Kişisel Gelişiminize Katkı Sağlayacak Uygulamalar – En İyi 5 Mobil Uygulama

Paylaşmayı unutmayın.

Kişisel Gelişiminize Katkı Sağlayacak Uygulamalar – En İyi 5 Mobil Uygulama Kişisel gelişiminiz için yapabileceğiniz birçok aktivite olmasının yanında bugünlerde yaşadığımız pandemi süreciyle birlikte bu aktiviteler oldukça kısıtlandı. Ancak günümüzde kişisel gelişiminizi hızlandırmak amacıyla tasarlanmış mobil uygulamalar bulunmakta. Kişisel gelim için kullanabileceğiniz bu mobil uygulamaların faydalı olduğunu ve gelişiminize katkı sağlayacağınızı söyleyebiliriz. Biz de size Kişisel Gelişiminiz İçin Kullanabileceğiniz En İyi 5 Mobil Uygulamayı listeledik.

Kişisel Gelişiminize Katkı Sağlayacak Uygulamalar – En İyi 5 Mobil Uygulama

1) DailyArt

@googleplay

Sanat eserlerini anlamak ve eser hakkında bilgi edinmek isteyenlerdenseniz DailyArt yardımınıza koşmakta. DailyArt, içerisinde bulundurduğu binlerce sanat eserinin kısa hikayeleriyle birlikte bizlere sunmakta. Genel kültürünüzün gelişmesine yardımcı olacak bu uygulamayla birlikte klasik, modern ve çağdaş sanat eserleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Binlerce kişiden tam puan alan bu uygulama kişisel gelişiminizde büyük bir rol oynayacaktır.

Google Play Puanı: 4,8

App Store Puanı: 4,8

2) Habitify

kisisel-gelisiminize-katki-saglayacak-uygulamalar-en-iyi-5-mobil-uygulama
@googleplay

Yeni bir alışkanlık edinmek bazıları için oldukça zordur. Kişisel gelişiminiz için önemli bir adım olan alışkanlık kazanmak, Habitify ile oldukça kolay hale gelmekte. Habitify uygulaması, kişisel gelişiminize yardımcı olacak yeni bir alışkanlık edinmenizle birlikte günlük hayatınızı düzene sokmanıza yardımcı olmakta. Yeni bir alışkanlık edinmek istiyor fakat bunu bir türlü başaramıyorsanız, Habitify uygulamasının sizin için tasarlanmış bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz.

Google Play Puanı: 4,2

App Store Puanı: 4,0

3) Meditopia

@googleplay

Kötü geçen bir günün ardından yapılabilecek en güzel aktivitelerden birisiyse meditasyondur. Meditasyon, yorucu bir günün ardından rahatlatıcı bir aktivite olmasının yanında kişisel gelişiminize de büyük katkı sağlayacaktır. Meditopia uygulaması sayesinde stres, endişe, kabullenme, şükretme ve daha birçok konu hakkında meditasyon yapabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde yorucu gününüzü güzelleştirebilmenizin yanında içerisinde barındırdığı uyku hikayeleri ve meditasyonlarıyla uyku kalitenizi artırabilirsiniz.

Google Play Puanı: 4,4

App Store Puanı: 4,9

4) Memrise

kisisel-gelisiminize-katki-saglayacak-uygulamalar-en-iyi-5-mobil-uygulama
@googleplay

Kişisel gelişimin en önemli kısımlarından birisiyse yabancı dil öğrenmektir. Günümüzde sadece İngilizce bilmenin yeterli olmadığı ve artık yabancı dil öğrenmenin birkaç mobil uygulamayla öğrenilebileceğini söyleyebiliriz. Yabancı dil öğrenmenize yardımcı olacak mobil uygulamalardan birisiyse milyonlarca kişinin tercih ettiği Memrise. Bu uygulama sayesinde İngilizcenin yanında farklı yabancı dilleri de öğrenmeniz mümkün. Ayrıca sunduğu öğretici videolar sayesinde yeni bir dil öğrenmek oldukça kolay.  

Google Play Puanı: 4,6

App Store Puanı: 4,8

5) Akademia

kisisel-gelisiminize-katki-saglayacak-uygulamalar-en-iyi-5-mobil-uygulama
@googleplay

Genel kültürünüzü geliştirmek istiyorsanız Akademia sizin için yapılmış bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz.  İçerisinde barındırdığı 3 binden fazla makaleyle her geçen gün yeni bilgilere ulaşıp kişisel gelişimize katkıda bulunabilirsiniz. Birçok kategoride makale bulunmasından dolayı mutlaka size göre içerikler yer almakta. Ayrıca rastgele makale okuma özelliğiyle birlikte her gün farklı konularda muhteşem bilgilere Akademia sayesinde ulaşabilirsiniz. Ancak şu anlık sadece Google Play üzerinden uygulamayı indirebilirsiniz.

Google Play Puanı: 4,4

Zihin Egzersizi Yapabileceğiniz En İyi Ücretsiz Mobil Uygulamalar

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar