Yüksek Maaşlı İşler – Meslekler

Paylaşmayı unutmayın.

Yüksek Maaşlı İşler – Meslekler – Meslek seçimi hayatımızın en önemli kararlarından biridir. Çocukluğumuzdan beri “Büyüyünce ne olacaksın?” sorusunun cevabını ararız. Bu kararı verirken de tabii ki konforlu bir hayat için maaşımızın dolgun olmasını da isteriz. Bazı meslekler var ki, hem eğlencesiyle hem dolgun maaşlarıyla bizi kendine çekiyor.

Yüksek Maaşlı İşler – Meslekler

Video Oyun Tasarımcısı

Ulusal Ortalama Maaş: Yılda 21.600 $

@lindenwooduniversity

Bir video oyun tasarımcısı, video oyunları için karakterler, animasyon, sanat ve seviyelerin tasarlanmasından sorumludur. Başlıca görevleri, çeşitli programlama dillerini kullanarak oyunları geliştirmek ve oyunların erken sürümlerini kalite kontrol amacıyla test etmektir.

Oyuncu

Ulusal Ortalama Maaş: Yılda 23.150 $

@cinedb

Bir oyuncu, sahne, televizyon, filmler veya diğer yapımlar için bir rolü yorumlamaktan sorumludur. Birincil görevleri arasında replikleri ezberlemek ve prova yapmak ve bir karakterin en iyi nasıl canlandırılacağı konusunda yönetmenle çalışmak yer alır.

Kayak Eğitmeni

Ulusal Ortalama Maaş: Yılda 26.020 $

@pazargencfm

Bir kayak eğitmeni, öğrencilerin kayak yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmaktan sorumludur. Birincil görevleri arasında yeni başlayanlar ve ileri düzey kayakçılara güvenli ve eğlenceli bir şekilde yeni beceriler ve teknikler öğretmek, soruları yanıtlamak ve güven seviyelerini geliştirmelerine yardımcı olmak yer alır.

Pasta Dekoratörü

Ulusal Ortalama Maaş: Yılda 25.480 $

yuksek-maasli-isler-meslekler
@charitybuzz

Müşteriler için kek hazırlamaktan bir pasta dekoratörü sorumludur. Başlıca görevleri arasında kek ve diğer özel siparişlerin dekorasyonunda yaratıcılık uygulamak, ürünleri etiketlemek ve tarihlendirmek ve müşterilerin bitmiş üründen memnun olmalarını sağlamak yer alıyor.

Düğün Danışmanı

Ulusal Ortalama Maaş: Yılda 27.872$

yuksek-maasli-isler-meslekler
@moderngelin

Bir düğün danışmanı, gelin ve damada düğünlerini planlamalarına yardımcı olmaktan sorumludur. Birincil görevleri arasında çift ve görevlileri için kıyafetler hakkında tavsiyelerde bulunmak, düğün için bir bütçe hazırlamaya yardımcı olmak ve düğünün ayrıntılarını planlamak yer alıyor.

Yemek Şirketi

Ulusal Ortalama Maaş: Yılda 28.600 $

yuksek-maasli-isler-meslekler
@netkurumsalcatering

Bir yemek şirketi, düğünler ve konferanslar gibi özel etkinlikler için yiyecek sağlamaktan sorumludur. Temel görevleri arasında yiyecek hazırlamak ve taşımak, yiyecek servisi yapmak ve yemekten sonra mekanı temizlemek yer alır.

Stilist

Ulusal Ortalama Maaş: Yıllık 28.808 $

yuksek-maasli-isler-meslekler
@academyforfashion

Bir stilist, güzellik hizmetlerini sağlamaktan sorumludur. Başlıca görevleri arasında saçı temizlemek ve kesmek, saç bakımı yapmak ve ürün önermek yer alır. Bazı stilistler ayrıca manikür, ağda, makyaj uygulaması ve yüz bakımı gibi başka hizmetler de sağlar.

Tur Rehberi

Ulusal Ortalama Maaş : Yılda 29.515 $

@jollyturblog

İnsanların aşina olmadıkları alanları ziyaret etmelerine yardımcı olmaktan bir tur rehberi sorumludur. Öncelikli görevleri arasında müşterileri güzergah hakkında bilgilendirmek, müzelere ve diğer turistik yerlere ziyaretleri planlamak ve müşterileri bölgeyle tanıştırmak yer alıyor.

Hayvan Bakıcısı

Ulusal Ortalama Maaş: Yılda 28.460 $

@gnoxis

Bir hayvanat bahçesi görevlisi, hayvanat bahçesindeki hayvanlara bakmaktan sorumludur. Başlıca görevleri, hayvanları beslemek ve temizlemek, davranışlarını gözlemlemek, beslenme ihtiyaçlarını karşılayacak yiyecekler hazırlamak ve çevresel zenginleştirme sağlamaktır.

Personel Fotoğrafçısı

Ulusal Ortalama Maaş: Yılda 33.134 $

@gigbi

Bir personel fotoğrafçısı, insanların, yerlerin, olayların ve nesnelerin fotoğraflarını çekmekten sorumludur. Çalışmaları dergilerden gazetelere ve çevrimiçi yayınlara kadar her yerde görünebilir. Bir kadrolu fotoğrafçı, öznelerin fotoğraflarını çekmek için fotoğraf teknikleri ve aydınlatma ekipmanı kullanır ve fotoğraf geliştirme yazılımı kullanarak görüntüleri geliştirir.

Etkinlik Planlayıcı

Ulusal Ortalama Maaş: Yılda 33.280 $

Etkinliklerin sorunsuz işlemesini sağlamaktan bir etkinlik planlayıcısı sorumludur. Birincil görevleri arasında, etkinlikler sırasında satıcılar ve paydaşlarla iletişim kurmak, bütçeleri korumak, eğlenceler, fotoğrafçılar ve mekanlar için rezervasyon yapmak ve her şeyin gerekli standartları karşıladığından emin olmak için etkinlik gününde son adım adım açıklamaları yapmak yer alıyor.

Moda Tasarımcı

Ulusal Ortalama Maaş: Yılda 33.180 $

@superhaber

Bir moda tasarımcısı, kıyafet ve aksesuarların tasarımından sorumludur. Birincil görevleri arasında yeni trendleri ve teknikleri belirlemek için pazar araştırması yapmak, kumaşları seçmek ve sezonluk temaları seçmek veya hatlarda düzenlemeler yapmak için ekip üyeleriyle işbirliği yapmak yer alıyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar