Yepyeni Filmler İçeren Netflix Kasım Ayı Programı

Netflix Ekim ayı programı

Paylaşmayı unutmayın.

Yepyeni Filmler İçeren Netflix Kasım Ayı Programı – Dünyanın en fazla aboneye sahip dijital film/dizi platformu Netflix’in Kasım ayı programı da oldukça ilgi çekici. Bolca yepyeni filmler içeren Netflix Kasım ayı programı yeni kullanıcı çekmek üzerine organize edilmiş. Devam içeriklerinden ziyade yeni içeriklerin ve özellikle de filmlerin bolca olması, Netflix’e yeni kullanıcılar kazandıracak. Geçelim şimdi bu yeni içeriklere ve onların detaylarına…

Yepyeni Filmler İçeren Netflix Kasım Ayı Programı

3 Kasım: The Harder They Fall

The Harder They Fall, Vahşi Batı tarzında bir film. Bir kanun kaçağının bir düşmanını alt etmek için çetesini toplamasını ve ayrıca aralarındaki savaşı anlatıyor. Son olarak, filmin IMDb puanı 5,7 ve 3 Kasım’da Netflix’te olacak.

4 Kasım: Amina 

Nijerya yapımı ve gerçek bir hikayeyi konu alan film, 16. yüzyılda yaşamış Amina adlı bir genç kızın yaşamını anlatmaktadır. Çok benzer filmler var ancak yine de Amina oldukça heyecanla bekleniyor. Duygusal türde bir film olan Amina’nın baş rolünde Lucy Ameh yer alıyor. Son olarak şunu da ekleyelim; Amina 4 Kasım’da Netflix’te olacak.

5 Kasım: Narcos: Mexico (3. Sezon) 

Netflix’in çok sevilen dizilerinden biri olan Narcos: Mexico’nun üçüncü sezonu Kasım ayında yayınlanacak. Meksika’da 1980’lerde uyuşturucu sektörünün yükselişini anlatan ve üstelik Guadalajara kartelinin hiayesini konu edinen dizinin üçüncü sezonu 5 Kasım’da Netflix’te olacak. Ayrıca dizinin beğenildiği, IMDb puanına da yansımış. Dizinin IMDb puanı 8,4.

5 Kasım: KulüpNetflix Kasım Ayı Programı

1950’lerin İstanbul’unda geçen Netflix Türkiye yapımı film, Matilda adlı annenin kızıyla yeniden bağ kurmaya çalışmasını konu edinmektedir. Özellikle filmin başrolünde Gökçe Bahadır yer alması filmin dikkat çekmesini sağlamış. Duygusal bir film olan Kulüp’te ayrıca Barış Arduç da rol alıyor. Kulüp, 5 Kasım’da Netflix’te olacak.

10 Kasım: Siyah Beyaz

1920’lerin New York’unda geçen film, eski bir beyaz tenli arkadaşına denk gelen siyahi bir kadının hayatının altüst oluşunu konu edinmektedir. Bir drama filmi olan Siyah Beyaz adlı bu filmde, özellikle Tessa Thompson, Ruth Negga ve André Holland gibi isimlerin rol alması dikkat çekiyor. Son olarak, film 10 Kasım’da Netflix’te gösterime girecek.

Netflix Kasım Ayı Programı
Görsel: Netflix

12 Kasım: Red NoticeNetflix Kasım Ayı Programı

Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds gibi isimlerin rol aldığı film Red Notice, gerçek bir aksiyon filmidir. Bir FBI çalışanının sanat eseri kaçakçısı bir suçlunun peşine düşmesini, ancak onu tutuklamak yerine suç ortağı oluşunu konu edinen film 12 Kasım’da izleyici karşısına çıkacak.

19 Kasım: Beni Çok Sev

Kısaca özetlemek gerekirse; Türk izleyicilerin tercihlerini çözdüğünü, Netflix Kasım ayı programı ile de göstermiş. Netflix yapımı bir diğer Türk filmi de drama türünde olmuş. Bir mahkumun kızı ile görüşmek için memleketine gitmesi ve ancak bir gerçeği öğrenmesi sebebiyle buna pişman olmasını anlatan film, 19 Kasım’da yayına girecek. Filmde Sarp Akkaya, Ercan Kesal ve hatta Songül Öden gibi isimler rol alıyor. Ayrıca yönetmenlik koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturuyor.

19 Kasım: Tick, Tick… BOOM!

Gelecek vadeden bir müzikal bestecisinin aşk, arkadaşlık ve iyi bir eser yaratma baskısı ile boğuşmasını konu edinen film, müzikalleri sevenlerin oldukça heyecanla beklediği bir yapım. Filmde Andrew Garfield, Alexandra Shipp gibi isimler rol alıyor. Tick, tick… Boom! 19 Kasım’da Netflix’te olacak.

19 Kasım: The Mind Explained (2. Sezon) 

Beynin nasıl işlediğini anlatan Netflix belgeseli The Mind Explained, yeni sezonu ile de oldukça şaşırtacak. Belgesel dizisinin ikinci sezonu 19 Kasım’da yayında olacak. Ayrıca belgeselin ilk sezonunun IMDb’de 5 bin izleyici tarafından ortalama 8,0 puan aldığına da ekleyelim.

👉 Az Bilinen Faydalı Whatsapp İpuçları

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar