Sesli Kitap Dinleyebileceğiniz En İyi Mobil Uygulamalar

Paylaşmayı unutmayın.

Sesli Kitap Dinleyebileceğiniz En İyi Mobil Uygulamalar- Gelişen teknoloji ile birlikte son yılların en popüler uygulamaları arasına sesli kitap uygulamaları da katıldı. Sporda, yolda veya günün herhangi bir saatinde, başka bir işle uğraşırken aynı zamanda size bir yandan dilediğiniz kitabı seslendiren uygulamaların her geçen gün kullanıcı sayısı artmakta. Bu durumla birlikte, biz de her ortamda kitabınızı dinlemenize olanak sağlan en iyi 5 mobil uygulamayı listeledik.

Sesli Kitap Dinleyebileceğiniz En İyi Mobil Uygulamalar

1) Storytel

sesli-kitap-dinleyebileceginiz-en-iyi-mobil-uygulamalar

Google Play Puanı: 4,3

App Store Puanı: 4,5

Sesli kitap uygulamaları arasından en popüler olanının Storytel olduğunu söyleyebiliriz. Nerdeyse herkesin reklamlarda da olsa adını en az bir kez duyduğu bu uygulamayı kullananların sayısı oldukça yüksek. Başarılı seslendirme sanatçılarının, oyuncuların ve daha birçok ünlünün seslendirdiği kitapların yer almasıyla birlikte etkileyici bir dille kitapları kullanıcılarına sunulmakta. Diğer uygulamalara kıyasla uyku zamanlayıcısının bulunmakta. Aynı zamanda kitapların kütüphaneye kaydedilmesi halinde internetsiz kullanıma da olanak sağlamakta. Ayrıca Türkçe içeriklerin yanı sıra birçok yabancı içeriğe de yer verilmekte. Nitekim içerisinde bulundurduğu binlerce sesli kitabı ve e-kitabı ücretsiz kullanıma sunmamakta.

Storytel, pandemiden önce 7 günlük deneme imkânı sunmaktaydı. Ancak pandemiyle birlikte bu süreyi 14 güne çıkarmış bulunmakta.

2) Seskit

@seskit

Google Play Puanı: 3,0

Seskit, üyelik gerektirmeyen ve ücretsiz bir şekilde sesli kitap dinlemenize olanak sağlan bir sesli kitap uygulaması. İçerisinde yüzlerce kitabın yanı sıra edebiyat ve sanatla ilgili podcastlere de yer verilmekte. Arşivinin geniş olmamasından dolayı eleştirilse de 10 binden fazla indirilmeye sahip olarak sesli kitap uygulamaları arasında öne çıkanlardan birisi.

3) Google Play Kitaplar

@google

Google Play Puanı: 4,1

App Store: 4,1

Milyonlarca Android kullanıcısının sesli kitap dinlemek için tercih ettiği Google Play Kitaplar en beğenilen uygulamalar arasında. Sesli kitapların yanında milyonlarca çizgi roman ve ders kitabını bünyesinde bulunduruyor. Bu kitapları dinlemek veya okumak için abonelik istemiyor. Ancak kitapları teker teker satın almanız gerekiyor. Kitapları satın almadan önce sunduğu ön izleme sayesinde de kitabı almadan hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Aynı zamanda uygulamanın Google Drive ile senkronize edilmesinden dolayı kitabınızı dinlerken not alabiliyorsunuz. Bunun yanında uygulamanın sağladığı gece modu sayesinde de gözlerinizin zarar görmemesini kısmen engelleyebiliyorsunuz.

4) Apple Books

sesli-kitap-dinleyebileceginiz-en-iyi-mobil-uygulamalar
@apple

App Store

Sadece IOS kullanıcılarının kullanabildiği Apple Books bilinen en iyi sesli kitap uygulaması olarak anılmakta. Nitekim içerisinde geniş kütüphanesiyle bu övgüyü hak ettiğini söyleyebiliriz. Kitapları kütüphaneden satın almadan önce sağladığı ön izleme özelliği sayesinde kitapları ücretsiz bir şekilde bir kısmını dinleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda gelişmiş ara yüzü tasarımıyla birlikte birçok kullanıcıdan olumlu geri dönüşler aldığını söylemek mümkün.

5) Audible – Amazon

sesli-kitap-dinleyebileceginiz-en-iyi-mobil-uygulamalar
@amazon

Google Play Puanı: 4,5

App Store Puanı: 4,9

Yıllardır e-kitap sektöründe yer alan deneyimli kuruluş Audible hem Google Play’de hem de App Store’da en çok tercih edilenler arasında. Her ikisinde de yüksek puana ve olumlu yorumlara sahip olan bu uygulama aynı zamanda 100 milyonun üzerinde indirme sayısına sahip. Uygulamaya giriş yapmanızın ardından dilediğiniz ilk kitaba ücretsiz erişebiliyorsunuz. Ayrıca kitapları indirerek internetsiz erişebilmenizin yanında seslendirmelerini de değiştirebiliyorsunuz.

Kişisel Gelişiminize Katkı Sağlayacak Mobil Uygulamalar

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar