Yılbaşını Evde Geçirecekler için; Netflix’te Sıcacık Noel Filmleri

Netflix Noel Fimleri

Paylaşmayı unutmayın.

Yılbaşını Evde Geçirecekler için; Netflix’te Sıcacık Noel Filmleri – Günler, aylar geçti; insanlar, anılar akıp gitti ve 1 yıl daha geri de kaldı. Geçen yılbaşından bu yana planladığımız şeyleri yaptık yada yapamadık önemli değil çünkü zamanı durduramadık… Her yılbaşında olduğu gibi insanlar kendilerini yeni bir başlangıca hazırlarlar. Kimileri bu hedeflerini gerçeğe dönüştürür kimileri yapamaz.

Yeni yıldan beklentiniz ne olursa olsun, insanlar yılbaşı günleri eğlenmeyi, 1 günlük tatilin keyfini çıkarmayı alışkanlık haline getirdiler.

Eğlence anlayışı farklı  farklı olan birçok insan vardır. Kimileri geçen bir yılı tüm gece dağıtarak, dans ederek unutmaya çalışır. Kimi dışarısı soğukken sıcacık evinde battaniyesinin altında kalıp en sevdiği filmleri en sevdiği yiyecekleri ile yeni yılı kutlar. Kimileri ise ailesi veya sevdikleri ile kutu oyunları oynayarak… Birçok seçenek arasından biz bu makale ile film izleyeceklere hizmet edeceğiz. Bu yüzden son yıllarda eğlenceli ve oldukça romantik Netflix yılbaşı oynatma listesini sizler ile paylaşıyoruz.

Netflix Yeni Yıl Filmleri

Bir Noel Dileği

bir noel dileği- netflix noel filmleri

Konusu oldukça basit, bir kadın çalışan ve iş yerinde çektiği sıkıntı… “Parlak fikri patronu tarafından çalınan Sara, Noel Baba’dan kendini savunma cesareti diler. Peki, 48 saatlik bu büyü uzun süreli bir fark yaratabilecek midir?”

Noel’de Evde Olacağım

noelde evde olacağım - netflix noel filmleri

Savcı yardımcısı bekar anne Jackie’nin, büyük bir davayı sonlandırıp Noel’i kızı ile geçirme planları, pek görüşmediği babasının ziyareti ile alt üst olur.  Bu Noel nasıl geçecek acaba?

Noel Prensi

kraliyet prensi - netflix noel filmleri

Gelecek vadeden genç bir kadın gazeteci için yeni yıl erken gelir. Yeni yıla kral olmaya hazır havalı bir prensle ilgili haber yapmak için yurt dışında girecektir.

Noel Prensi 2 : Kraliyet Düğünü

kraliyet prensi düğün-

Richard’ın tahta geçmesine yardımcı olmasından bir yıl sonra Amber, düğünlerini planlamak üzere Aldovia’ya döner. Ama onun sade zevkleri, kraliyet protokolüne ters düşmektedir.

The Princess Switch

the princess switch- netflix noel filmleri

The Princess Switch yine Nexflix’in klişe ve iyiliklerle dolu yılbaşı filmi. Bir zamanlar Disney’in güzel oyuncusu Vanessa Hudgens’ın oynadığı film; Ayakları yere basan Chicagolu bir fırıncı ve müstakbel bir prenses, birbirlerine tıpatıp benzediklerini fark ettiğinde yer değiştirmek için Noel’e yakışır bir plan yapar. İki kadın birbirlerinin hayatlarını yaşamaya karar verirler. Ve olanlar olur… Bu soğuk yılbaşı gecesi içinizi ısıtacak bir hikaye, izleyin.

The Holiday Calendar

the holiday callender-

Kariyer şansı olmayan bir işte sıkışıp kalan yetenekli bir fotoğrafçıya bir Advent takvimi miras kalır. Geleceği öngörüyormuş gibi görünen bu takvim onu aşka yönlendirir.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar