2018’in En İyi iOS ve Andorid Oyunları

en iyi ios ve android oyunları

Paylaşmayı unutmayın.

2017 yılına ait en iyi iOS ve Android  oyunları listelerimizi okumuşsunuzdur. Şimdi ise 2018 yılına ait en iyi mobil oyunları listemizle karşınızdayız. Sıralayacağımız bu oyunlar küçük ve büyük insanları ayırt etmeden hazırlanmış olduğu için yaşınızın hiçbir önemi yok. Şimdi listemizin 1. sırasından hemen anlatmaya başlayalım.

1. Alto’s Adventure

altos adventure

@mobidictum

Alto’s Adventure, bir snowboard oyunudur. Oynaması oldukça basit olan bu oyunda yapmanız gereken, ekranın sağına ve soluna dokunarak Alto’yu düşürmeden bitiş çizgisine getirmeniz olacaktır. Alto’nun bu macerasına katılmak için hemen mağazalarından oyunu indirebilirsiniz.

iOS / Android

Oyunun videosu için tıklayınız.

2. PUBG Mobile

PUBG mobile

@texhworm

Bu oyun bilgisayar ortamında daha fazla oynanıp seviliyor. Bilgisayar ortamında sevilen bu oyunun tabii ki mobil sürümü de mevcut. Oyunun mantığı çok basit. Belirli sayıda insanla bir alana bırakılıyorsunuz ve onlara karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. İnternet ortamında oynanan bu oyunda, ister bireysel olarak ister takım halinde de oynayabilirsiniz. Bu oyunu mağazalarında bulabilirsiniz.

iOS / Android

Oyunun videosu için tıklayınız.

3. Battlelands Royale

battlelands

@battlelands

Battlelands Royale; PUBG, Fortnite gibi hayatta kalma temelli battle royale oyunlarından hoşlanıyorsanız fazlasıyla keyif alarak oynayacağınız bir oyun olacaktır. Bu oyun online olarak da oynanıyor.

iOS / Android

Oyunun videosu için tıklayınız.

4. Shadowgun Legens

shadowgun legends

@mobidictum

Shadowgun Legens, fazlasıyla merakla beklenen bir savaş oyunu idi. Oyunun, çıktıktan sonra 2018’in en iyi mobil oyunları arasına girmeye hak kazandığını görüyoruz. Özel skinler, silahlar ve serbest savaş stili ile fazlasıyla beğenilen bu oyunu halen oynamadıysanız çok şey kaybettiniz.

iOS / Android

Oyunun videosu için tıklayınız.

5. Riptide GP: Renegade

@nintendo

Riptide GP: Renegade

Riptide GP: Renegade, cep telefonunuzda oynanabilmesi imkansız gibi görünen oyunlardan biridir diyebiliriz. Bir yarış oyunu olarak tasarlanan bu oyunda, grafikler haricinde bütün özellikler fazlasıyla etkileyici. 3$ fiyatı olan bu oyunu iOS ve Android mağazalarından satın alabilirsiniz.

iOS / Android

Oyunun videosu için tıklayınız.

6. Hearthstone

hearthstone

@5Mid

Hearthstone, Heroes of Warcraft, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen oynaması ücretsiz bir dijital tahsil kart oyunudur. Online olarak iki kişinin karşı karşıya oynadığı sıra bazlı, ücretsiz bir kart oyunu olarak tanımlayabiliriz.

iOS / Android

Oyunun videosu için tıklayınız.

7. Sword & Sworcery EP

Superbrothers: Sword & Sworcery EP

@Sword

Superbrother: Sword & Sworcery EP, ilk olarak 24 mart tarihine çıkartıldı ve o günden beri bugün hala en iyi mobil oyunları arasına girmeyi hak ediyor diyebiliriz. Macera oyunu olarak kategorisi oluşturulan bu oyunda zamanınızın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Fiyat olarak 8$’lık bir ödeme yaptıktan sonra iOS veya Android mağazalarından oyunu indirebilirsiniz.

iOS / Android

Oyunun videosu için tıklayınız.

8. Plague, Inc.

plague

@bagogames

Şimdi size oynaması fazlasıyla zevkli olan bir oyundan bahsedeceğiz. Strateji oyunu olarak hazırlanan bu oyun da dünyayı hastalıkla yok etmeye dayalı, Plague inc.’in hazırladığı muhteşem bir oyundur. Bu oyunu hemen deneyimleyip dünyayı kurtarmak istiyorsanız, iOS veya Android mağazalarından bulup indirebilirsiniz.

iOS / Android

Oyunun videosu için tıklayınız.

9. Pumbed BMX Series

Pumped BMX series

@nintendo

Pumbed BMX Series, eğer kontrol ve bölüm geçme oyunlarını seviyorsanız kuşkusuz beğeneceğiniz bir oyundur. Kontrol için ekranın sağında ve solunda bulunan kontrol düğmeleriyle rahatlıkla oynayabilirsiniz. Bu oyunu da iOS ve Android mağazalarında bulabilirsiniz.

iOS / Android

Oyunun videosu için tıklayınız.

10. Finger Driver

Finger Driver

@FingerDriver

En iyi mobil oyunları listemizin 10. sırasında sizlere çok eğlenceli bir oyundan bahsedeceğiz. Otobüste yolculuk yaparken, bankada sıra beklerken veya zaman geçirmeniz gereken bu gibi durumlarda oynayabileceğiniz harika bir oyun. Bu oyunda tek yapmanız gereken direksiyon ile aracı kontrol edip sizin için hazırlanan bölümleri başarı ile geçmeniz. Oyunu hemen indirmek için $1 dolarlık makul bir fiyat ödemesi yaparak iOS ve Android mağazalarına başvurabilirsiniz.

iOS / Android

Oyunun videosu için tıklayınız.

Bayram tatili öncesi umuyoruz liste hoşunuza gidecektir.

Keyifle kalın!

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar