Netflix’te İzleyebileceğiniz Ücretsiz Dizi ve Filmler

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix’te İzleyebileceğiniz Ücretsiz Dizi ve Filmler – Popülaritesini her geçen gün tüm dünyada artırmaya devam eden Netflix, ülkemizde de abone sayısını yükseltmeye devam etmekte. Bununla birlikte yeni Türk dizi ve filmlerine de yer vermeye başladı. Ayrıca kaliteli orijinal içerikleriyle abonelerini mutlu etmeyi başaran Netflix, son zamanlarda getirdiği yeni özellikleri ile birlikte abone olmayanlara da içerik kalitesini göstermek istemekte. Yaptığı PR çalışmaları ile dünya genelinde en büyük dijital yayın platformu olması ile yetinmemekle birlikte abone sayısını artırmaya yönelik yenilikleri de bizlerle buluşturmakta. Geçtiğimiz günlerde 2 farklı yeni hizmetiyle Netflix kullanıcısı olmayanları da etkilemeyi başardı. Bu yeniliklerle birlikte bazı Netflix orijinal dizi ve filmleri ücretsiz sunmaya başladılar. Biz de size Ücretsiz Olarak Netflix Üzerinden İzleyebileceğiniz Dizi ve Filmlerin listesini hazırladık.   

Netflix’te İzleyebileceğiniz Ücretsiz Dizi ve Filmler

Netflix Kullanıcısı Olmayanlara 2 Farklı Yenilik

netflix’te-izleyebileceginiz-ucretsiz-dizi-ve-filmler
@pinterest

Netflix, son 2 ay içerisinde yaptığı güncellemeler ile birlikte artık sadece abonelerini değil abone olmayanları da memnun etmeyi başardı. 2020’nin başlarında Türkiye’deki kullanıcıları için 1 aylık ücretsiz denemeyi kaldıran Netflix, geçtiğimiz günlerde bu özelliğini Türkiye için tekrar aktifleştirdi. Bununla birlikte yeni abonelere sahip olmaya ve popülaritesini Türkiye’de de artırmaya başladı. Özellikle Netflix’in yeni Türk dizi ve filmlerini de içerisinde barındırmaya başlamasından dolayı Türkiye’deki abone sayısında büyük bir artış beklenmekte.

netflix’te-izleyebileceginiz-ucretsiz-dizi-ve-filmler
@pinterest

Netflix’in gündeme damga vuran bir faklı yeniliği ise bazı orijinal içeriklerini herhangi bir ücret istemeden izleyiciler ile buluşturması. Ayrıca ücretsiz dizi ve filmlere ulaşmak için Netflix hesabınız olması gerekmiyor. Fakat Netflix ücretsiz olarak izleyebileceğiniz dizileri sadece ilk bölümü ile sınırlandırmış durumda. Yani ücretsiz bir şekilde 7 farklı Netflix orijinal dizisinin sadece ilk bölümünü izleyebilirsiniz. Ücretsiz filmler içinse bu durum geçerli değil. Ücretsiz olarak izleyebileceğiniz 3 faklı filmin tam haline ulaşabiliyorsunuz. Netflix’ten bazı film ve dizileri ücretsiz bir şekilde izlemek isterseniz sadece buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ücretsiz İzleyebileceğiniz Netflix Orijinal Dizileri

netflix’te-izleyebileceginiz-ucretsiz-dizi-ve-filmler
@pinterest
  • Stranger Things
  • Elite
  • Patron Bebek: Yine iş Başında
  • When They See Us
  • Love is Blind
  • Gezegenimiz
  • Grace and Frankie

Dijital yayın platformu olan Netflix, ücretsiz dizilerini izleyicileri ile buluştururken herkese hitap etmeye çalıştığını söyleyebiliriz. Bununla birlikte ücretsiz olarak sadece ilk bölümünü izleyebileceğiniz diziler arasında bilim kurgu, komedi, animasyon ve belgesel gibi farklı kategorilere yer vermekte. Bu kadar fazla çeşit arasında da abone olmayan kullanıcılara hitap edecek mutlaka bir dizi bulunması, Netflix’in yeni abone sayısındaki artışında katkı sağlayacaktır.  

Ücretsiz İzleyebileceğiniz Netflix Orijinal Filmleri

@pinterest
  • Murder Mystery
  • Bird Box
  • The Two Popes

Netflix’in ilk dört hafta içerisinde en çok izlenen dizilerinden birisi olan Bird Box, ücretsiz olarak tam halini izleyebileceğiniz en popüler film. Bununla birlikte diğer ücretsiz filmler ise Netflix abonelerinin gözdesi haline gelmiş kaliteli yapımlardan birkaçı. Eğer bu üç filmi de daha önce izlemediyseniz tam haline Netflix üzerinden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar