Sony Giyilebilir Klima – Cep Boyutunda Klima

Paylaşmayı unutmayın.

Sony Giyilebilir Klima – Cep Boyutunda Klima – 2019 yılında duyurulan Sony, Sony’nin web sitesine göre, kış aylarında da ısıtıcı olarak çalışan giyilebilir, cep boyutundaki klimasının (Reon Pocket) satışına başladı.

Sıcaklıklar şimdi her zamankinden daha fazla yükseliyor, bu da birçoğuna taşınabilir, giyilebilir bir klima fikrini dayanamayacak kadar serin yapıyor. Sony’nin Reon Pocket, bir akıllı telefon uygulaması aracılığıyla etkinleştirilir ve kontrol edilir, cihazın kendisi termoelektrik soğutma kullanır.Özellikle Sony, kış günlerinde kişisel ısıtıcı olarak da çalışabileceğini söyledi.

Sony Giyilebilir Klima – Cep Boyutunda Klima

Reon Pocket’in, kullanıcının vücudunu 13 santigrat derece (23 derece Fahrenheit) soğutduğu ve vücut sıcaklığını kabaca 8 derece Santigrat (kabaca 14 derece Fahrenheit) artırabileceği bildiriliyor.

Cihazın kendisi, bir kart tutma cüzdanının kabaca bir bluetooth cihazıdır ve boynun tabanında bir özellik cebi ile özel bir fanilaya kayar. Bir uygulamaya bağlanan kullanıcılar, sıcaklığı akıllı telefon üzerinden kontrol edebilir.

sony-giyilebilir-klima-cep-boyutunda-klima
@mymodernmet

Sony Reon Cep Cihazı

Yeni Reon Cep sadece 85 gram ağırlığındadır. Yeni giyilebilir cihaz Android ve iOS işlevlerini destekler ve 2 saatlik şarj süresi ile 90 dakikalık pil ömrüne sahiptir. Görsel olarak bir Apple fare gibi görünür, sadece 85 gramdır ve bir USB-c kullanır. Sony, Tokyo Olimpiyatlarından hemen önce piyasaya sürülme planlarıyla 2019’da ilk kez cihazı piyasaya sürdü. Olimpiyatlar zaman çizelgelerini karşılamasa da, Sony cihazı plana göre ileriye itti.

sony-giyilebilir-klima-cep-boyutunda-klima
@mymodernmet

Her cihaz yaklaşık 130 $ (14.080 Japon Yeni) satacak ve şu anda çeşitli Japon sitelerinde satın alınabiliyor. Dünya küresel iklim değişikliğinden ısınırken, hareket halindeyken serin kalmanın yeni bir yolu var gibi görünüyor. Ancak, kendimizi soğutmak için gerekli enerjiyi üretme şeklimiz – özellikle fosil yakıtlar yoluyla – durumu daha da kötüleştirebilir.

Sony, Reon Pocket’in sıcak çarpmasına karşı bir önlem olarak kullanılması amaçlanmadığını açıkça belirtti ve müşterilerden sıcak çarpmasını önleme yönergeleri için Çevre Bakanlığı web sitesine başvurmalarını istedi. Giyilebilir klimayla birlikte, şirkete göre gevşek ve nefes alabilen giysiler giyerken kullanılması gereken birkaç önemli ayrıntı var.

“Kravatını çıkarıp ilk düğmeyi açarak boynunuzda biraz boşluk olduğundan emin olun. İç giysinin üzerine birden fazla giysi giymek ürünün performansını düşürebilir ”dedi.

Sony, ana gövdenin su geçirmez olmadığını, bu nedenle cihazın egzersiz sırasında veya yoğun terleme ve vücudun suya, kar vb. Maruz kaldığı durumlarda kullanılmaması gerektiğini söylüyor. Reon Pocket uygulaması, cihazı etkinleştirmek için zorunludur ve Cep telefonunun işletim sistemine bağlı olarak App Store veya Google Play’den indirilebilir.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar