Pringles Maskotu Yenilendi – Yeni Koleksiyon

Paylaşmayı unutmayın.

Pringles Maskotu Yenilendi – Yeni Koleksiyon – Cips reyonunda bir atıştırmalık seçmek zor olabilir çünkü aralarından seçim yapabileceğiniz çok fazla lezzet var. Baharatlı bir şeyler tercih edenler için, Pringles, zaten sevilen Pringles klasiklerine baharat dokunuşu ekleyen yeni Scorchin ‘lezzetleriyle sıcaklığı getiriyor.

Pringles’ın üst düzey pazarlama müdürü Gareth Maguire yaptığı basın açıklamasında, Scorchin ‘serisini Pringles hayranlarına müjdeledi.

“Geçmişte baharatlı tatlar çıkardık, ancak Pringles Scorchin ‘bizim ilk özel koleksiyonumuz. Bu koleksiyonu oluştururken baharatın önemli olduğunu biliyorduk, ancak aynı zamanda hayranlarımızın beklediği delicesine doğru tatları da korumak istedik. ürünlerimiz “dedi. “Söylemekten gurur duyuyorum, her iki cephede de zamanla artan cesur lezzet ve baharatlı sıcaklığın mükemmel dengesini sunmayı başardık.”

Pringles Maskotu Yenilendi – Yeni Koleksiyon

pringles-maskotu-yenilendi-yeni-koleksiyon
@twitter-Pringles

Yeni Koleksiyona Yeni İmaj

Kellogg markasının en iyi ürünlerinden biri olan Pringles’ın maskotu Bay P, 20 yıldır aynı görünümü taşırken, marka bu yıl Pringles markasına yeni bir cips koleksiyonu hazırladı ve markanın maskotunun görünümünde de değişiklik yaptı. 

Pringles’ın kıdemli pazarlama direktörü Gareth Maguire, “Son iki yılı araştırma ve tasarımda, teneke kutulara modern bir görünüm ve Bay P’nin tarzını yaratmak için harcadık,” dedi.

Mr. P’nin yeni görünümüne gelince, modası geçmiş orta kısımdaki saç stilinden vazgeçiyor, bir çift etkileyici kaş ekliyor ve sakalını düzleştiriyor. Papyon da keskinleşerek maskota temiz ve çağdaş bir görünüm kazandırıyor.

pringles-maskotu-yenilendi-yeni-koleksiyon
@twitter-Pringles

Pringles Maskotu Yenilendi – Ünlü Destekli Mr. P

 Pringles, maskotun yeni ve havalı görünümüne eski NFL futbol şampiyonu ve taraftarların kral olarak adlandırdığı Victor Cruz ile işbirliği yaptı. Superbowl galibi, stil ve moda anlayışıyla tanınıyor ve aynı zamanda, şanslı Pringles hayranlarının 1.500 $ kazanacakları bir sosyal medya yarışmasıyla Bay P’nin yeni görünümünü destekliyor. Hayranlar sosyal medyada en sevdikleri Pringles lezzetini #FreshAsMrPEntry hashtag’iyle paylaşacak ve kazananlar 1500 doların sahibi olacak .

Yenileme, bu ay Pringles’in Scorchin ’koleksiyonu ile marketlerde görünmeye başlayacak. Kısacası Pringles’i severleri yeni görünümü ile karşılayacak olan Mr. P, Biber-misket limonlu, çedar peyniri ve ilave baharatlı ve barbekü gibi tatlarla hayranlarının kalbini fethetmeye çalışacak.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar