Türkiye’ye Geldiğinde Google Pixel Almak İçin 4 Sebep

Türkiye’ye Geldiğinde Google Pixel Almanız İçin 4 Sebep

Paylaşmayı unutmayın.

Türkiye’ye Geldiğinde Google Pixel Almak İçin 4 Sebep – Google’ın 2016’da duyurduğu Android işletim sistemli akıllı telefonu Google Pixel, Türkiye dışında yüksek satış rakamlarına ulaştı ve büyük bir ilgiyle karşılaştı. Hala Türkiye pazarına girmemiş olan, oldukça fazla avantajı bulunan Pixel’in yakında Türkiye’ye de gelmesi bekleniyor. Bu yazımızda Google Pixel Türkiye’de satışa çıktığında neden anında almanız gerektiğini anlatacağız.

Pixel - turkiyeye-geldiginde-google-pixel-almak-icin-4-sebep
Görsel: India Today

Türkiye’ye Geldiğinde Google Pixel Almak İçin 4 Sebep

Google Fotoğraflar’da Sınırsız Depolama

Google Pixel’ler, Google Fotoğraflar’da sınırsız depolama özgürlüğüne  sahip. Diğer Android cihazların aksine fotoğrafları, boyutları düşürmek için sıkıştırmayan Pixel, yüksek kalitede ücretsiz depolama sağlıyor. Diğer markalar için 15 GB’lık ücretsiz alan sunan Google Fotoğraflar, ayrıca aylık 100 GB ek alan için 5,79 TL talep etmektedir. Google Pixel ise Google Fotoğraflar’da sınırsız depolama hakkını ücretsiz vermektedir.

Google Photos Google Fotoğraflar
Görsel: TK

Android Güncellemelerine Öncelikli Erişim

Google Pixel, Android güncellemelerini de en önce alan akıllı telefon. Ayrıca beta olarak yayınlanan güncellemeleri de dileyen kullanıcının alabildiği Pixel’de, yeni özellikleri ilk deneyenlerden olmak oldukça heyecan verici. Google ayrıca Pixel’lere sadece öncelik tanımıyor, yıllarca da güncelleme sözü veriyor.

turkiyeye-geldiginde-google-pixel-almak-icin-4-sebep
Görsel: Teknoloji Turu

Canlı Müşteri Hizmetleri

Cihazınızda anlık olarak yaşadığınız her sorunda, anında yanınızda bir asistan oluyor. Canlı yardım adıyla bilinen Google Pixel müşteri hizmetleri, her sorunda kullanıcıya anında destek oluyor. Üstelik müşteri hizmetlerine ekran görüntüsü veya videosu da göndererek sorunu iletebiliyor ve hızlı çözüm alabiliyorsunuz.

Google Canlı Destek
Görsel: TechnoPat

Google Fi – Türkiye’ye Geldiğinde Google Pixel Almak İçin 4 Sebep

Project Fi ya da Google Fi, Google Pixel’leri diğer akıllı telefonlardan ayıran en önemli özellik. Google’ın Amerika’da başlattığı bu proje kapsamında bölgedeki operatörlerle anlaşma sağlanarak baz istasyonları ortak kullanıma açılıyor. Google Pixel’ler de bu anlaşma sonrası kullanıcı nerede olursa olsun en iyi sinyal gücünü sunan baz istasyonundan hizmet alıyor. Böylelikle her zaman daha hızlı bir internet ve kesintisiz bir iletişim hizmeti almış oluyor.

turkiyeye-geldiginde-google-pixel-almak-icin-4-sebep
Görsel: MAD

👉 Google’ın Gelirinde Bir Yılda Dev Artış

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar