Şirketinizi Uzaktan Yönetin! – 7 Uzaktan Yönetim Aracı

uzaktan-yonetim-araci

Paylaşmayı unutmayın.

Şirketinizi Uzaktan Yönetin! – 7 Uzaktan Yönetim Aracı – Korona virüsü sebebiyle dünya ekonomisi hızla değişiyor. Sosyal hayata ve çalışma şekillerine kısıtlamalar ve kesintiler getiriliyor. Bu durum da işletme sahipleri için hayatı zorlaştırıyor. Şirketinizde herhangi bir nakit krizi yaşamamış olsanız dahi, evden çalışmaya başlayan bir ekibe liderlik yapmak zor olabilir. Bu nedenle evden çıkmadan çalışmanıza yardımcı olacak bazı dijital araçları sizlere sunuyoruz. 

7 Uzaktan Yönetim Aracı

Goals By KeepSolid Business Plan

uzaktan-yonetim-araci
@pixabay

Goals, VPN Unlimited’ın ödüllü geliştiricileri tarafından oluşturulan proje yönetim platformudur. Bu uygulama, ultra güvenli çalışma alanı ekibinizin çevrimiçi ortamda sorunsuz bir şekilde işbirliği yapmasını sağlar. Ekipler oluşturabilir, görevleri zamanlayabilir, takip edebilir, koşular planlayabilir ve hatta herkesi tamamen uyumlu tutmak için esnek zihin haritası oluşturma aracını kullanabilirsiniz.

KeepSolid

CashNotify Pro

uzaktan-yonetim-araci
@pixabay

CashNotify Pro, tek bir uygulamadan birden fazla Stripe ve PayPal hesabını yönetmenize izin vererek, gelen tüm parayı takip etmek için tek bir merkezden ekiplerinizin stresini ve baskısını azaltıyor.

Email Skript

uzaktan-yonetim-araci
@pixabay

Email Skript, tanıtımlardan, vazgeçilen alışveriş sepeti e-postalarına kadar çok çeşitli amaçlar için sorunsuz olarak komut dosyaları oluşturmanıza olanak tanı.r ve fikir oluşturma sürecini basitleştirir.

PassCamp

pixabay.com

Uzaktan çalışmakla ile ilgili en zor şeylerden biri şirket veya ekip hesaplarına erişmektir. PassCamp ile herkesin ihtiyaç duyduğu tüm hesapların şifrelerine tek bir yerden erişebilmesi için kolayca ayrıcalıklar sağlayabilirsiniz.

Fiskl Mobile Invoicing App

@pixabay

Faturalama çabalarını koordine etmek ve işletmenizin zamanında ödenmesini sağlamak her zaman zor bir iştir. Bu akıllı uygulama, müşterilere otomatik olarak fatura oluşturmanıza ve göndermenize yardımcı olur ve mobil cihazlarından güvenli bir şekilde ödeme yapmalarını sağlar. Harcamalarınızı ve bütçenizi izleyerek muhasebe ekibinize yardımcı olabilirsiniz.

Fiskl Mobile

Focuster Productivity App

@pixabay

Dikkat dağınıklı liderliğinizi zedeleyebilir. Bu yararlı uygulama dikkat dağıtıcı unsurları engeller ve yapılacaklar listenize odaklanmak için patentli bir yöntem kullanır, böylece daha fazla iş yapar ve etkili bir şekilde yönlendirmek için daha fazla zamanınız olur.

Focuster

Pinstriped Meeting Tool

@pixabay

Etkili bir şekilde işbirliği yapamazsanız işiniz nasıl etkileniyor? Pinstriped Meeting Tool daha fazla sonuç üreten eyleme yönelik toplantılar düzenlemenize yardımcı olur.

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar