Pazarlamanın Kalbi: Pazarlama Türkiye Zirvesi

Paylaşmayı unutmayın.

Bu yılki teması “Touch” olarak belirlenen ve farklı sektörlerden birçok konuşmacının yer alacağı Pazarlama Türkiye Zirvesi, 24 Ekim’de Dedeman İstanbul Otel’de gerçekleşecek.

Nedir Bu PTZ?

PTZ; pazarlama, reklam, medya, iletişim , FMCG, Teknoloji, Ulaşım, telekomünikasyon, dijital, otomotiv, gayrimenkul, sağlık, finans, medikal vb. sektör profesyonellerinin buluştuğu bir etkinliktir. Pazarlama Türkiye Zirvesi’nin bu seneki teması “Touch” olarak belirlendi. Bu bağlamda zirvede; tüketicilerin hayatlarına dokunan, akıllarda kalan, yaşamlarına değer katan lovemark markalar deneyimlerini aktaracak.

PTZ’de Kimler Var?

Gün boyu sürecek olan zirvede, farklı sektörlerden profesyoneller ve iş dünyasının önemli isimleri bilgi ve deneyimlerini katılımcılara aktaracak. Vestel CMO’su Tunç Berkman, Yemeksepeti Marketing Director’ü Barış Sönmez, PepsiCo Head of Digital Marketing and eCommerce Didem Namver, Insider CEO’su Hande Çilingir, VISA CMO’su Birim Gönülşen Özyürekli gibi pek çok isim PTZ’de bir araya gelecek.

Pazarlama Türkiye Zirvesi’nin Kesinleşen Konuşmacıları

Gager’lar Pazarlama Türkiye Zirvesi’ne Gidiyor!

Konu pazarlama olunca, elbette Gager’ları es geçmek olmaz. Her daim fikirleriyle markaları etkilemeyi ve fikirleri değiştirip pazara yön vermeyi hedefleyen siz değerli Gager’ları unutmadık. Paneldeki Etkinlikler kısmından ücretsiz olarak çekilişe katılan 2 Gager Pazarlama Türkiye Zirvesi için davetiye kazanacak. Şanslı isimlerden biri olmak için panelden çekilişe katılmayı unutmayın!

Erken dönem avantajlı bilet fırsatlarından yararlanmak ve detaylı bilgi almak için Pazarlama Türkiye’yi ziyaret edebilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar