Yılbaşında Evde Yapabileceğiniz Online Etkinlikler

Paylaşmayı unutmayın.

Yılbaşında Evde Yapabileceğiniz Online Etkinlikler – 2020 geride çok iyi anılar bırakmasa da, veda etmek yeni umutlarla dolu bir yılı karşılamak adına, sevdiklerimizle bir arada eski yılbaşılar gibi olamasa da, yeni eğlence anlayışı ile yeni yıla merhaba demek isterseniz, doğru yerdesiniz. Bu yıl size gezebileceğiniz yerler, restaurant, barlar, oteller yerine online etkinlikleri bir araya getirdik. Online etkinlikleri evinizde, ister ailenizle, ister tek başınıza çeşitli sitelerden alacağınız etkinlik biletleri ile cep telefonunuzdan, bilgisayarınızdan, tabletinizden seyredebilir, yeni yılı farklı şekilde girebilirsiniz. İşte size 7’den 70’e herkesin kolaylıkla katılabileceği keyifli zaman geçirebileceğiniz birbirinden güzel etkinlikler…

Yılbaşında Evde Yapabileceğiniz Online Etkinlikler

Tiyatro Tempo ile Çocuklar Yılbaşına Erken Başlıyor

yilbasinda-evde-yapabileceginiz-online-etkinlikler
@unsplash

4 yaş ve üzeri çocuklarınız varsa, siz yılbaşı hazırlıklarına odaklanırken çocuklarınızın ekran karşısında keyifli oyunlar ve şarkılarla eğlenmeye başlamasına ne dersiniz? O zaman çocuklarınız Tiyatro Tempo’nun keyifli çocuk oyunlarıyla ve en sevdiği şarkılara eşlik edebilir, keyifle zaman geçirebilir. Biletix’te satışa çıkan online etkinlik saat 16.00’dan itibaren 3 saat sürecek.

Yılbaşı’nın Stand-Up’ı Atilla Taş’tan…

yilbasinda-evde-yapabileceginiz-online-etkinlikler
@unsplash

Şarkıcı olarak tanıdığımız ancak şimdilerde yazdığı Tweet’lerle adından sıkça bahsettiren Atilla Taş şimdi de stand-up gösterisiyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ummadık Taş Baş Yarar Bölüm 1 – Benim Hikayem  adını verdiği gösteriyi de sevenlerine yılbaşı armağanı olarak veriyor. Online etkinliğe katılmak isterseniz 31 Aralık Perşembe saat: 20.00’den itibaren cep telefonunuz, tabletiniz ya da bilgisayarın başına geçmeniz gerekiyor. Tabii etkinliğe katılım için Biletix’ten bilet almayı unutmayın.

Levent Dörter Evde Yılbaşı Konseri

yilbasinda-evde-yapabileceginiz-online-etkinlikler
@egeetkinlik

Bir başka Pop müzik sanatçısı Levent Dörter de, yılbaşını, kendi evinde sürpriz konukları ile online konser vererek sevenleriyle paylaşacak. Bilmiyorum, Kağıt Kesiği, Gel Al Anılarını gibi şarkıları ile gönüllere taht kuran sanatçı Levent Dörter, 4 günlük sokağa çıkma yasağının başlangıcı yılbaşı gecesinde evlerinize bu sayede online konserle konuk olacak. Levent Dörter hayranıysanız yılbaşına güzel bir başlangıç yapmak istiyorsanız sanatçının sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak yılbaşı konserini kaçırmayın.

Tan Taşçı ve Sanatçı Konukları ile Yılbaşına Merhaba Demeye Ne Dersiniz?  

@unsplash

Evinizde hoş sohbet eğlenceli bir başlangıç için sevilen sanatçı Tan Taşçı, konuk sanatçıları Hakan Aysev, Rubato ve Melek Mosso’yu konuk etmeye ne dersiniz? Passo.com.tr’de biletlerine ulaşabileceğiniz Tan Taşçı ve dostlarının sıcak sohbetiyle yeni yılı karşılayabilirsiniz.

Berkay Şahin de Yılbaşında Evlerinize Konuk Olacak

Ünlü gece kulübü Jolly Joker’in ve şimdinin yeni nesil eğlence platformu Jojo.live’in yılbaşı özel konserinde ünlü şarkıcı Berkay Şahin’i evlerinize getiriyor. Saat: 22.00’den itibaren 10 kişilik orkestrası ve dansçılarıyla sahnede Berkay olacak, sizde evlerinizde eğlenceye doyacaksınız. Bu kadarla da bitmiyor, Berkay bu performansı sonrası Almanya’dan Elektro Hafız’ın da katılmasıyla eğlenceyi katlayarak after party’e dönüştürecek. Müzikle dolu bir gece için Biletix’ten biletlerinizi almayı unutmayın.

Yılbaşında Evde Yapabileceğiniz Online Etkinlikler 1 Ocak’ta Ceylan Ertem Konseri

Ceyl’an Ertem sevenleriyle yeni yılın ilk günü Jojo.live ile buluşuyor. Online etkinlik saat 20.00 itibariyle başlayacak, etkinliklerin biletleri ise hem jojo.live’da ve biletix’te satışa çıktı.

yilbasinda-evde-yapabileceginiz-online-etkinlikler
@muzikonair

Sertap Erener Yılbaşı Online Konseri

2020’nin kötü geçen günlerini Sertap Erener’in güzel sesiyle veda ederek umut dolu günlere merhaba demek için  SosyaApp’yi cep telefonunuza ya da tabletinize indirerek bilet alıyorsunuz ve 23.00 itibariyle Sertap Erener ve sanatçı dostları Emre Kula, Seçil Akmirza ve Alp Ersönmez’le yeni yıla merhaba diyorsunuz.

Fatih Ürek 2 Ocak’ta jojo.live’da !

@biletix

Yeni nesil eğlence platformu JoJo, yeni yıla hızlı bir giriş yapıyor ve eğlenceyi 2 Ocak’ta da Fatih Ürek ile devam ettiriyor. 2 Ocak 2020 saat 20.00’den itibaren Fatih Ürek’le eğlenceye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Jojo.live yada Biletix’ten etkinlik biletlerine ulaşabilirsiniz.

Yeni Yıl’da Evin İçinde Ne Yapacağım Diyorsanız….

Korona Virüs nedeniyle yılbaşında neredeyse tam 4 gün boyunca evde ne yapacağım diye düşünüyorsanız, teknoloji yanınızda… İsterseniz online olarak müzeleri gezebilir, isterseniz yurtdışındaki yeni yıl pazarlarını ziyaret edebilirsiniz. İster İngiltere’de Hyde Park Winter Wonderland’da  ya da Manchester Yılbaşı pazarında, ister Avusturya’nın en ünlü yılbaşı pazarı Viyana Yılbaşı Pazarı’nda, ister Finlandiya’nın Santa Klaus yani  Noel Baba Köyü’nde neler oluyor online olarak izleyebilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar