WeTransfer Alternatifi Dosya Paylaşım Uygulamaları

Paylaşmayı unutmayın.

WeTransfer Alternatifi Dosya Paylaşım Uygulamaları – WeTransfer dosya paylaşım uygulamaları arasında oldukça popüler olan bir uygulamasıdır. Uygulama ücretli ve ücretsiz olarak çeşitli kullanım olanakları sunmasıyla kullanıcılarını memnun ediyor. Fakat maalesef ki ücretsiz versiyonu bazı kısıtlamalar getiriyor. Hal böyle olunca da başka bir dosya paylaşım platformuna geçilme durumunda kalınıyr. Biz de WeTransfer alternatifi dosya paylaşım uygulamaları listemizle birlikte bu ihtiyacınızı ortadan kaldırıyoruz. Lafı fazla uzatmadan hemen listemizdeki dosya paylaşım uygulamalarına geçelim.

WeTransfer Alternatifi Dosya Paylaşım Uygulamaları

DropBox

@dropbox

DropBox dosya paylaşım uygulamaları arasında birinci sırada bulunarak tamamen ücretsiz hizmet veriyor. Yaklaşık 500 milyon indirmeye sahip olan DropBox fotoğraf, video, müzik ve diğer dosyaların paylaşımını sağlıyor. Bunun yanında bireysel ve ekip kullanımlarına da olanak veriyor. Hem mobil uygulama üzerinden hem de bilgisayardan anlık kullanım sağlanabiliyor.

Google Drive

wetransfer-alternatifi-dosya-paylasim-uygulamalari
@googledrive

Neredeyse herkesin bildiği Google Drive hizmeti tamamen ücretsiz şekilde dosya paylaşımına izin veriyor. Güvenilir ve pratik kullanımı sayesinde dosya paylaşımını kolaylaştırıyor. Dosya transfer uygulamaları olarak Google Drive’ın bazı dezavantajları da bulunuyor. Özellikle ekip ve şirket içi kullanımlarında vakit kaybına yol açabiliyor. Gönderilecek dosyanın alıcısına mutlaka erişim izni verilmesi gerekiyor.

OneDrive

wetransfer-alternatifi-dosya-paylasim-uygulamalari
@webtekno

Dosya paylaşım uygulamaları listesindeki bir diğer uygulama Microsoft hizmeti olan OneDrive oluyor. Genellikle Windows kullanıcıları tarafından bilinen uygulama aynı şekilde MacOS, İPad ve İPhone gibi cihazlarda da kullanılabiliyor. Tamamen ücretsiz olan OneDrive dosya paylaşımı çok daha pratikleştiriyor. Dezavantaj olarak ise tek eksi yönü otomatik yedekleme oluyor. Bu özellik açık olduğunda tüm dosyaların yedeklenmesi gerçekleşiyor. Bu da bazen karmaşıklık yaratarak işin içinden çıkılmaz hale getirebiliyor. Dolayısıyla otomatik yedekleme yerine el ile yedeklemenin tercih edilmesini tavsiye ediyoruz.

Mega – Dosya Paylaşım Uygulamaları

wetransfer-alternatifi-dosya-paylasim-uygulamalari
@mega

Mega ücretsiz dosya transfer ve bulut depolama uygulamaları olarak son derece avantajlı imkânlar sunuyr. Özellikle freelance çalışanların seveceği sohbet etme ve görüntülü görüşme özellikleri oldukça yarar sağlıyor. Dosya transfer uygulamaları olarak ücretli versiyonu da bulunuyr. Fakat ücretsiz hali de gayet iş görüyor. Uygulamanın kullanıcıları tarafından söylenen tek eksi yönü ise video oynatıcısının kötü olduğu oluyor. Bunun haricinde son derece kolay ve pratik dosya paylaşım uygulamalarındandır diyebiliriz.

Smash

wetransfer-alternatifi-dosya-paylasim-uygulamalari
@fromsmash

Smash sadece Android telefonlar için geliştirilen bir dosya paylaşım uygulaması oluyor. WeTransfer benzeri dosya transfer uygulamaları olarak Smash sadece ekrana dokunarak çalışıyor. Ekrana dokunduktan sonra paylaşılacak dosya seçiliyor. Böylece anında istenilen dosya yükleniyor. Dosya yüklemesi tamamlandıktan sonra ise kullanıcılara link veriliyor. Bu link sayesinde dosya paylaşımını gerçekleştirebiliyorsunuz. WeTransfer benzeri dosya transfer uygulamaları arasında bulunan Smash dünya çapında büyük şirketlerde de kullanılıyor. Özellikle NASA, Disney, BBC ve Warner Bros gibi büyük şirketler Smash’i kullandıklarını belirtiyorlar. Bu büyük şirketlerin Smash’i kullanması ise uygulamanın ne kadar güvenilr olduğunu bizlere gösteriyr. WeTransfer alternatifi olarak rahatlıkla kullanılabiliyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar