Zorlu Enerjinin Yeni Reklam Ajansını Heyecan Uyandırdı!

zorlu-enerji-havas-istanbul

Paylaşmayı unutmayın.

Zorlu Enerji’nin Yeni Reklam Ajansını Heyecan Uyandırdı! – Bilindiği üzere Zorlu Enerji ülkemizde geniş çaplı hizmetler sunmaktadır. Elektrik üretimi, dağıtımı, satışı ve ticareti konusunda ve daha birçok alanda 25 yıllık tecrübeleriyle çalışmalarını sürdürmektedir. Şirketin uzun bir süredir reklam alanında bir ajansa ihtiyacı bulunmaktaydı. Kendileri de içerisinde bulundukları alanda en iyi hizmeti sunabilecek ve birlikte güçlü şekilde işbirliği kurabilecekleri bir ajans arayışına girmişlerdi. Bu arayış sonunda ise Zorlu Enerji’nin tercihi Havas İstanbul reklam ajansından yana oldu.

zorlu-enerji
Zorlu

Zorlu Enerji reklam ve sosyal medya alanında en iyilerden olan Havas İstanbul ile birlikte ortak paydada buluşarak sözleşme gerçekleştirdi. Böylelikle önümüzdeki süreçte Zorlu’dan çıkacak olan reklam projeleri ve sosyal medya çalışmaları tamamen Havas İstanbul’un elinde olacak.

Zorlu Enerji Neden Havas İstanbul’u Tercih Etti?

Havas

Havas İstanbul genel olarak 2019’da altın çağını yaşamasına rağmen oldukça köklü bir altyapıya sahiptir. Bugüne kadar gerçekleştirdikleri birçok marka ile reklam işbirlikleri son derece ses getirmiştir. Zorlu Enerji de reklam ve sosyal medya alanında bu kadar tecrübe ve altyapıya sahip olan Havas İstanbul’u tercih etme yönelimine girişmiştir.

Havas İstanbul’un kendisine edinmiş olduğu fark yaratma ve yeni şeyler deneme hevesi, reklam alanında oldukça başarılı sonuçlar elde etmesini sağlamıştır. Ajansın kendi sitesinde bugüne kadar gerçekleştirdiği bütün reklam işleri ve projeler yer almaktadır.

Zorlu Enerji Reklam ve Sosyal Medyaya Neden Önem Veriyor?

Çağımızın getirmiş olduğu sosyal medya ve İnternet faktörleri her geçen gün daha fazla etki alanına sahip olmaya devam etmektedir. Bu nedenle de günümüzdeki iş, reklam ve pazar alanları tamamen buraya kaymaya başlamıştır.

Zorlu Enerji de sunduğu hizmetleri çok daha fazla insana ulaştırmak ve etki alanını genişletmek için sosyal medya ve reklama önem vermektedir. Televizyon reklamlarının artık eskisi gibi yeterli olmadığı ve sosyal medyanın televizyonu geçecek duruma gelmesi şirketlerin reklam ajanslarına ihtiyaç duymasını doğurmuştur. Böylelikle yapılan proje ve çalışmaların çok daha hızlı bir şekilde dağıtımı gerçekleştirilebilmektedir. Şirket bu noktada sosyal medya ve reklam konularında en etkili çalışmalar üretebilmek için Havas İstanbul ajansı ile işbirliğine girişmiştir.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar