En İyi Ücretsiz Hava Durumu Uygulamaları

Paylaşmayı unutmayın.

En İyi Ücretsiz Hava Durumu Uygulamaları – Günlük yaşamda günümüzü etkileyen en önemli şeylerinde başında hava durumu vardır. Günlük planlarımızı veya işlerimizi hava durumuna göre yapmamız lazım. Güneşli bir gün ya da yağmurlu bir hava tüm planlarınızı değiştirebilir. Eskilerin yaptığı gibi diz ağrılarından ya da saatlerce havayı gözetlemek belki bizim daha zor hem de gereksiz. Yaşadığımız dönemde gerek radar sistemleri gerek hava durumu için atılmış uydular bu durumu bizim içi kolaylaştırıyor. Telefonunuza indirdiğiniz küçük bir uygulama sayesinde günlük hava durumu tahminlerini yüksek bir doğrulukla bilebilirsiniz. Bu yüzden sizler için ücretsiz hava durumu uygulamaları düzenledik.

En İyi Ücretsiz Hava Durumu Uygulamaları

@pixabay

1) Accuwheather

Listemizin birinci sırasında bulunan bu uygulama sizlere ücretsiz hava durumu konusunda kesin tahminlerde bulunuyor. Bu uygulamayı seçmemizin bir diğer nedeni ise bu uygulamada radar özelliği bulunuyor ve bu radar özelliği sayesinde etrafınızdaki bulutlu ve açık alanları gösteriyor. Uygulama hava tahminlerini 60 dakika kadar kısa bir süreye tahmin yapabiliyor.

Ücretsiz indirmek için tıklayabilirsiniz .   Android  ios

2) Hava durumu: The Wheather channel

The wheather channel hava durumu tahmini kesinliği konusunda çok iddialı bir uygulama. Uygulama 10 dakikalık tahminler verebiliyor aynı zamanda yağmur ihtimalleri veren uygulamanın daha bir çok alanda tahminleri var. Koşu yapmak için en uygun zamanı arıyorsanız uygulama bununda bilgisini veriyor. Uygulamanın diğer uygulamalardan en büyük farklarından biri ise Alerji uyarısı verebiliyor.

Ücretsiz indirmek içi tıklayabilirsiniz. Android ios

@pixabay

3) Weather data & microclimate : Weather Underground

Wheather Underground uygulaması kullanımı kolay ve kolay erişilebilir bir uygulama. Uygulamanın en ilginç yanlarından biri yağmurun daha ne kadar yağabileceğini tahmin edebiliyor olması aynı zamanda uygulama size yağmur ve fırtına uyarısı verebiliyor. Uygulama hava tahminleri konusunda detaylı bir bilgi paylaşımına sahip aynı zamanda uygulamanın güçlü bir radar bölmesi var.

Ücretsiz indirmek için tıklayabilirsiniz. Anroid ios

4) En İyi Ücretsiz Hava Durumu UygulamalarıFlowx

Görselleştirilmiş bir ücretsiz hava durumu uygulaması arıyorsanız bu uygulama tam sizlik. Uygulamanın içinde basınç, nem gibi 30’dan fazla data tipi var ve bu data tiplerini özelleştirebiliyorsunuz. Uygulama verilerini güncelledikten sonra internetsiz bağlantı sağlayarak görüntüleyebilirsiniz. Uygulama maalesef şimdilik sadece android kullanıcıları için var ama şirket ios için de çalışma yaptıklarını duyurdu.

Ücretsiz indirmek için tıklayabilirsiniz. Android

ücretsiz hava durumu uygulamaları
@pixabay

5) Geometric Weather

Listeyi hazırlarken genelde çok fazla değere sahip karışık grafikli uygulamalardan bahsettik. Diğer yandan bu uygulama ise kullanıcılara sadece basit bir anlayışla hava durumu isteyenler için. Uygulama şimdilik Android platformunda.

Ücretsiz indirmek için tıklayabilirsiniz.  Android

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar