Walmart Kripto Para ile Satış Dönemine Geçiyor!

walmart-kripto-para-ile-satis-donemine-geciyor

Paylaşmayı unutmayın.

Walmart Kripto Para ile Satış Dönemine Geçiyor! – Dünya çapında ünlü olan perakende devi Walmart şirketinin artık kripto para ile satışa geçeceği tahmin ediliyor. Henüz net bir açıklama yapılmasa dahi şirketin hamleleri kripto paraya olan ilgisini gösteriyor. Özellikle 2021 yılının başlarında Elon Musk tarafından; Tesla’nın Bitcoin satışlarına başlaması Walmart üzerinde etki yarattığı düşünülüyr. Kripto para ile alışveriş sisteminin avantajlı olabileceğini düşünen pek çok şirketin de bu sistemi faaliyete koyabileceği tahmin ediliyor. Walmart ise bu söylentilere karşı henüz bir resmi açıklama yapmadı. Ancak yaptığı hamleler tam olarak söylentileri doğrulayacak düzeyde görünüyr.

Walmart Kripto Para ile Satış Dönemine Geçiyor!

Walmart LinkedIn Üzerinden İlan Veriyor

walmart-kripto-para-ile-satis-donemine-geciyor
Photo by Pierre Borthiry on Unsplash

LinkedIn üzerinden ilan veren şirketin genel olarak “Vizyoner bir lider” aradığı gözlemleniyr. Kripto para ve ürün liderliği gibi açıklamalar bulunan ilanda tam donanımlı kişiler aranıyr. Özellikle dijital para birimi stratejisi geliştirebilecek ve ürün yol haritası oluşturabilecek sorumlu kişiler tercih ediliyr. Walmart tarafından açılan ilanda ise; belirtilen iş tanımının pozisyon için ilgili lisans derecesinde olmak gerektiği yer alıyor. Bunun yanında ürün yönetiminde 10 yıldan fazla deneyimi olan kişilerin arandığı da ifade ediliyor.

Kripto para ile alışveriş dönemine geçmeye hazırlanan şirketin Tesla ile benzer adımları atacağı düşünülüyr. Şu an için gerekli çalışan donanımını elde etmeye çalışan Walmart da ilerleyen zamanlarda resmi bir açıklamayla duyuracak gibi duruyor.

walmart-kripto-para-ile-satis-donemine-geciyor
Photo by Executium on Unsplash

Kripto Para ile Satışın Yaygınlaşak – Walmart Kripto Para ile Satış Dönemine Geçiyor!

Dünya genelinde popüler olmaya ve piyasa olarak genişlemeye devam eden kripto para birimlerinin pek çok alanda aktif faaliyet göstereceği düşünülüyr. Özellikle Tesla gibi öncü şirketler sayesinde diğer şirketlerin de ödeme opsiyonu olarak kripto para birimlerini tercih edecektir. Uzun vadede dijital para birimlerine yönelimin de artacağı tahminler arasında yer alıyor. Şu an için Walmart şirketinin gerçekleştirdiği ön hazırlıkların gelecekte yanıt bulacağı belirtiliyor. Diğer büyük perakende devlerinin de kripto para ile alışveriş sistemini destekleyeceği ön görülüyr. Dijital para ile satışlarını açmayı planlayan Walmart’ın; yıl sonuna kadar bir açıklama yapacağı da tahmin ediliyor. Böylelikle açılan LinkedIn ilanları da netliğe kavuşacaktır.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar