2021 App Store Ödülleri – İşte 2021 Yılının En İyi Oyun ve Uygulamaları

Paylaşmayı unutmayın.

2021 App Store Ödülleri – İşte 2021 Yılının En İyi Oyun ve Uygulamaları – Apple 2021 App Store ödüllerini duyurdu. Teknoloji devi firma, her yıl yaptığı gibi bu yılın son ayında da listeyi yayınladı ve ödülleri açıkladı. Ürünleri kadar uygulama marketi de çok kaliteli olan Apple, içerik üreticilerini bu şekilde destekleyerek marketini rakiplerine göre daha kaliteli ve başarılı konumda tutuyor. Her yıl bu ödüller için yarışan firmalar gelişmeye, geliştirmeye açık App Store’un enlerinden olmak için uğraşıyorlar. İşte Aralarında Türkiye’den de uygulamaların yer aldığı 2021 Yılının En İyi Oyun ve Uygulamaları…

Başlamadan önce Apple CEO’su hepinizin bildiği gibi Tim Cook, 2021 App Store Ödülleri hakkında şu açıklamalarda bulundu; “2021’de App Store Ödüllerini kazanan geliştiriciler, yılın en iyi uygulamalarını ve oyunlarını sunmak için kendi güçlerini ve vizyonlarını kullandılar. Dünya çapında milyonlarca kullanıcının yaratıcılığını ve tutkusunu ateşlediler” dedi.

Daha sonra şu sözleri ekleyerek konuşmasını bitirdi; “Kendi kendini yetiştirmiş bağımsız kodlayıcılardan küresel işletmeler kuran ilham verici liderlere kadar, bu göze çarpan geliştiriciler Apple teknolojisinde yenilik yaptı ve birçoğu bu yıl ihtiyaç duyduğumuz derin bir birliktelik duygusunu geliştirmeye yardımcı oldu.” 

2021 App Store Ödülleri – İşte 2021 Yılının En İyi Oyun ve Uygulamaları

Yılın En İyi App Store Uygulamaları

2021-app-store-odulleri-iste-2021-yilinin-en-iyi-oyun-ve-uygulamalari

2021 En İyi iPhone Uygulaması – Toca Life World

En iyi uygulamamız kendi evreninizi oluşturabileceğiniz ve dilediğiniz kurguyu yaşayabileceğiniz yeni nesil özgürlükçü bir uygulama… Ek olarak daha önceki Toca Life sürümleri olan; City, Hospital, Office vb. tüm kurma dünyaları tek bir yerde birleştiriyor. Evet artık total bir dünyaya adım atıyorsunuz.

2021 En İyi iPad Uygulaması – LumaFusion

Geçtiğimiz yılların yükselen trendi görüntülü medyanın bir diğer getirisi ise fotoğraf ve video düzenleme uygulamaları oldu. Lumafusion bir mobil video düzenleme uygulamasıdır. Basit arayüzü ve kullanım kolaylığı, basitliğine karşılık bir çok katmanı içinde sorunsuz bir şekilde çalıştırma özelliği, bunlara ek olarak 120-140 hr. görüntü işleme, geçişler, ses katmanları ile profesyonel olarak mobil video editleme işlerinize çözüm ortağı oluyor.

2021-app-store-odulleri-iste-2021-yilinin-en-iyi-oyun-ve-uygulamalari

2021 En İyi Mac Uygulaması – Craft – 2021 App Store Ödülleri

Dünya her geçen gün tüketim çöplüğüne dönerken, zaman eskisinden daha hızlı akıyor ve bir yerlere sürekli koşturuyoruz. Bu koşturma sürecinde yetişilmesi, unutulmaması, düzende tutulması gereken bir çok iş var. Artık insanlar planlayıcılara o kadar çok bağlı yaşamak zorundalar ki bu alanda bir çok uygulama üreticisi var olmaya başladı. Bunlardan bir tanesi ise; Craft… Craft basit anlamda bir Not Alma uygulaması, ancak sıradan bir uygulama değil. Aynı Notion gibi içinde tablolalar, görseller, süslü başlıklar, farklı formatlar barındıran total çözümler sunan; ve bir çok işinizi tek bir noktadan yapabileceğiniz bir uygulama… Son olarak 2021 En İyi Mac Uygulaması Craft bu söylenenleri ödül alarak taçlandırmıştır.

2021-app-store-odulleri-iste-2021-yilinin-en-iyi-oyun-ve-uygulamalari

2021 En İyi AppleTv Uygulaması – Dazn

AppleTv her ne kadar diğer cihazlar kadar kullanılmasa da; onun da kendine ait bir kitlesi ve marketi var. Bu marketin bu yıl ki lideri DAZN: Live Sport Streaming. Diğer yandan Canlı olarak yayınlanan ve ulusal sıradan kanallarda verilmeyen müsabakaların yayınlanmasını sağlayan uygulamadır. İnternet’in nimetlerinden faydalanmak diye ben buna derim…

2021-app-store-odulleri-iste-2021-yilinin-en-iyi-oyun-ve-uygulamalari

2021 En İyi Apple Watch Uygulaması – Carrot Weather

Meteoroloji hayatımızın her dakikasını etkileyen en büyük unsurdur. Yerleşim yerlerimizi, günlük kıyafetlerimizi, oturduğumuz evlerde kullanılan malzemeleri, taşıma araçlarımızı, sosyal alanlarımızı ve benzeri bir çok yeri etkiler. Bu yüzden bu alanda da bir çok uygulama vardır. Ancak Carrot Weather en doğru sonuçları, Apple Watch üzerinden size anlık olarak verebilen bir uygulamadır.

Yılın En İyi App Store Oyunları – 2021 App Store Ödülleri

Türkiye’de Yılın En İyi Oyun ve Uygulamaları – 2021 App Store Ödülleri

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar