İşinize Yarayacak 15 Harika Web Site

Paylaşmayı unutmayın.

İşinize Yarayacak 15 Harika Web Site – İster grafik tasarımcı olun, ister yeni bir şeyler öğrenmekten hoşlanan biri olun, aşağıda vereceğimiz 15 değişik, eğlenceli ve çok işe yarayan siteyi mutlaka denemelisiniz. 

İşinize Yarayacak 15 Harika Web Site

1) Smartmocups.com

Smartmockups, tarayıcınızın içinde veya hareket halindeyken Smartmockups uygulamamızla (Windows ve Mac için) gerçekçi görünümlü ürün ekran görüntüleri oluşturma imkanı sunan ücretsiz bir ürün mockup oluşturucusudur. Her iki araç da size bir görüntüyü (desteklenen görüntü biçimleri PNG veya JPG’dir) önceden hazırlanmış model şablonlarına yükleme ve her sahneyi beğeninize göre özelleştirme olanağı sağlar.

Mockup Kategorileri:

  • Dijital örnekler (akıllı telefonlar, masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, tabletler, TV’ler ve diğer teknik cihazlar)
  • Basılı işler (broşürler, dergiler, kitaplar, posterler, kartvizitler ve diğer kırtasiye malzemeleri)
  • Kıyafet maketleri (tişörtler, kapüşonlular, şapkalar ve diğer giysiler)

Sürekli büyüyen mockup kitaplığı, her hafta gelen yeni şablonlarla birlikte 1600’den fazla modelden oluşur. Profesyonel fotoğraf mockup’ları ve izole görüntülerin bir karışımıdır. Bu ikisi arasındaki fark nedir? Fotoğraf örneklerinden bahsederken, kullanılan bir iPhone X’in yüksek çözünürlüklü bir fotoğrafına sahip olduğunuzu hayal edin, oysa izole bir görüntü, silinmiş (veya değiştirilebilir) bir arka plana sahip yalnızca ürünün kendisini görebileceğiniz bir resim gösterir.

2) icons8.com/creator

Adından da anlaşılacağı gibi birçok icona ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz icon8.com/creator Web, Windows ve Mac için tek bir uygulamada 33 popüler stilde 40.000’den fazla piksel açısından mükemmel simgeye ulaşabilirsiniz. İhtiyacınız olan herhangi bir simgeyi seçin. Herhangi bir tasarım aracına sürükleyip bırakın.

3) cleanpng.com

cleanpng.com’da 3.000.000’den fazla şeffaf PNG resmi vardır. Tasarımcıların güzel PNG görüntülerine ulaşın, tasarımı daha hızlı ve daha kolay yapın. En büyük png görüntüleri veritabanını mı arıyorsunuz? buradayız. HD ve şeffaf görüntülerin keyfini çıkarabilirsiniz. 

4) iconfinder.com

Tasarımcıların sevdikleri işi yaparak hayatlarını kazanmalarına yardımcı olan Iconfinder, milyonlarca yaratıcı profesyonele yüksek kaliteli simgeler sağlıyor. Dünyanın en popüler icon sitesi olan iconfinder.com oldukça kolay kullanabileceğiniz 

5) photopea.com

isinize-yarayacak-15-harika-web-site

Photoshop resimleri istediğiniz gibi düzeltmeye, rötuşlamaya, hatta yeniden dizayn etmeye yarayan bir program ancak ücretli olması yüzünden bir çok insan kullanamıyor. Photopea.com da aynı photoshop gibi ancak en büyük farklılığı ücretsiz olması… 

6) pixlr.com/tr

Yeni başlayanlar için hızlı ve modern fotoğraf düzenleyicidir. Uzmanlaşmanın çok kolay olduğu eğlenceli ve hızlı bir fotoğraf düzenleyicidir.  Fotoğraflara sanatsal efektler eklemek için tek bir tıklama yeterlidir.

7) ezgif.com/video-to-gif

Videolarınızı kolaylıkla gif formatına dönüştürmek ister misiniz? Ezgif.com size videolarınızı birkaç tıklamayla gif haline getirmenize olanak sağlayan bir program barındıran internet sitesidir. Artık bir çok android telefonda yerleşik bir uygulama olarak bulunan bu programı google play ve appstore üzerinden de bulabilirsiniz.

8) 10minutemail.com

isinize-yarayacak-15-harika-web-site

Geçici adres yalnızca 10 dakika boyunca geçerli olacak, bu sürenin sonunda e-posta tüm veriler ve IP ile birlikte otomatik olarak silinecektir.Özel bir oturum açmayı seçebilir ve çeşitli kaynaklardan belirli miktarlarda yazışma almak için geçici posta kutusunun ömrünü ayarlayabilirsiniz, ancak posta kutusu ömrünün sonunda tüm veriler geri alınamayacak şekilde silinecektir.

Önemli uyarı; Unutmayın! 10 dakikalık posta kutusu ömrü boyunca alınan yazışmalar, gerekirse kopyalanmalıdır.

9) Sendgb.com

isinize-yarayacak-15-harika-web-site

SendGB ile herkes kayıt olmadan 5 GB’a kadar büyük dosyaları ücretsiz olarak güvenli bir şekilde paylaşabilir. 12 dil seçeneği sunan SendGB ile dünyanın her yerine dosya gönderebilirsiniz. Aylık 2 milyondan fazla dosya sunarak 1 PB’den fazla veri sağlayan Sendgb.com ndirmeyi işlemini de sınırlamıyor. 

10) Plustransfer.com

Bir diğer dosya transfer sitesi plustransfer.com, büyük boyutlu dosyaları güvenle gönderebileceğiniz ücretsiz sitelerden biri… Ayrıcalığı ise 5 GB’dan büyük dosyaları da gönderebilmeniz…. Daha çok kullanılan ve aynı işlemi gören bir diğer site ise WeTransfer…

11) Sharedrop.io

isinize-yarayacak-15-harika-web-site

ShareDrop, dosyaları önce herhangi bir sunucuya yüklemenize gerek kalmadan doğrudan cihazlar arasında kolayca ve güvenli bir şekilde paylaşmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir başka uygulamadır.

12) Smaller-pictures.appspot.com

isinize-yarayacak-15-harika-web-site

Resimlerinizi küçültmek için ücretsiz bir uygulama arayanlar, smaller-pictures.appspot.com tam size göre… Bazen büyük boyutlar çok yer kaplar ve alanları doldurmamıza neden olur. Tüm bu kargaşanın içinde resim dosyalarınızı minify edip daha küçük alanlara sıkıştırabilirsiniz.

13) Playemulator.com

isinize-yarayacak-15-harika-web-site

Nostaljik bilgisayar oyunlarına meraklıysanız playemulator.com ile çocukluğunuza dönebilir, oyunların tadını çıkarın. O hatrınızda yer alan konsol oyunlarının bir çoğunu bulabilirsiniz. Hatta o oyunların tüm versiyonları yer almaktadır.

14) Quickdraw.withgoogle.com

@quickdraw

Çizim kabiliyetinizi kısacası el becerilerinizi geliştirmek ister misiniz? 20 sn. gibi bir süre içerisinde söylenen nesneleri çizerek kendinizi geliştirin. Artık daha gelişmişi ve yapay zeka ile desteklenen quick draw; sizin çizdiğiniz şeyleri daha bir kaç çizikten sonra anlayıp yanıtlayabiliyor. Bir yandan teknolojinin gelişimi iyi etkilere sahipken diğer bir yandan ürkütüyor.

15) Duolingo.com

isinize-yarayacak-15-harika-web-site

İngilizce öğrenmeyi eğlenceli hale getiren Duolingo ile İngilizce korkulu rüyanız olmaktan çıkacak. Oyunlar ile basit quizler ile birlikte günlük egzersizler olarak vakit geçirmenizi sağlayan Duolingo’ya bir şans verebilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar