2021 En iyi Mobil Uygulamalar

Paylaşmayı unutmayın.

2021 En iyi Mobil UygulamalarMobil uygulama dünyası her geçen gün kendini yenileyerek farklı uygulamaları bizlerle tanıştırıyor. Birbirinden iyi mobil uygulamalar sayesinde bizler de fayda sağlayarak pek çok işlemimizi kolayca yapabiliyoruz. Özellikle bu konu üzerine hazırladığımız 2021 en iyi mobil uygulamalar listemiz sayesinde sizleri birçok uygulamayla tanıştırıyoruz. İsterseniz lafı daha fazla uzatmadan hemen listenin detaylarına geçelim.

2021 En iyi Mobil Uygulamalar

VSCO

Photo by Le Buzz on Unsplash

En iyi mobil uygulamalar arasında bulunan VSCO fotoğraf düzenlemeye yeni bir soluk getiriyor. Özel filtreleri ve fotoğraf düzenleme araçlarıyla pek çok kişi tarafından kullanılıyor. Ayrıca Google Play ve App Store’da bulunan VSCO 2021 yılının en çok indirilenleri arasında yer alıyor.

Pocket Cats

2021-en-iyi-mobil-uygulamalar
@appstore

Pocket Cats, podcast dinleyenlerin seveceği türden bir uygulama oluyor. Oldukça kullanışlı bir uygulama olarak zengin bir podcast kütüphanesini barındırıyor. Özellikle ana keşif ekranı sayesinde yeni podcastleri bulma çok daha kolaylaşıyr.

Bundle

Bundle

Uygulama haber takibini kişiselleştirme özelliği sayesinde pek çok kişi tarafından aktif şekilde kullanılıyor. En iyi mobil uygulamalar olarak Uygualama güncel haberleri kullanıcılarına sunuyr. Ayrıca kullanıcıların hangi haber kaynaklarından haber takip edeceğini da sağlıyor. Kolay kullanımı ile birlikte her yaştan kullanıcının rahatlıkla uygulamada gezinmesine olanak veriyor.

NordVPN – En iyi Mobil Uygulamalar

2021-en-iyi-mobil-uygulamalar
@tecknopat

NordVPN 60 ülkede 5 binden fazla sunucusuyla birlikte oldukça kaliteli bir VPN hizmeti sağlıyor. 2021 en iyi mobil uygulamalar olarak NordVPN içerisinde pek çok özelliği de barındırıyor. Dünyanın en iyi VPN uygulaması unvanına sahip olan uygulama ücretli olmasının yanında 7 gün ücretsiz kullanılabiliyor. NordVPN sayesinde siber tehditlerden korunma söz konusu oluyr.

Pedometre

Yürüyüş ve egzersiz yapmayı seven kişiler için Pedometre sizler için adım sayar görevini yapıyor. İçerisinde bulunan sekmeler sayesinde egzersizlerin takibi oldukça kolay bir şekilde kontrol edilebiliyor. Özellikle kilo vermek isteyenlerin tercih edebileceği Pedometre, en iyi mobil uygulamalar listesinde yerini alıyor.

@play.google

Pixlr

2021-en-iyi-mobil-uygulamalar
@sonsuzteknoloji

Yaklaşık olarak 50 milyon indirmesi bulunan Pixlr en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında bulunuyor. Ek olarak çekilen fotoğrafların profesyonel şekilde düzenlenmesi ve farklı efektler eklenmesi Pixlr sayesinde gerçekleşebiliyor. 2 milyondan fazla efekt ve filtresi bulunan uygulama fotoğraf düzenlemeyi çok daha kolaylaştırıyor. Mobil uygulama haricinde bilgisayar üzerinden de kullanımı sağlanabiliyor.

SwiftKey – En iyi Mobil Uygulamalar

2021-en-iyi-mobil-uygulamalar
@webtekno

Listenin sonuncusu En iyi mobil uygulamalar yer alan SwiftKey, son derece kullanışlı bir klavye uygulaması olarak geçiyor. Neredeyse 300’den fazla dil seçeneği ile birlikte gelen SwiftKey klavye üzerinden çıkartma göndermeyi de sağlıyor. Tamamen kişiselleştirilebilen bu klavye uygulaması sayesinde yazma şekilleri de uygulama tarafından tanımlanıyor. Daha sonrasında ise otomatik bir şekilde öngörüsel olarak imla kontrolü ve öneriler de yapılıyor. Ayrıca klavye istenildiği gibi değiştirilerek farklı renklerde kullanılabiliyor. Bunun yanında farklı yazma olanakları da sunuluyor. En olarak En iyi mobil uygulamalar listesinde bulunan SwiftKey, her mobil cihazda bulunması gereken uygulamalardan oluyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar