Netflix’te İzleyebileceğiniz 7 Mini Dizi

netflix'te-izleyebileceginiz-5-mini-dizi

Paylaşmayı unutmayın.

Dizi izlemek istiyor. Ama uzun bölümlere tahammül edemiyorsanız mini dizi kısa bölümleri sayesinde keyifle izleyebileceğiniz bir dizi çeşididir. Özellikle Netflix, Youtube gibi platformları yemek yerken, bir yerden bir yere giderken izlediğimizi göz önüne aldığımızda dizi bölümlerinin kısa olması o dizilerden keyif almanızı sağlayacaktır. Biz de size Netflix‘te keyifle izleyebileceğiniz bir bölümü ortalama 20-25 dakika süren mini dizi önerilerini listeledik.

Netflix 6 Mini Dizi

netflix-mini-dizi-how-to-sell-drug-fast

1-) How To Sell Drugs Online (Fast) (2019)

Hayatları okula gidip gelmek olan, asosyal ve internetten anlayan bir insan ne yapabilir? İşte bu karakterler bunun tam tersini yapıyor. Breaking Bad izleyip uyuşturucu satışının çok kolay olduğunu düşünerek bir satış sitesi açıyorlar.

Dizi 1 sezon olduğu için uzun süren bir film tadında. Arada sıkıcı ve saçma kısımları olsa da izlenmeye değer bir yapım.

netflix-mini-dizi-the-end-of-the-fucking-world

2-) The End Of The F***ing World (2017)

Hayattan sıkılan biri psikopat biri trip manyağı iki gencin birbirlerini bulması ile başlıyor dizi. Hayatları boyunca sıradanlığın dışına çıkamamış bu iki genç çok kısa bir sürede hiç tatmadıkları duyguları tadacak, hayatın tadına bakacaklar.

2. Sezon 5 Kasım 2019 tarihinde Netflix üzerinde yayınlandı. Konusu ve yaşattığı heyecan izlemeye değer kılsa da gereksizce uzatılan sahneler diziyi birkaç kez ileriye sarmanıza neden olacak.

netflix-mini-dizi-mr.-iglesias

3-) MR. IGLESIAS (2019)

Çocuklara bir bilgiyi öğretebilmek adına yaz tatilinden bile vazgeçen bir öğretmeni konu alıyor. Eğitim sistemini ve özellikle ABD ‘yi her bölümde küçükde olsa eleştiriyor veya gönderme yapıyor. Sosyal mesajı dizi yapmak istenilir gibi yapmılış bir senaryo. Arada katılan arkadaşlar arası sohbet ve Iglesias’ ın yaptığı çılgınlıkları anlatıyor.

Şu an da sadece 1 sezon bulunuyor. Netflix ‘in duyurlarına göre bu mini dizi kısa bir zaman sonra 2 sezon olarak Netflix ‘de yer alacak. Ayrıca bu yapımı beğenenler Problem Nick dizisine de göz atabilir.

netflix-mini-dizi-diet

4-) Santa Clarita Diet (2017)

Ailenin birbirine olan güvenini artırmayı ve birbirlerini daha iyi anlamalarına çalışmalarını sağlamak isteyen evin annesinin de küçük bir kusuru var: O bir Zombi!

Dizilerden ve filmlerden alışıldığı gibi kendini kaybeden biri olmasa da insan eti dışında herhangi bir yemek yiyemiyor. İnsan eti yemeyi böylesine komik bir hale getirmelerini ise nasıl başardıkları hala sır gibi saklanıyor. Bu diziye 3. Sezon ile final verildi.

netflix-mini-dizi-final-space

5-) Final Space (2018)

Sadece 1 kurabiye yemek isteyen uzay mahkumu, dünyaya dönmesine çok kısa bir süre kaldığında evreni kurtarmak için yola çıkar. Bu macerasında ona katılan yeni arkadaşlarına ayak uydurması zor olacak çünkü o uzun bir süredir sadece uzay gemisindeki yapay zeka ile konuşuyor.

Animasyon olsa da vakit geçirmelik iyi bir mini dizi fakat Netflix haklarını başka bir yayıncıya sattığından şu anda sadece 1 Sezon izlenilebilir durumda. İnternette ise hakları alan yayıncı tarafından haftalık bölümler ile 2. Sezon yayınlandı.

netflix-mini-dizi

6-) Yazarın Favorisi 1: Disenchantment (2018)


Krallık hayatından bıkmış bir prenses, şekerlerden ve mutluluktan sıkılmış bir elf ve bir şeytan. Prenses gecelerini içerek ve kumar oynayarak geçiriyorken; Elf ise her gün mutlu gezen arkadaşlarının yanında sıkılıyor.
Ülkenin daha iyi bir hale gelmesi için kral kızını komşu ülkenin oğlu ile evlendirmek istiyor. Prenses ise bu durumdan hiç mi hiç memnun değil. Düğün günü gelip çattığında ise olacakları kendiniz izlemek isteyebilirsiniz.

7-) Yazarın Favorisi 2: Marianne (2019)

Marianne, korku filmi sevenlerin çok seveceği bir dizi olacaktır. Dünyaca ünlü, çok satan kitapların yazarı Emma Larsimon’un hikayesi bir şekilde memleketine dönmesine sebep olur. Ancak burada olaylar hiç de beklediği gibi ilerlemez. O rüyalarına musallat olan kötü ruhun gerçek dünyaya etkilerini engellemek zorundadır.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar