Blogager’da Yazar Olmak İster Misin?

yazar-olmak-ister-misin

Paylaşmayı unutmayın.

Yazar olmak ister misin? Hey sen merhaba! Sanırım yazmaya ilgilisin, o zaman Gager simülasyonu başlasın!

“Fikri değiştir, dünya değişsin!”

-Adgager

Adgager, ”Sen önemlisin ve fikirlerinle dünyayı değiştirebilirsin!” mottosuyla çıktığı yolda birçok değişime katkı sağladı ve içeride kocaman bir Gager ailesi kurdu. Bu başarının gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ve sana ait kelimelerini de aramızda görmek istiyoruz. Ekibimizde yazar olmaya ne dersin?

Blogager’da Yazar Olmak

Ekibimiz genç, enerjik ve hevesli. Sektörde gördüklerimizi, internette okuduklarımızı, merak edilen her şeyi en güçlü şekilde ifade edebilen yaratıcı insanlardan oluşmaktadır. Sen de bu ekibin bir parçası olabilirsin.

yazar-olmak-ister-misin

Deneme yazısı nasıl hazırlanır?

İngilizce referans aldığımız kaynakların önemli parçalarını toplayarak bir veri topluluğu oluşturuyoruz. Bu metinleri kullanırken birebir çeviri yapmak yerine kendi cümlelerimizi kullanarak konuyu daha anlamlı bir hale getiriyoruz.

Kullandığımız blog dilinin ise Biz – Siz olmasına özen göstererek sitemizde uyum olmasını sağlıyoruz. Makale kurallarına uyarak, yazılarımızı paylaşıma hazır durumda getiriyoruz.

Makalelerimiz de referansları, kaynakları ve alıntı yaptığımız her şeyi yazıya ekliyoruz. Genelde konuyu veya referans alınacak makaleyi bizler veriyoruz ancak siz yine de bunun dışında doğruluğundan emin olduğunuz kaynakları kullanarak yazınıza dahil edebilirsiniz.

Yazılarımızda kullandığımız resimlerin oldukça kullanıcıyı içeriye çekmesini istiyoruz. Bu sebeple kalitesi düşük görseller yerine canlı, konuyla alakası fazla olan görselleri kullanmanız çok daha iyi olacaktır.

Noktalama işaretleri ve yazım kuralları konusunda da oldukça dikkatli olmamız gerekiyor. Ayrıca Türkçenin bazı cümleleri virgül ile ayrılmadığı anlarda anlamsız olabileceği için yazdığınız yazıyı tekrar okumanız ve ardından yayına hazır hale getirmeniz daha iyi olacaktır. Böylece tekrar bir revize isteği ile de karşılaşmamış olacaksınız.

Yazar adaylarından ne bekliyoruz?

Kaynakları detaylı inceleyebilmek için en azından orta seviye İngilizce’ye sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca ekip içi iletişimimiz için kullandığımız Slack ve yazılarımızı yazdığımız WordPress’i kullanmayı bilmeniz avantaj sağlayacaktır. Biraz da SEO uyumlu yazı yazmayı biliyorsanız başvurunuzu sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yazarlar ne kadar kazanıyor?

yazar-olmak-ister-misin

Yazarlarımızdan haftalık istediğimiz en az 1 makaledir. Tek bir ay içinde onaylanan toplam makale sayınız 5 olduğunda ödeme almaya hak kazanır ve 25 GAG kazanırsınız. Aylık 5 makale sınırını geçtiğinizde ise yazı başı 5 GAG kazanmaya devam edersiniz.

Kazanılan GAG ile bağış yapabilir, fırsat veya çekilişlere katılabilir veya para olarak çekebilirsiniz. (1 GAG = 5 TL) Parayı en az 50 TL ve katları şeklinde çekebilirsiniz.

Nasıl başvurabilirsiniz?

Başvuru da bulanmak isterseniz, yayınlanmasını istediğiniz en az 1 makaleyi blog@adgager.com adresine gönderebilirsiniz. Bu yazıyı inceleyerek en kısa sürede sizlere olumlu veya olumsuz olacak şekilde dönüş yapacağız. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızdan da bize ulaşabilirsiniz!

Blogager‘dan Kocaman Sevgiler.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar