TikTok E-Ticarete Giriş Yapıyor – Shopify Ortaklığı

tiktok-e-ticarete-giris-yapiyor-shopify-ortakligi

Paylaşmayı unutmayın.

TikTok E-Ticarete Giriş Yapıyor – Shopify Ortaklığı – E-ticaretin güç merkezlerinden biri olan Shopify, büyümesini bir milyondan fazla satıcıyla devam ettiriyor. Yeni eklenen bu müşterilere ulaşmasına yardımcı olmak için dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biriyle ortaklık yapıyor.

Ottawa merkezli şirket geçtiğimiz salı günü yaptığı açıklamada, Shopify satıcılarının kısa “alışveriş yapılabilir video reklamlar” oluşturmasına olanak tanıyan servis edindiğini duyurdu. Bu noktada video paylaşım uygulaması TikTok ile bir anlaşma imzaladığını açıkladı. Müşteriler daha sonra ürünleri satın almak için satıcıların web sitelerine yerleştirilmiş reklamları tıklayabilir.

Shopify ürün başkan yardımcısı Satish Kanwar, “TikTok kanalı, Shopify tüccarlarının kendilerinin henüz güçlü bir TikTok’u olmayanların bile, TikTok deneyimine özgün ve gerçek görünen içeriği kullanarak bu yeni kitlelerle bağlantı kurabileceği anlamına geliyor,” dedi. Yalnızca ABD’de 100 milyondan fazla kullanıcısı var. Tiktok ortaklığın sosyal medya platformunun küresel markaları kullanıcılarıyla buluşturmak için aradığı “yeni ve yenilikçi yollardan” biri olduğunu söyledi.

tiktok-e-ticarete-giris-yapiyor-shopify-ortakligi
@globalcosmeticsnews

TikTok E-Ticarete Giriş Yapıyor – Shopify Ortaklığı – ‘Mükemmel Ortaklık’

TikTok’un küresel iş çözümlerinden sorumlu başkan yardımcısı Blake Chandlee, “Shopify, küresel olarak ticaret yeteneklerimizi büyütmemize ve genişletmemize yardımcı olacak mükemmel bir ortak” dedi. Yeni düzenlemenin mali detayları açıklanmadı. Shopify, TikTok kanalının artık ABD’deki firmalar için kullanıma açık olduğunu ve 2021’in başlarında Kuzey Amerika, Avrupa ve güneydoğu Asya’daki belirli pazarlarda kullanıma sunulacağını söyledi.

tiktok-e-ticarete-giris-yapiyor-shopify-ortakligi

Haber, perakende devi Walmart’ın, TikTok’un ABD operasyonlarında yüzde 7,5 hissesini geçici olarak satın almayı kabul etti. Ve bu haber açıklamasından bir aydan fazla bir süre sonra geldi. Bu, ülkenin yapıp yapamayacağı konusunda önümüzdeki ay beklenen bir ABD temyiz mahkemesi duruşmasının sonucunu bekleyen belirsiz bir anlaşma olarak da görülüyor. Shopify, Haziran ayında ABD’de ki satıcılarının mallarını büyük mağazalar devinin web sitesinde satmalarına izin vermek için Walmart ile ortaklık kurdu. Bu açıklama sonrası  Shopify hisseleri Toronto Menkul Kıymetler Borsası’nda yapılan işlemlerde yüzde 4’ün üzerinde artarak 1.426,75 dolara yükseldi. Bu yılın başlarında, Ottawa firması RBC’yi geçerek Kanada’nın en değerli halka açık şirketi oldu.

ABD’de yaşanan Tiktok krizinden sonra bu durumun nasıl seyir edeceği de büyük bir merak konusu olarak devam ediyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar