Sinir Bozucu Deneyimler Müzesi

Paylaşmayı unutmayın.

Sinir Bozucu Deneyimler Müzesi – Bilim dünyasında ani ve büyük bir değişiklik olmadığı sürece, hiçbirimiz 3000 yılında hayatta olamayacağız. Bu yüzden, o yılda hayatın nasıl olacağını ancak tahmin edebiliriz. Bu günler torunlarımız tarafından nasıl hatırlanacak? O yılda ne tür müzeler olacak ve neleri kapsayacak? ZenDesk, gelecekteki insanların, can sıkıcı müşteri hizmetlerinin ve İnternet deneyimlerinin olmadığı bir dünyada yaşayacaklarını hayal ediyor. Sinir Bozucu Deneyimler Müzesi, katlandığımız bazı rahatsız edici şeyleri vurgulayan spekülatif ve sanal bir müzedir.

Bu eğlenceli proje, ZenDesk ve Londra kreatif ajansı Phantom Studios’un ortak çalışması. Bu etkileşimli web sitesinde, tuhaf ve güncel gerçekliğimizi ortaya koyan farklı sergiler bulunmaktadır.

Sinir Bozucu Deneyimler Müzesi

İşte Bahsi Geçen Bu Müzeden Birkaç ‘Sinir Bozucu’ Deneyimler…

sinir-bozucu-deneyimler-muzesi
@Zendesk

Örneğin, CAPTCHA testlerinden bahseden bir bölüm var. Bildiğiniz üzere, CAPTCHA, web sitelerinin güvenliği için botlara karşı önlem olarak etkili bir çözümdür. Robotlar tarafından tasarlanan serginin bu bölümü, testleri “hileli ve zor bir sorgulama hattı” olarak adlandırıyor. Test, insanlara sevdikleri şeyler hakkında sorular soruyor. Örneğin, yangın musluklarını tanımlamak gibi.

sinir-bozucu-deneyimler-muzesi
@Zendesk

Aynı zamanda, sergide, 2020 yılından itibaren tüm görüşmelerin video konferans yoluyla yapılmasına da bir gönderme var. Hepimizin bildiği gibi 2020’lerde tüm etkileşimler video konferans üzerinden yapılıyor. Bu görüşmelerde, insanların belden aşağısı hiç görülmediğinden, 3000 yılında işletmeler üniformalarını bu duruma göre güncelliyor. Böylelikle, paradan ve zamandan tasarruf etmek için pantolonları kıyafet kurallarından çıkarmaya karar veriyorlar. İnsanlar, sadece sanal internet portalları üzerinden birbirleriyle buluştukları için pantolonlar geçmişte kaldı. O andan itibaren diğer giysiler anlamını yitirmeye başladı.

sinir-bozucu-deneyimler-muzesi
@Zendesk

Eğer bekleme müziği hayranıysanız, şanslısınız: “Lütfen Bekleyin…” (Please Hold…) sergisi, sizi bir sonraki müsait temsilcisi için beklediğiniz tüm o zamanlara geri getiren, boğucu bir saksafon melodisine eşlik etmenizi sağlar. Anılar…

Yani, bu sergiye göre gelecek, iç çamaşırlarıyla dolaşan insanlarla dolu. Belki de bunun bir parçası olmak istemiyoruz. Her iki durumda da, Sinir Bozucu Deneyimler Müzesi, günlük hayatımıza biraz eğlence katmak için harika bir yol.

Sonuç olarak, bu müzede her biri bir öncekinden daha sinir bozucu birçok sergi ve oyun var. Bu sanal ve interaktif müzeyi ziyaret etmek istiyorsanız tıklayın.

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar