Reklamcılar için Mutlaka Okunması Gereken Kitaplar

Paylaşmayı unutmayın.

Reklamcılar için Mutlaka Okunması Gereken KitaplarReklamcılık kendini oldukça geliştiren ve üretken bir sektör olduğundan dolayı reklamcıların buna ayak uydurması gerekiyor. Özellikle bu konuda reklamcıların okuması gereken kitaplar son derece yardımcı oluyor. Kişisel tecrübelerin açık bir şekilde aktarıldığı bu kitaplar reklamcılara yeni kapılar aralıyor. Bizler de kendini geliştirmek isteyen reklamcılar için bu kitap listesini hazırladık. Lafı fazla uzatmadan reklamcıların okuması gereken kitaplarlistemize geçelim.

Reklamcılar için Mutlaka Okunması Gereken Kitaplar

Kırılma Noktası – Fatoş Karahasan

Fatoş Karahasan tarafından yazılan Kırılma Noktası listemizin birinci sırasında yer alıyr. Kitap içerisinde ise pandeminin iş dünyası ve pazarlama sektörü üzerindeki etkiler aktarılıyor. Reklamcıların okuması gereken kitaplararasında bulunan kitap büyük ipuçları sunuyr. Güncel bilgiler ve bilimsel araştırmalarla destekleniyr. Özellikle girişimcilerin ve iş dünyasına girmeyi planlayan kişilerin de okuması tavsiye ediliyor.

Fikir Nasıl Bulunur? – Jack Foster

Jack Foster kaleminden çıkan “Fikir Nasıl bulunur?” kitabı reklamcılığın bel kemiği olan yaratıcılığa değiniyr. Yaratıcılığın aslında doğuştan olmadığı ve çeşitli yollarla kazanılabildiği açıklanıyr. Reklamcıların okuması gereken kitaplar olarak bu kitap yaratıcılık konusuna yeni bir pencere açıyor. Yeni fikirler üretmek isteyen reklamcıların mutlaka okuması gerekiyor.

Dijital Kabilelerin İzinde – Kaan Varnalı – Reklamcılar için Mutlaka Okunması Gereken Kitaplar

Dijital Kabilelerin İzinde kitabı reklamcılık için biraz daha farklı bir konuya değiniyr. Bahsi geçen bu çağın beraberinde getirdiği Netnografi tekniği ve sosyal medyanın etkilerini anlatıyor. Çeşitli medya araştırmaları ve farklı verilerle birlikte bu kitap oldukça farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

Pazarlama İletişiminde Sosyal Medya – Salih Seçkin Sevinç

Reklamcıların okuması gereken kitaplar olarak bu kitapta sosyal medyada nasıl iletişim kurulması gerektiği anlatılıyor. Genel olarak günümüzde oldukça aktif kullanılan sosyal medya işletmeler için çok daha önemli oluyor. Dolayısıyla işletmelerin bu platformlarda doğru iletişimi kurması gerekiyor. Ayrıca pazarlama İletişiminde Sosyal Medya ise bu alanda eşsiz bilgileri tek bir kitapta sunuyor. Diğer yandan tüm reklamcılar bu kitap sayesinde sosyal medya hakkında pek bilgiyi edinebiliyor. Böylece sosyal medyada iletişim ve pazarlama konularında ilerleme kaydedilebiliyor. Son olarak reklamcıların okuması gereken kitaplar listemizdeki bu kitap da mutlaka reklamcıların okunacaklar listesinde bulunmalıdır diyebiliriz.

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar