniz bir diğer marka. Ayrıca merak etmeyin, bir Samsung telefon gerekli değil.

Galaxy Buds Pro Samsung’da 1.599 TL.

En uygun fiyat ise gümüş renginde 1.350,78 TL ile HepsiBurada’da.

6- Apple AirPods Pro – Gürültü Önleyici En İyi 12 Kulaklık

Gürültü Önleyici En İyi 12 Kulaklık
Photo by @Apple

Klasik modele göre; uyum sağlayan ve dolayısıyla sesi iyileştiren rahat kulak uçlarına sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Daha iyi bir genel tasarıma ve bir çift kulaklıkta bulabileceğiniz en iyi gürültü engelleme özelliklerine sahipler. En iyi şekilde bir iPhone veya başka bir Apple cihazıyla kullanılırlar. Ancak Android telefonlarla da çalışırlar (daha az sayıda özellik olsa da).

Apple AirPods Pro Apple fiyatı: 2.499 TL

En uygun fiyat 1.867,13 TL ile Amazon’da.

7- Samsung Galaxy Buds 2

 Galaxy Buds2
Photo by @shop.samsung.com

Samsung’un en yeni Galaxy Buds’ı kablosuz şarj; Buds Plus ile aynı iki sürücü dizisi ve standart bir AirPod çifti ile aynı fiyata iyi gürültü önleme özelliklerine sahiptir. iOS için standart bir Bluetooth aksesuarı gibi eşleşirler. Ancak Buds2’nizden tam işlevsellik istiyorsanız, Android ile kullanmanız daha doğru olacaktır.

Ayrıca, en hafif ve en kolay takılan budslardan biri. Bu da onları daha küçük kulakları olanlar için iyi bir seçenek haline getiriyor. Bununla birlikte, serinin en uygun fiyatlı kulaklıklarından biri.

Galaxy Buds 2, Samsung’da 999 TL ile ön siparişe açık.

Şuan için en uygun fiyat 969,03 TL ile Trendyol’da.

8- Bowers & Wilkins PX7 Carbon Edition

Bowers & Wilkins Px7 Carbon Edition Kablosuz Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık,
Photo by @amazon

Kendine özgü stil ve müzikal netlik sahibi PX7 Carbon, harika bir gürültü azaltma ve hafifliğe sahip. Ancak PX7 biraz daha lüks. Bu da onları harika performanstan hoşlanan; ancak kalabalığın arasından sıyrılmak için biraz daha fazla harcamaktan çekinmeyenler için iyi bir seçenek haline getiriyor.

Amazon ve N11‘de 4.500,00 TL ile satışı mevcut.

9- Jabra Elite 85H

Jabra Elite 85h Aktif Pasif Gürültü Önleyici Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık
Photo by @Amazon

Kulaklık konusunda hassas davranamayan, hırçın kullananlardansanız Jabra Elite 85H tam size göre bir seçim olacaktır. Suya dayanıklı bir kaplamaya, değiştirilebilir kulak yastıklarına ve kötüye kullanıma karşı dayanıklı, sağlam, abartısız bir tasarıma sahip.

Aktif gürültü engelleme yetenekleri kesinlikle en iyisi değil. Ancak bunu yalnızca en gürültülü ortamlarda fark edeceksiniz. Ve ANC açıkken 36 saatlik pil ömrüyle, pilleri nadiren şarj etmeniz gerekir.

En uygun fiyatı 1.343,66 TL ile Amazon’da yer alıyor.

Kendi sitesi üzerinden satışı yok. Ancak daha detaylı incelemek için göz atmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

10- Jabra Elite 85t

Jabra Elite 85t - Gürültü Önleyici En İyi 12 Kulaklık
Photo by @jabra.com

Bütün kış, soğuk koşularda Jabra Elite 85t çiftini yanınızda götürebilirsiniz. Sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır. Bu süper rahat buds arkasındaki mühendisler, tasarım aşamasında binlerce kulağı lazerle tarayarak kulaklarınızda neredeyse kaybolan bir çift oluşturmayı başarmış.

Ayrıca Jabra’nın terden sırılsıklam parmaklarla çalıştırılması daha kolay olan butonları tercih etmesiyle; dokunmatik kontrollere sahip olmaması da tercih sebebiniz olabilir.

Jabra Elite 85t için en uygun fiyat 1.349 TL ile N11’de.

Son olarak, diğer detaylar için jabra.com‘dan inceleme yapabilirsiniz.

11- Amazon Echo Buds (2021)

Amazon Echo Buds (2021) - Gürültü Önleyici En İyi 12 Kulaklık
Photo by @Amazon

Listenin en uygun fiyatlı kulaklığı; Amazon Echo Buds’ın ikinci nesli Sony, Apple ve Bose’un en iyileriyle aynı sessizliği sağlamıyor. Ancak neredeyse yarı fiyatına. 

Amazon’un Alexa sesli asistanı, telefonunuza bakmadan zamanlayıcıları ayarlamanıza ve hava durumunu kontrol etmenize olanak tanıyan tomurcuklara yerleştirilmiştir. Aslında, istemiyorsanız dokunmatik kontrollere gerçekten basmanız gerekmez – sadece sorun. Kablolu veya kablosuz bir şarj çantasına sahipler (kablosuz olan bence 20 dolarlık ek ücrete değer) ve şarj başına beş saat süren bir AirPods Pro alacaksınız. Nispeten düz bir profil, oldukça geniş bir ses sahnesi ve rahat silikon uçlar sayesinde iyi bir uyum ile oldukça iyi geliyorlar.

Şuan için Amazon‘da stoklar tükenmiş, ancak Target‘ta $119.99

12- Sennheiser Adapt 660 – Gürültü Önleyici En İyi 12 Kulaklık

Sennheiser Adapt 660
Photo by @hifilife.com

Sony veya Bose telefonlar için ödediğinizden daha ucuza mükemmel ses, rahat bir uyum ve yüksek kaliteli gürültü önleme mi istiyorsunuz? EPOS ve Sennheiser arasındaki bu işbirliğine göz atın. Epos/Sennheiser Adapt 660 en hafif ve gürültü önleyici kulaklıklardan biri. 

Ayrıca aramalarda ve Zoom toplantılarında/derslerinde büyük sessizlik için mükemmel bir mikrofona sahip. Fiyat- performans ürünü arıyorsanız şans verebileceğiniz bir kulaklık.

Şuan için kendi sitesinde stok yok. Ancak Trendyol’da 4.889 TL ve Hifilife’da 4.888 TL‘ye satışta.

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar