En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları

Paylaşmayı unutmayın.

En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları – Görsellik, dijital çağımızda önemli bir yer tutmaktadır. Kişisel kullanım için veya iş için olsun, büyüleyici görüntüler üretmiyorsanız, dikkat çekmekte zorlanacaksınız. Renkleri düzeltme, kusurları silme ve çok daha fazlası ile resimleriniz baskıya veya çevrimiçi platformda paylaşmaya hazır olurlar. Profesyonel fotoğraf düzenleme uygulamaları pek ucuz değildir ve resmi eğitim olmadan ustalaşmaları kolay değildir. Bu yüzden piyasadaki en iyi ücretsiz fotoğraf düzenleme yazılımına bir göz atıyoruz.

En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları

GIMP

@gimp

GIMP, piyasadaki en iyi ücretsiz fotoğraf editörü olarak kabul edilir. Üç büyük işletim sistemi için kullanılabilen açık kaynaklı bir fotoğraf düzenleme yazılımıdır. Temel eylemlerden, profesyonel kalitede özelliklere kadar, geniş bir araç yelpazesi içerir. Yeni başlayanlar, onun seçim ve montaj araçlarından, kırpma, renk ayarlama ve otomatik görüntü geliştirme araçlarından büyük ölçüde faydalanacaktır. Öte yandan, ileri düzey kullanıcılar, içeriğe duyarlı yeniden boyutlandırma, yüz değiştirme, animasyonlu gifler, katman maskeleri, eğriler ve kişiselleştirilebilir fırçalar gibi kendilerine uygun bir dizi araç bulacaktır. Genel olarak, GIMP, Photoshop’un ücretsiz bir sürümü gibi hissedebilir, ancak benzersiz bir görünüm ve deneyime sahiptir. Birinden diğerine atlamak biraz zaman alacaktır.

Paint.NET

Başlangıçta bir Microsoft’un danışmanlığında bir üniversite son sınıf öğrencisi tarafından Paint’in yerini almak üzere oluşturuldu. Ancak orijinal çizim programı, yüksek kaliteli sonuçlar sunan, kullanımı kolay ücretsiz bir resim düzenleme yazılımı arayanları hedefleyen sezgisel bir ücretsiz fotoğraf düzenleme yazılımına dönüştü. Katmanları destekleyen sezgisel bir kullanıcı arayüzüne, herhangi bir hatadan geri adım atmak için “sınırsız geri alma” aracı, çeşitli özel efektler ve diğer yardımcı programlara sahiptir.

en-iyi-ucretsiz-fotograf-duzenleme-programlari
@neowin

Canva

Canva, web tarayıcınızda çalışan bir fotoğraf editörüdür ve en sevdiğiniz fotoğrafları kartlara, posterlere, davetiyelere ve sosyal medya gönderilerine dönüştürmek için idealdir. Şık bir sosyal medya ortamınızı oluşturturmakla ilgileniyorsanız, bu sizin için mükemmel bir araçtır. Burada klon fırçaları ve akıllı seçiciler gibi gelişmiş araçlar bulamazsınız, ancak renk tonları, vinyet efektleri, keskinleştirme, parlaklığı, doygunluğu ve kontrastı ve çok daha fazlasını uygulamak için bir dizi kullanışlı kaydırıcı vardır. Metin düzenleme araçları sezgiseldir ve tasarımlarınızı tamamlamak için çok çeşitli arka planlar ve diğer grafikler vardır.

en-iyi-ucretsiz-fotograf-duzenleme-programlari
@canva

Adobe Photoshop Express

tarayıcı tabanlı bir çevrimiçi fotoğraf editörü olan Photoshop Express, son derece iyi tasarlanmış ve görüntü düzenleme yazılımından bekleyeceğiniz tüm özelliklerle birlikte bulunuyor. Hızlı ve kolay erişim ve her türden fotoğraflar için tek dokunuşla düzeltmeler sunuyor. Diğer uygulamalar kadar kapsamlı olmasa da onlarlar rekabet edicek teknik özellikler barındırıyor.

en-iyi-ucretsiz-fotograf-duzenleme-programlari
@adobe

Elinde görsel bulunduran herkesin kullanabileceği, alışılması zaman gerektiren, işlevsel uygulamalar tasarım anlamında hayatınızda farklılık yaratabilir. Görselliğin dünyasında gezinmek için para ödemenize gerek yok. Ücretsiz video düzenleme programları hakkında makalemiz için buradan bakabilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar