Netflix E-Ticarete Sitesi – İşte Site ve Sitede Yer Alan Bazı Ürünler

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix E-Ticarete Sitesi – İşte Site ve Sitede Yer Alan Bazı Ürünler. Netflix, platformda ilgiyle takip edilmekte olan içeriklere özel olarak tasarlanmış olan ürünlerden oluşan bir e-ticaret platformu açtı. Satışın gerçekleştirildiği web sitesine netflix.shop adresinden ulaşmak mümkün. Şimdilik sitede yer alan ürün yelpazesi dar. Fakat ilerleyen zamanlarda bu yelpazenin genişleyeceği ve çok daha fazla ürünün satışta olacağı; yayıncı site Netflix tarafından aktarılan bilgiler arasında yer alıyor. 

Netflix Shop

Netflix E-Ticarete Sitesi – İşte Site ve Sitede Yer Alan Bazı Ürünler

Sitenin yapımları, neredeyse insanların televizyon izleme alışkanlıklarını değiştirdi desek abartmış olmayız. Etki alanını genişletmek, büyümek isteyen Netflix yeni bir sektöre giriş yaptığını kullanıcılarına duyurdu. Netflix’in resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre Netflix’in artık aynı zamanda bir e-ticaret satış platformu da var. Kullanıcılar, satış platformu üzerinden Netflix’teki popüler yapımlardan esinlenerek; üretilmiş olan çeşitli ürünlere sahip olabileck. Şu anda portföyde yer alan ürünler giyim ve aksesuar ürünleri olarak karşımıza çıkıyor. 

netflix-e-ticarete-sitesi-iste-site-ve-sitede-yer-alan-bazi-urunler
Netflix Shop

Ayrıca Netflix tarafından yapılan açıklamada; sadece özel seri ürünlere yer verileceği ifade edild. Platformda yer alan ürünler, tasarım ve kalite bakımından da oldukça iddialı. Ürünler, dünyaca bilinen giyim markaları ve bu markaların bünyelerinde çalışan tasarımcıların elinden çıkacak. Marka, şimdilik ürün sayısının az olsa da ilerleyen günlerde ürün yelpazesinin genişleyeceğini belirtiyor. 

Netflix Shop’ta Yer Alan Bazı Ürünler – Netflix E-Ticarete Sitesi

netflix-e-ticarete-sitesi-iste-site-ve-sitede-yer-alan-bazi-urunler
Netflix Shop

Shop’ta yer almakta olan ürünlere baktığımızda; Netflix’in en çok ses getiren animelerinden olan Yasuko ve Eden ile Lupin’e özgü ürünler dikkat çekiyor. Ancak gelen açıklamalar yalnızca bu yapımların ürünleriyle yetinilmeyeceği yönünde. Gelecek günlerde Netflix içeriğine sahip daha fazla ürünün satışı gerçekleştirileck. Özellikle de Stranger Things ve The Witcher gibi özgün yapımların ürünleri oldukça dikkat çekecek gibi duruyor. Ayrıca BEAMS’ın tasarladığı Netflix logolu ürünler de aynı site üzerinden satışa sunulack. 

netflix-e-ticarete-sitesi-iste-site-ve-sitede-yer-alan-bazi-urunler
Netflix Shop

Son olarak Netflix Shop’ta yer almakta olan ürünlerin fiyatlarına baktığımızda ise ciddi farklılıkların olduğu görülüyr. Ek olarak üzerinde Yasuke logosu yer alan beyaz renkli bir t-shirt 30 dolara satışa sunuluyor. Diğer yandan BEAMS’ın tasarladığı ve ‘Eden’ yazılı bir t-shirt ise 45 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Ancak kullanıcılar, Yasuke temalı bir kolyeyi ise 95 dolar karşılığında temin edebilr.  

Netflix Shop

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar