Pringles’in Bıyıkları 52 Yıl Sonra Sosyal Sorumluluk Projesi İçin Kesildi

pringlesin-biyiklari-52-yil-sonra-sosyal-sorumluluk-projesi-icin-kesildi

Paylaşmayı unutmayın.

Pringles’in Bıyıkları 52 Yıl Sonra Sosyal Sorumluluk Projesi İçin Kesildi – Pringles’ın 1968’de (52 yıl önce) piyasaya sürülmesinden bu yana, Bay P’nin ilk kez bıyıklarını kesti. Bunu farkındalık yaratmak ve daha fazla erkeğin akıl sağlığı hakkında konuşmasını sağlamak için yapıyor.

Pringles, Bay P’nin hayranlarının Bay P’yi ikonik bıyığı olmadan görebileceği Instagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya sayfalarında geçtiğimiz hafta ilk kez paylaştı. Yeni estetiği şimdiden hayranlarını cezbeden Pringles’in etkilenen bir takipçisi, “Sonunda bebek yüzüne kavuştu” diye yazdı.

Pringles’in Bıyıkları 52 Yıl Sonra Sosyal Sorumluluk Projesi İçin Kesildi

Sosyal Sorumluluk Projesi

Büyük logo değişikliğinden geçen sadece Bay Pringles değil. Fransa’nın ünlü markası KFC’nin  Albay Sanders’ı da bıyıklarını kesti. Hem İngiliz Bay Pringles hem de Fransız Albay Sanders, hayır kurumları adına bıyıklarından kurtuldu.

Dünyada en çok sevilen tuzlu atıştırmalıkların yüzü Bay Pringles, Movember’ı desteklemek için sembol bıyıklarını kesti. Kasım ayı boyunca, hayırseverlik etkinliğinin destekçileri bağış toplayabilmek ve farkındalık yaratmak için “zihinsel sağlık ve intiharın önlenmesi, prostat kanseri ve testis kanserine odaklanarak küresel ölçekte erkek sağlığının yüzü” hakkında bir araya geliyorlar. Hayır kurumunun bu etkinliğine yardımcı olmak için, birçok erkek bıyıklarını kesiyor.

pringlesin-biyiklari-52-yil-sonra-sosyal-sorumluluk-projesi-icin-kesildi
@campaignsoftheworld

Pringles Marka Lideri Rebecca Worthington şunları söyledi: ” Movember inanılmaz bir amaç ve dünyanın her yerindeki erkekleri desteklemek için yaptığı çalışma rakipsiz. Hayır kurumunun bir ortağı olarak, Bay P’nin ikonik bıyığını keserek bir farkındalık yaratmak istendi. Ve insanların akıl sağlığı konusunda önemli konuşmaları sürdürmeye yardımcı olmak için sabırsızlanıyoruz. ”

Movember Avrupa Ülke Direktörü Anne-Cecile Berthier şunları söyledi: “Movember, Pringles ile ilk kez ortaklık yapmaktan çok memnun. Pringles, konuşmaları teşvik etmek ve insanların zihinsel sağlıkları hakkında konuşmalarını sağlamak için Movember ile birlikte çalışıyor. Pringles ve bıyıklı maskotunun bu önemli mesajı yaymamıza yardımcı olmasından heyecan duyuyoruz. “

Movember Erkek Sağlığı Hakkında Çalışmalarıyla Tanınıyor

Yardım kuruluşuna göre, Movember’ın destekçileri 2003’ten bu yana ilk müdahale ekipleri için bir akıl sağlığı programı ve prostat kanserleriyle mücadele için yeni tıbbi teknolojiler konularında  1.250’den fazla erkek sağlığı girişimine fon sağlamaya yardımcı oldular. Pringles ve Movember ortaklığı, bu yıl Eylül ayında ülke çapında 800’den fazla Tesco mağazasında markalı satış noktasıyla başlatıldı.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar