Üç Boyutlu Reklamlar – 3D Kedi Tokyo’da Bir Reklam Panosunda

Paylaşmayı unutmayın.

Üç Boyutlu Reklamlar – 3D Kedi Tokyo’da Bir Reklam Panosunda – Devasa boyutta üç boyutlu bir kedi, şehrin en işlek tren istasyonlarından birinin üzerinde Tokyo’daki bir reklam panosunda belirdi. Eğlenceli ve ilgi çekici bu figür, görenleri hem şaşırttı hem de hayran bıraktı.

Üç Boyutlu Reklamlar – 3D Kedi Tokyo’da Bir Reklam Panosunda

Üç Boyutlu Kedi Nerededir?

Reklamlar arasında gösterilen hiper gerçekçi olan bu kedi, Shinjuku bölgesinde 1.664 fit karelik kavisli bir LED ekranda hayat buluyor. Ayrıca, 4K çözünürlüklü ekran, kedinin duyulabilir bir şekilde miyavlarken Japon başkentinin yukarısında dolaştığını gösteriyor.

@Edition.CNN

Sabah 07.00 ile öğlen 13.00 arasında yayınlanan video, gün boyunca değişiyor. Aynı zamanda, Patiska kedisi ilk olarak sabah uyanıyor ve öğleden sonra ayaktayken yoldan geçenlere miyavlıyor. Akşamları yatıyor ve başını patilerine dayayarak uykuya dalıyor.

Gösterim resmi olarak 12 Temmuz’da başlasa da geçen aydan bu yana test yayınları yapılıyor. Ayrıca, “Shinjuku kedisi”, kullanıcıların onu “sevimli” olarak adlandırması ve teknolojiye duydukları şaşkınlığı ifade etmesiyle internette dikkatleri üzerine çekti.

Bir Twitter kullanıcısı, hayvanın esneme ve uykuya dalma videosunu yayınladı ve “geceleri uykulu göründüğünü” yazdı.

Ayrıca, şahsen ziyaret edemeyenler için, gösterinin arkasındaki şirketlerden biri olan Cross Space, YouTube üzerinden reklam panosunun bir görüntüsünü canlı yayınlamaya başladı. Ancak, bir basın açıklamasında, gösteri sahipleri, görüş açısına bağlı olarak 3D efektinin azaltılabileceği konusunda uyardı. Bu yüzden, bu canlı yayın şu anda maalesef kullanılamıyor.

Reklam panosu, yoğun bir alışveriş ve iş merkezi olarak bilinen Shinjuku tren istasyonunun doğu çıkışının üzerinde yer almaktadır. Ayrıca, Cross Shinjuku Vision olarak bilinen web sitesine göre, hafta içi her gün 190.000 kişi bu ekranın önünden geçiyor.

Asya Ülkelerinin Gerçekçi Reklam Panoları – Üç Boyutlu Reklamlar

Aynı zamanda, son yıllarda birçok Asya ülkesinde gerçekçi 3D reklam panoları ortaya çıktı. Örneğin, geçtiğimiz Mayıs ayında, teknoloji firması d’strict devasa bir 3D dalga tasarladı. Ve Seul’ün Gangnam semtinde Güney Kore’nin en büyük dijital reklam panosunu ele geçirdi.

@Edition.CNN

Mayıs 2020’de gösterime giren bu pano, saatte bir yaklaşık bir dakika boyunca ortaya çıkıyordu. Hatta, bu simülasyon o kadar gerçekçiydi ki, bu meydandan geçenlerin başlarına su dökülecekmiş gibi görünüyordu.

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar