Pazarlama Çalışmalarınıza Yardımcı Olabilecek Grafik Tasarım Programları

pazarlama-calismalariniza-yardimci-olabilecek-grafik-tasarim-programlari

Paylaşmayı unutmayın.

Pazarlama Çalışmalarınıza Yardımcı Olabilecek Grafik Tasarım Programları – Reklam, pazarlama ve tasarımın birbirinden ayrılması mümkün müdür? Elbette, hayır. Bu kavramları bir arada tutan, birbirlerinden ayrı gibi gözükseler de aslında hepsi ürünün hitap etme şekli için gerekli kavramlardır.  Ürünün alıcıya ulaşmasında reklamın, tasarımın ve pazarlamanın kutup yıldızı gibi bir yol izlediğini nerdeyse hepimiz biliyoruz. Ürün ve hizmetleri ön plana çıkarmak kim istemez? İşte biz de sizler için girişimci ruhunuzu geliştirecek ve ticaretinizi kuvvetlendirecek bir kaç grafik tasarlama programından söz etmek istiyoruz. 

pazarlama-calismalariniza-yardimci-olabilecek-grafik-tasarim-programlari
@unsplash

Pazarlama Çalışmalarınıza Yardımcı Olabilecek Grafik Tasarım Programları

Design Wizard 

Ürün pazarlamanıza can vereceğiniz grafik tasarım yazılımı ticari kullanımlar için lisanslı bir içeriktir. Premium olarak da hizmet veren bu tasarım  programı ile; fotoğraflarınıza, logolarınıza, grafiklerinize , illüstrasyonlarınız ve daha da fazlası için sihirli dokunuşlar barındıran bir platformdur. Design Wizard bir sihirli kütüphane olarak değerlendirirsek sosyal medya ve sanal ticaret  hareketlendirmek isteyenler için tercih edilebilir bir grafik tasarım yazılımıdır.

Write-on Video 

Kimilerimiz görsellik yerine etkileyici olması adına video tercih etmektedir. Ürün yerleştirmeleriniz, sunumlarınız ve projeleriniz için Write-on Video platformu size video düzenlemeleriniz, planlamalarınız ve sunacağınız proje için artı zaman kazandırarak etkileyici rol oynamaktadır. Renkli video içerikleri ve tasarım seçeneklerinin bol olması şansı ile ürün pazarlamalarınız için vazgeçilmeziniz haline geleceği kaçınılmaz bir gerçek olacaktır. İOS destekli bu video platformu İPhone , iPad ve iPad touch ile uyumlu olup, ömür boyu erişim süresi tanımaktadır. 

Animation Desk®

Mesaj kutumuzda veya maillerimiz de görmekten hoşlandığımız komik animasyon GIF ‘ ler  sizce nasıl ? Peki ya bu GIF ve animasyon karakterleri kendiniz tasarlamak istemez misiniz? İşte Animation Desk çizimlerinizi ve paylaşımlarınızı güçlendirerek zaman kazandıran bir uygulamadır. Yüksek kalitesi ve renk paletlerinden faydalanarak animasyonu eğlenceli kılacak. Hareket halindeyken dahi ilhamınızı ve üretkenliğinizi arttıracağının garantisi sınırsız animasyon dizisi sunmaktadır. Video, GIF , PSD (Photoshop dosyası) ve Ad.package (Animasyon Masası için düzenlenebilir dosya biçimi) için ömür boyu erişim sağlamaktadır. iOS destekli olan uygulama iPhone , iPad ve İpad touch desteklidir. 

Edraw Infographic Software

Grafik tasarım ve veri görselleştirmeleriniz yazılımı olan Edraw Infographic Software yeni başlayanlar için ara yüz bakımından kullanıcı dostudur. İnfografikler, el ilanları, posterler , afişler , kartlar , haber bültenleri ve e-kitaplar için çok zengin şablonlara sahiptir. Hızlı ve pratik sunumlarınıza zaman kazandıracak olan bu uygulama ile neredeyse her ihtiyacınızı karşılayacak şablonlar bulunmaktadır. Üstelik PDF, PPT, PNG, SVG, HTML gibi dosya formatlarını da desteklediğini bilmenizi isteriz. Masaüstü erişim seçeneği sunmaktadır.

Poser Pro: 3D Art + Animation Software for Windows & Mac

3D modellemesi dijital pazarlamanın göz bebeği haline gelmiştir. Poser Pro ile 3D bilgisayar grafik programı tasarımlarınız için nesnelerinize form oluşturmanızı sağlayacaktır. Web baskı , çizgi roman, animasyon, sanat, oyun v.b bir çok görsele form kazandırmak şimdi sizin elinizde. 3D modellemesini tercih ettiğiniz nesnelere varyasyon katmanıza yardımcı olmaktadır.  Figürlerinize fiziksel dinamik ve form oluşturmanız konusunda yardımcı olan grafik programı ile boyut kazandırmak sizin elinizde. Masaüstü erişim sağlayan grafik programı için Windows 7 veya 10 , macOS X 10.9 veya üzeri uygunluk göstermektedir. 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar