Tüm Zamanların En Çok İzlenen Netflix Orijinal Filmleri

tum-zamanlarin-en-cok-izlenen-netflix-orijinal-filmleri

Paylaşmayı unutmayın.

Tüm Zamanların En Çok İzlenen Netflix Orijinal Filmleri -Milyonlarca insan tarafından kullanılan Netflix, geçen günlerde ilk dört hafta içerisinde en çok izlenen 10 orijinal filmini açıkladı. Zaman zaman istatistiklerini kullanıcıları ile paylaşan Netflix, abonelerinin en çok aksiyon ve gerilim filmlerine daha çok ilgi duyduğunu izlenme sayıları ile de göstermiş oldu. İşte karşınızda yayınlandıktan ilk dört hafta içerisinde En Çok izlenen Netflix Orijinal Filmleri.

Tüm Zamanların En Çok İzlenen Netflix Orijinal Filmleri

The Perfect Date | IMDb: 5,8

tum-zamanlarin-en-cok-izlenen-netflix-orijinal-filmleri
@netflix

İlk dört haftada: 48 milyon kez izlendi.

Yayınlandığından itibaren en çok izlenen Netflix orijinal filmlerinden birisi olan The Perfect Date, ilk dört haftada 48 milyon kez izlendi. Film, üniversite için para kazanmaya çalışan bir liseli genci konu almakta. Para kazanabileceği bir uygulama tasarlayan ve farklı bir hayata geçiş yapan bu yaratıcı gencin hikayesi sizi etkileyebilir.

The Platform | IMDb: 7,0

tum-zamanlarin-en-cok-izlenen-netflix-orijinal-filmleri
@netflix

İlk dört haftada: 56 milyon kez izlendi.

IMDb kullanıcıları tarafından da önerilen bir film olan The Platform, hapishanede yaşayan mahkumların hayatını konu edinmekte. Fakat normal hapishanelerden farklı olarak dağıtılan yemekler ilk olarak üst kattaki mahkumlara geliyor ve üst kattaki mahkumlardan kalan yemekler sırasıyla alt kattaki mahkumlara ulaşıyor. Eğer mahkumların bu sınıfsal ayrım karşısında ne yaptığını merak ediyorsanız filme Netflix üzerinden ulaşabilirsiniz.

The Wrong Missy | IMDb: 5,7

tum-zamanlarin-en-cok-izlenen-netflix-orijinal-filmleri
@netflix

İlk dört haftada: 59 milyon kez izlendi.

13 Mayıs 2020 tarihinde yayınlanan The Wrong Missy, Tim’in yaşadığı kötü bir tatili eğlenceli bir şekilde bizle buluşturuyor. Netflix üzerinden komik bir film izlemek istiyorsanız The Wrong Missy sizin için harika bir film olabilir.

Triple Frontier | IMDb: 6,4

tum-zamanlarin-en-cok-izlenen-netflix-orijinal-filmleri

İlk dört haftada: 63 milyon kez izlendi.

2019 yılında yayınlanan Triple Frontier, özel kuvvetler eski mensubu beş arkadaşın planını konu almakta. Planları ise Güney Amerika’da yer alan bir baronu çökertmektir. Netflix üzerinden izleyebileceğiniz en iyi aksiyon filmlerinden birisi olduğunu söyleyebiliriz.

The Irishman | IMDb: 7,9

@netflix

İlk dört haftada: 64 milyon kez izlendi.

Hikayesi ile ön plana çıkan bu aksiyon filmi, tetikçi bir adamın zorlu görevinin üstünden nasıl geldiğini konu ediniyor. Ayrıca filmin içerisinde yıldız oyuncular da yer alıyor. IMDb puanını son derece hak eden bu yapımı mutlaka izlemelisiniz.

Murder Mystery | IMDb: 6,0

@netflix

İlk dört haftada: 73 milyon kez izlendi.

New York’ta yaşayan bir çift erteledikleri tatile çıkma kararı alırlar fakat gittikleri yerde, yaşlı milyarderin öldürülmesiyle beklemedikleri bir maceraya yelken açarlar. Katili bulmak için yaşandıkları bu maceraya tanık olmak istiyorsanız filme Netflix üzerinden ulaşabilirsiniz.

6 Underground | IMDb: 6,1

@netflix

İlk dört haftada: 83 milyon kez izlendi.

Uzun zamandır ölmüş numarası yapan bir milyarderin hayatını konu almaktadır. Teknoloji milyarderi, bir diktatörü alaşağı etmek için ajanlardan oluşan bir grup kurar ve aksiyon başlar.

Spenser Confidential | IMDb: 6,2

@netflix

İlk dört haftada: 85 milyon kez izlendi.

Eskiden polis olan mahkum, eski bir dövüşçü ile birlikte cinayet çözmek için aksiyona atılır. Netfix’in en çok izlenen 3. filmi olan bu yapım ilk dört haftada 85 milyon kez izlendi.

Bird Box | IMDb: 6,6

@netflix

İlk dört haftada: 89 milyon kez izlendi.

Netflix’in en çok sevilen filmlerinden birisi olan Bird Box, lanetli bir varlığın insanlara özlediği kişi gibi görünerek toplu ölümlere yol açar. Filmde ise bu durum karşısında iki çocuk annesi bir kadının yaşam mücadelesi büyüleyici bir şekilde aktarılmakta.

Extraction | IMDb: 6,7

@netflix

İlk dört haftada: 99 milyon kez izlendi.

Netflix’in en çok izlenen filmi olan Extraction, girilmesi zor olan bir şehre bir tutsağı kurtarmak için saldıran korkusuz bir paralı askeri konu almaktadır. Başrolünü Chris Hemsworth’un canlandırdığı bu film, aksiyon severlerin soluksuz izleyeceği bir film olduğundan şüphemiz yok.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar