TikTok’un İlk Telefonu -Smartisan Jianguo Pro 3

TikTok'un İlk Telefonu

Paylaşmayı unutmayın.

TikTok’un İlk Telefonu -Smartisan Jianguo Pro 3 – Gün geçmiyor ki bir telefon markası daha çıkmasın. Hatta gün geçmiyor, insanlar yeni bir alana daha adım atmasın. Ne kadar eleştirsek de Tiktok uygulaması da, fenomenleri de kendine popüler kültürde yer buldu. TikTok, dünyadaki en popüler video oluşturma ve paylaşma uygulamalarından biridir. TikTok’un sahibi ByteDance şirketi, Snapdragon 855 Plus işlemcili yeni bir akıllı telefonu piyasaya sürdü.

TikTok’un İlk Telefonu

TikTok, dünyada sosyal medya uygulaması yaratan ve paylaşan bir video olarak bilinenlerden biridir. Sosyal medya uygulaması ByteDance tarafından geliştirilmiştir. Hafta sonunda Çin İnternet teknolojisi şirketi ByteDance veya TikTok’un geliştiricisi yeni bir akıllı telefon piyasaya sürüldü. Bu bir amiral gemisi akıllı telefon ve Smartisan markası altında başlatıldı. Akıllı telefon, Smartisan Jianguo Pro 3 adıyla geçiyor. Smartisan Jianguo Pro 3, Qualcomm’un şu anda en güçlü yonga seti, Snapdragon 855 Plus ile çalışıyor.

Geçtiğimiz iki veya üç ay içerisinde piyasaya sunulan en çok satan telefonların çoğu Snapdragon 855 Plus ile birlikte geliyor. Örneğin OnePlus 7T serisi bu yonga setini kullanan bir diğer markadır. Görünüşe göre TikTok şimdi akıllı telefon endüstrisine liderlik etmek istiyor. Smartisan Jianguo Pro 3, 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama ile birlikte Snapdragon 855 Plus işlemci ile birlikte geliyor.

tiktokun-ilk-telefonu
Smartisan Jianguo Pro 3

Tik Tok Smartisan Jianguo Pro3 Teknik Özellikleri

Teknik özellikler açısından Smartisan Jianguo Pro 3, 1080 × 2340 piksel ekran çözünürlüğü sunan 6,39 inç FHD + AMOLED ekrana sahip. Smartisan Jianguo Pro 3, arkada dört kameralı bir kurulum ve selfi için önde tek bir görüntü sensörü içerir.

Arka panelde Smartisan Jianguo Pro 3, birincil 48MP Sony IMX586 sensör, ikincil 13 MP geniş açılı lens, üçte bir 8 MP telefoto lens ve dördüncü 5 MP makro lensi içerir. Özçekimler için Smartisan Jianguo Pro 3, 20 MP özçekim özelliği bulunmaktadır. Selfie kamera önündeki gözyaşı çentik içinde oturur. Smartisan Jianguo Pro 3, 18W hızlı şarj desteğiyle 4000mAh batarya ile birlikte geliyor. Telefon ayrıca 4G ‘yi de destekliyor.

Smartisan Jianguo Pro 3 üç yapılandırmada satışa sunuldu. Smartisan Jianguo Pro 3’ün temel modeli 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile birlikte geliyor. Smartisan Jianguo Pro 3’ün ikinci modeli, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla satışa çıktı. Smartisan Jianguo Pro 3’ün üçüncü modeli  ise 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı var.

TikTok’un Yeni Telefonunun Nesi İyi?

Smartisan Pro 3, iPhone 11 Pro Max’dan bir tane olmak üzere dört arka kameraya sahip ve kesinlikle o kadar yüksek fiyatlı değil.

Bunlar bir 48 MP ana kamera, 13 MP ultra geniş bir enstantane, yakınlaştırılmış çekimler için 8MP telefoto ve süper yakın çekimler için 5 MP makro kameradan oluşuyor. Önde 20 MP’lik bir selfie kamerası var, bu da oldukça kaliteli.

Bu kameralar, ultra geniş kameradaki bozulmayı otomatik olarak düzelten,  ortak bir sorunu gidermek de dahil olmak üzere, Bytedance’e göre bir dizi işleme algoritması ve püf noktası ile desteklenmektedir. Bu nedenle yeni telefon fotoğrafçılık için inanılmaz bir cihaz olabilir.

Telefonun akıllı telefon ekranları giderken oldukça üst seviye olan 6.39 inçlik bir FHD + AMOLED ekranı olması ve bu da yine birinci sınıf bir özellik olan ekran içi parmak izi tarayıcısına sahip. Cihazın yazılımı hakkında fazla bir şey bilinmese de,  ancak neredeyse kesin olan bir şey varsa, önceden yüklenmiş TikTok uygulamasına mutlaka sahip olacağıdır.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar