Yeni Ortaklarımızla, Hızla Büyümeye Devam Ediyoruz!

Paylaşmayı unutmayın.

Pazar araştırmalarına yepyeni bir anlayış getiriyor ve inovatif yapımızla birlikte hızla büyümeye devam ediyoruz.

‘’Fikri değiştir, dünya değişsin’’ mottosuyla çıktığımız yolda pazar araştırma sektörüne yüksek teknolojiyle nitelikli ve güvenilir bir soluk getiriyor, dünyayı değiştirmek için ilk adımımızı yeni ortaklar ve güçlü bir teknoloji yatırımıyla atıyoruz.

2016 yılında, pazarlama araştırmalarının geleceği olabilmek için İTÜ desteğiyle yolculuğumuza başladık ve pazar araştırmaları sektöründe müşterilerimize hizmet vermeye başladık, yine aynı yıl iki farklı yatırım alarak sektördeki yerimizi güçlendirdik. Kısa süre içinde Türkiye’nin en önemli markalarının tedarikçisi olmayı başarıp, yeni nesil araştırma çözümleri üreterek, 2018 yılında en iyi 100 girişim arasında yer alıp, 2019 yılında yakaladığımız %430 büyüme sonrası, 2020 yılına geldiğimizde, bir önceki yıla göre %220 oranında büyüme oranını yakalamıştık. Yine aynı yıl Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi’nin desteğini de alarak yolumuza devam ettik. 

20 Kat Büyüme! – Yeni Ortaklarımızla, Hızla Büyümeye Devam Ediyoruz!

6 başarılı yılın ardından hedeflerinin daha da büyük olduğunu ifade eden kurucumuz Umut Vural, bu yıl Türkiye’deki tüm yatırımcı ve ortakların hisselerini satın alarak, kurduğu yeni stratejik ve global ortaklıkla beraber kurulduğu günden bu yana şirket değerini 20 kat büyüttüklerini açıkladı.

Bu süreçte teknolojik altyapı ve ürün portföyü olarak da sektördeki lider rolünü güçlendirmek için yeni yatırımlar yapma kararı alan girişimimizle yeni bir stratejik ortaklığa da imza attık. Halihazırda 350 bin kullanıcı arasından seçilmiş 80 bini aşkın Gager, 50 sürdürülebilir müşteri ve 1600’den fazla araştırma gibi başarılı rakamlarla yolumuza devam ederek, tüm bu teknolojik yatırım kararları ile dünyaya açılma yönündeki vizyonumuzdaki ilk adımımızı da başarıyla attık. 

Yeni stratejik ortaklarımız Sevda Taner ve Çiğdem Kasman’ın yatırımları ve stratejik ortaklıklarıyla birlikte teknolojimizi ve ekibimizi gün geçtikçe daha da büyüteceğiz.

Sorumluluk ve aksiyon alan müthiş bir topluluk

Daha önce farklı birçok sektörde büyük başarılara imza atmış olan stratejik yatırım ortaklarımızdan Sevda Taner, global adımlarla yola devam ettikleri bu sürecin umut ve heyecan dolu olduğunu ifade ederken, bünyemizde yer alan Gager topluluğunun gücünü vurgulamayı ihmal etmiyor.

Sevda Taner: ‘’Adgager Ailesi’nin bir parçası olmaktan büyük heyecan duyuyorum. Bilişim dünyası beni her zaman heyecanlandırmıştır ve Adgager’ın gelişmiş teknik altyapısı beni bu dünyaya taşıdı. Ayrıca 80.000 Gager’ın yarattığı topluluk çok etkileyici! Sadece araştırmalara yön vermekle kalmayıp; aidiyet hisseden, fikirleriyle dünyayı değiştirebileceğinin bilincinde, doğru öngörüler vermek için sorumluluk ve aksiyon alan müthiş bir topluluk!’’

Daha önce E&Y, Procter & Gamble, GE gibi uluslararası şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalışmış olan Çiğdem Kasman, ayrıca uluslararası şirketler kapsamında Türkiye’den dünya çapında bir göreve atanan ilk Türk olma özelliğine de sahip. Kariyerine Londra’da hightech start-up dünyasında devam eden Çiğdem Kasman özellikle yerel bir markadan dünya çapında bir oyuncu olma surecinde Adgager ile birlikte çalışacak olmaktan çok büyük heyecan duyduğunu söylüyor.

Kurucumuz Umut Vural da gururlu sevincini şu sözlerle dile getirdi: ‘’2016 yılında hayal ederek başladığımız ve pazar araştırmasının geleceği mottosuyla harekete geçirdiğimiz Adgager, Gager’ın nitelikli verisi ve hızıyla araştırma dünyasına renk ve yenilik getirmişti. Getirmeye de devam ediyor. Bunu hissetmek, bilmek ve kendi müşterilerinden dinlemek inanılmaz keyifli ve motive edici. Bunun yanında artık yeni ortakları ve yaptığı teknolojik yatırımlarla da global adımlarını atmaya başlamış olması beni ve Adgager ekibini çok mutlu ediyor. Fikir değişiyor, dünya değişiyor!’’

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar