Sımsıcak Yılbaşı Filmleri – Yılbaşında İzlenecek Film Önerileri 2022

Paylaşmayı unutmayın.

Sımsıcak Yılbaşı Filmleri – Yılbaşında İzlenecek Film Önerileri. Havalar soğudu, günler kısaldı, ömürden bir yıl daha azaldı. 2021‘in son anlarına tanık olduğumuz şu günlerde yılbaşı planları, yıllık izinler, tatil planları noel severler için planlar ile geçiyor. Biz ise bu yazımızda yılbaşı planını dinlenme için bir fırsat olarak görenlere hazırladık.

Yılbaşı yeni umutların, yeni fırsatların, yeni hayallerin ilk adımlarının atıldığı bir dönencedir. Bir çok insan bugünleri baz alarak yeni adımlar atar, kimisi bir kaç ay sürer kimisi işi sonuna kadar götürür. Peki, bu hayallere yelken açmadan önceki geceyi evde geçirecek ve sımsıcak filmler ile neşe ile dolduracak kimler var aramızda? İşte tamda onlar için hazırlanmış bir “Sımsıcak Yılbaşı Filmleri – Yılbaşında İzlenecek Keyifli Film Önerileri” listesi…

Sımsıcak Yılbaşı Filmleri – Yılbaşında İzlenecek Film Önerileri 2022

Netflix her yıl olduğu gibi bu yılda kendi listesini yapmış. Yılbaşı ve Noel temalı filmler, diziler, özel programlar ve ailece izleyebileceğiniz en sevdiğiniz yapımlardan oluşan eğlenceli koleksiyonumuzun keyfini çıkarın.”

Netflix Noel Temalı Filmler Listesine buradan ulaşabilirsiniz.

The Princess Switch Serisi

simsicak-yilbasi-filmleri-yilbasinda-izlenecek-film-onerileri
@youtube

Bu yıl üçüncü filmi çıkacak (18 Aralık 2021) The Princess Switch, iki farklı karakterin birbirine çok benzemesi ile süregelen bir hikayeyi konu alıyor. Amerikanın Şikago eyaletinde fırıncılık ile uğraşan karakterimiz, yine aynı eyalette kraliyet soyundan olan bir prensese benzerlikleri ve hayata farklı bir açıdan bakma istekleri yüzünden yer değiştirmeleri ile başlıyor. Daha sonra birbirlerinin hayatlarını daha çok sevdikleri için bu oyunu sürdürüyorlar. Ayrıca 3 yıldır her yılın sonuna doğru yeni bir filmi çıkan The Princess Switch serisi izlenmesi gereken filmler başında ilk sırada yer alıyor.

Love Hard

Bir diğer yılbaşı temalı filmimiz ise; Love Hard… Flört uygulamalarının popülerliğine kapılan bir yazarımız, uygulama üzerinden tanıştığı çok yakışıklı erkek arkadaşına sürpriz yapmak için Noel’de ülkenin bir ucundan diğer ucuna gider. Ancak aradığını bulamaz, o çok yakışıklı erkek bir photoshop uzmanıdır. Kandırıldığını anlayan karakterimiz yine bu tatilde aradığı aşkı bulacaktır.

Noel Prensi Serisi – Yılbaşında İzlenecek Film Önerileri 2022

simsicak-yilbasi-filmleri-yilbasinda-izlenecek-film-onerileri

Yine Netflix Noel Serisinden bir yapım; Noel Prensi… Umut vaadeden, başarılı bir karakteri canlandıran Rose Mciver; yeni kral olmayan hazırlanan bir prens hakkında haber yapmak için görevlendirilir. Bunun için ülke dışına çıkması ve kraliyet ailesine sızması gerekmektedir. Dadı olarak girdiği bu evde, bazı entrikalara şahit olur ve akışa kendini kaptırır. Daha sonra prens ile aşkı bulur. Kısaca bahsettiğimiz bu seri aslında dört ayrı filmden oluşuyor.

Sımsıcak Yılbaşı Animasyon Filmleri

The Polar Express – Kutup Ekspresi

Önceki yıllar geçirdiği Noel dönemleri nedeniyle “Noel Baba” hikayesine inancı kalmayan karakterimiz; Kutup Ekspresi olarak isimlendirilen tuhaf bir trene atlayarak hiç bilmediği ve yalnız kaldığı yolculuğa başlar. İnancını bu küçük yaşında yitirdiği için gideceği yere varmak ya da varmamak onun için çok da heyecan uyandırıcı bir durum değildir. Ancak ekspresimizin içi kesinlikle biz seyirciler için heyecan vericidir. İçerisinde bir sürü mucizenin yaşandığı bu tren, Noel Baba’nın ikamet ettiği Kuzey Kutbu’na doğru yol almaktadır. Ek olarak 2004 yapımı bu film listemizde yer almıştır.

Christmas Chronicles – Noel Günlükleri

simsicak-yilbasi-filmleri-yilbasinda-izlenecek-film-onerileri

Bir diğer animasyonumuz Noel Günlükleri… Noel Günlükleri yine The Princess Switch serisi gibi, ilk filminde sonra tutan ve her yılın son günleri bir başka bölümü yayınlanan noel temalı filmlerdendir. Noel arifesinde iki kardeş bir plan yapar. Bu plan Noel Baba’yı kameraya yakalamaktır. Planı yapan kız ve erkek kardeş; Kate ve Teddy Pierce’ın hikayesi bu amaç uğrunda sürerken, serüven beklenmedik bir şekilde ilerliyor. Son olarak bir çok çocuğun sadece ve sadece hayalini kurabileceği beklenmedik bir yolculuğun içinde bulurlar kendilerini…

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar