Unuttumsanma ile Özel Günleri Asla Unutma

unuttumsanma

Paylaşmayı unutmayın.

Unuttumsanma ile Özel Günleri Asla Unutma – Her insan sevdiklerine verdiği değeri gösterebilmek için hediyeler verebilir. Bu hediyeler bazen maddi bazen manevi olabilir. Hediye vermenin en zor tarafı ise vereceğiniz hediyeyi seçmektir. Günlerce ne hediye versem diye uğraşabilir tam istediğiniz hediyeyi bulamayabilirsiniz. Unuttumsanma tam bu noktada devreye giriyor.

Unuttumsanma ile Anında Ulaşabileceğiniz Kategoriler

Bir mağazanın ürünlerinin çok olması sevdiğiniz kişiye hediye almanızı daha da kolaylaştıracaktır. Hem alacağınız hediye de daha iyi olabilir. Unuttumsanma aşağıdaki kategorilerde hizmet vermektedir;

unuttumsanma-kategoriler
@unuttumsanma
  • Hediyelik Aksesuar,
  • Hobi ve Eğlence,
  • Ofis ve Kırtasiye,
  • Kupa ve Termos,
  • Çiçek ve Bitki,
  • Teknoloji,
  • Geek,
  • Kar Küresi ve Biblolar,
  • Lambalar ve Işıklı Ürünler,
  • Lezzetli Hediyelikler,
  • Diğer Hediyelikler

Hediye Almak için Bütçeni de Zamanını da Harcama

Günlük hayatında kendine bile zaman ayıramayan bireyler haline geldiğimiz için çoğu işlemlerimizde interneti kullanır hale geldik. Hediyeden, sağlık ürünlerine kadar her şeyi internetten sipariş eder hale geldiğimiz için firmaların teslim süreleri de haliyle uzadı.

Hediyenizi sipariş verdiğinizde ortalama olarak 1-3 iş günü içerisinde teslim edilmektedir. Hediyeyi vereceğiniz zaman eğer birkaç gün içerisindeyse ve kendiniz alacak vaktiniz yoksa büyük bir sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Unuttumsanma son gün aklınıza gelen hediyeler için de harika bir seçenek sundu. ”Hediye Kutuları” sayesinde İstanbul içi siparişlerinizi aynı gün teslim ediyor, İstanbul dışı siparişlerinizi de aynı gün kargoya veriyor. Üstelik herhangi bir fiyat farkı almadan, sunduğu hızlı teslim seçeneği sayesinde zamanını harcaman gereken tek şey hangi hediyeyi alacağın oluyor.

Her insanın özel olduğunu biliyoruz fakat bazen maddiyatımız buna izin vermiyor. Unuttumsanma filtrelerinden seçeceğiniz bütçe aralığınızdaki yüzlerce ürün sıralanmaktadır. Böylece ister 50 liralık bir bütçeniz ister 200 liradan daha yüksek bir bütçeniz olsun en iyi hediyeyi seçebilirsiniz.

unuttumsanmacom
@unuttumsanma.com

Hediye Nasıl Seçilir? Hediye Seçmenin En Kolay Yolu

Eğer eşinize, sevgilinize, ailenizden birine veya herhangi bir arkadaşınıza hediye almak isterseniz onlarca ürün arasından hangisini seçeceğinize karar veremiyor olabilirsiniz. Peki ya hediye nasıl seçilir?

  1. Karşınızdaki kişinin zevklerini araştırın. Eğer iyi tanıdığınız bir kişiyse muhtemelen hangi kategorileri sevdiğini biliyorsunuzdur (Teknoloji, moda, ev eşyaları, süs eşyaları ve benzeri).
  2. Her insanın bir “keşke” kelimesi vardır (“Keşke bir bilgisayarım olsa”, “Keşke bir gece lambam olsa” veya “Keşke bir kameram olsa” gibi).
  3. Eğer hala onun hakkında ne hediye alacağınıza dair bir fikriniz yoksa hobilerini görerek buna göre seçim yapabilirsiniz (Film izlemeyi seviyorsa film karakterlerini anımsatan bir bardak gibi).

Bu Yılın Modası;

Tabii ki hala moda teknoloji alanında. Sürekli yeni eşyaların çıkması o kategoriyi daha ilgi çekici yapmakta fakat siz en iyisi bu yıl modayı boş verin. Seçeceğiniz hediyeyi, hediye alacağınız kişinin hobilerine göre yapın.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar