2018’in En İyi 10 Android Oyunu

en iyi 10 andorid oyunu

Paylaşmayı unutmayın.

Günümüzde artık mobil oyun sektörü fazlasıyla gelişmiş durumda. Özellikle Android işletim sistemine sahip cihazların daha fazla oyuna ve uygulamaya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Daha önce sizler için  2018’in en iyi iOS ve Android  Oyunları ve 2017’nin En İyi ve Ücretsiz 15 Android Oyunu başlıkları altında belirli sıralamalar yapmıştık. Bu yazımızda ise sadece Android oyunlarının en iyilerini güncel haliyle sizler için hazırladık. Şimdi lafı fazla uzatmadan “2018’in en iyi 10 oyunu”nu listelemeye başlayalım.

1. PUBG Mobile

PUBG mobile

@texhworm

Uzun adı ile Playerunknown’S Battlegrounds olarak adlandırılan bu oyun son zamanlarda adından fazlasıyla söz ettiriyor ve kuşkusuz Android oyunlarının en iyisi sıramızda ilk sırayı almayı hak ediyor.

PUBG Mobile İndir

2. Space Marshals

Space Marshals

@spacemarshals

Space Marshals oyununu oynamaya başladığınızda çok dikkatli olun çünkü fazlasıyla akıcı bir oyun olduğu için hemen bitirip rahatlamaya çalışıyorsunuz. Kurgusu ve oyun kalitesi ile oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Space Marshals İndir

3. Last Day On Earth: Survival

Oynaması fazlasıyla keyifli olan bu oyunun ilk olarak kendi açıklamasını sizlere aktaralım. Oyuna göre kıyamet gibi gerçekleşen bir salgından sonra herkesin terk ettiği bir bölgede hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Hikayesiyle ve konusuyla oldukça etkili olan bu oyunu oynamanızı tavsiye ederiz.

Last Day On Earth: Survival İndir

4. Modern Combat Versus

Nişancı oyunlarında çağ açan bir oyun olarak adlandırılan Modern Combat Versus, aksiyon oyunlarını seven kullanıcılar için en ideal oyunlardan birisi. Oyun grafikleri ve kalitesiyle de fazlasıyla dikkat çeken bu oyun, online platformuyla da oldukça tercih ediliyor.

Modern Combat Versus İndir

5. The Walking Dead No Man’s Land

Hikayesiyle ve kalitesiyle oldukça iyi olan bu oyun, fazlasıyla kendini size beğendirmeyi başarıyor diyebiliriz. The Walking Dead dizisini izleyenler için ise ayrıca etkileyici olarak gelebilir. Bu oyunu Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

The Walking Dead No Man’s Land İndir

6. Bloons Supermonkey 2

Bu oyun ilk bakışta size biraz basit gelebilir fakat oyunu oynadıkça ne kadar sürükleyici ve zevkli olduğunu daha rahat anlayabilirsiniz. Tamamen bir strateji oyunu olan Bloons Supermonkey 2’yi Play Store mağazalarından rahatça indirebilirsiniz.

Bloons Supermonkey 2 İndir

7. Dead Warfare: Zombie

dead warfare

@DeadWarfare

Yukarıda bahsettiğimiz Modern Combat oyununa alternatif olarak Dead Warfare’ın oldukça başarılı bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. Mobil oyun konusunda çoğu insanın beğenisini kazanan bu aksiyon dolu oyunu kesinlikle oynamanızı tavsiye ederiz.

Dead Warfare: Zombie İndir

8. Lords Mobile

Hepinizin tahmin edebileceği gibi günümüzde en çok oynanılan oyun kategorisi olarak strateji oyunlarını söyleyebiliriz.Yukarıda bahsettiğimiz diğer strateji oyunlarından farklı olarak Lords Mobile, sizi fazlasıyla etkileyebilir. Bu oyunu ücretsiz olarak Android mağazalarından indirebilirsiniz.

Lords Mobile İndir

9. War Wings

War Wings oyunu uçak severler için vazgeçilmez bir oyundur. Yukarıda bahsettiğimiz aksiyon oyunlarının yanı sıra bir insan simülatörü değil de uçak yönlendirerek verilen görevleri yapmaya çalışıyorsunuz ve bu da oldukça eğlenceli ve sürükleyici gelebiliyor.

War Wings İndir

10. SimCity Buildlt

simcity buildit

@Simcity

2018’in en iyi 10 Android oyunu konulu yazımızda genel olarak hep aksiyon veya strateji oyunlarından bahsettik. Fakat en çok tercih edilen bir diğer oyun SinCity’nin öyle aksiyon dolu değil de eğlenceli bir vakit geçirme oyunu olduğunu söyleyebiliriz. 50 milyondan fazla indirme sayısına sahip olan bu oyunun da listemizde yer alması gerektiğini düşündük.

SimCity Buildlt İndir

Android işletim sistemine sahip kullanıcıların tabii ki bunların dışında da birçok oynadığı oyunun olduğunu biliyoruz. Fakat biz genel olarak en çok oynanan ve en çok tercih edilen oyunları sizler için bu listemizde sıraladık. Yukarıdaki oyunların tamamına Android mağazalarından ulaşabilirsiniz. Eğer sizde bu listede olmasını istediğiniz bir oyun varsa bunu yorum kısmından bize iletirseniz çok seviniriz. Herkese iyi oyunlar diliyoruz! 🙂

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar