Netflix’te Haftanın En Popülerleri! – 6 Kasım 2020

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix’te Haftanın En Popülerleri! – 6 Kasım 2020 – Netflix internet üzerinden reklamlara veya virüslere maruz kalmadan dilediğimiz gibi dizi ve film keyfini çıkarabildiğimiz bir platformdur. Çeşitliliği sayesinde herkes kendine uygun film ve diziyi bulabiliyor. Orijinal içeriklerinin kalitesi de tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden biri. Sürekli yenilenen büyük içerik kütüphanesi ve farklı cihazlarda kolay erişilebilirliği sayesinde 2020’de favori tercihimiz olmaya devam ediyor. İşte bu muhteşem platformda bu hafta en çok izlenen 10 içerik!

Netflix’te Haftanın En Popülerleri! – 6 Kasım 2020

1) Bir Başkadır

netflixte-haftanin-en-populerleri-6-kasim-2020
@yorumguncel

Hayalleri farklı, korkuları farklı, haliyle hayatları da farklı. Birbirlerine zıt görünen birçok karakterin yolları kesiştiğinde sınırlar ortadan kalkacak ve hepsi birbirinin hayatına dokunacak. Bir Başkadır, bambaşka hayatlar yaşayan bir grup insanın yollarının kesişmesiyle değişen yaşamlarını konu ediyor. Bu karakterler ya yeni bir yola yürümek ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalacaklar.

2) The Queen’s Gambit

netflixte-haftanin-en-populerleri-6-kasim-2020
@kivitadında

The Queen’s Gambit, Walter Tevis’in 1983 tarihli aynı adlı romanına dayanan bir Amerikan dramatik televizyon mini dizisidir. Scott Frank ve Allan Scott tarafından oluşturulan bu mini dizi 23 Ekim 2020’de Netflix’ te yayınlandı. The Queen’s Gambit’ te konu, Elizabeth isimli bir çocuğun dünyanın en büyük satranç oyuncusu olma hayalini anlatıyor. 1950’lerin ortasından 1960’lara doğru uzanıyor. Elizabeth Harmon isimli satranç dahisi bir öksüzün sekiz ila yirmi iki yaşları arasında alkol, ilaç bağımlığı ve duygusal güçlüklerle mücadele ettiği yaşam öyküsünü takip ediyor.

3) Musul

netflixte-haftanin-en-populerleri-6-kasim-2020
@MAD

2017’de kuzeydeki büyük şehir Musul’un bombalanan sokaklarında, IŞİD’i her ne yöntemi kullanmak zorunda olurlarsa olsunlar yenmek niyetinde olan SWAT timini konu alıyor. Sadece “Musul” un son perdesinde, normal Irak Kara Kuvvetlerinin komutası dışında görev yapan Ninova SWAT timi olarak bilinen haydut bir Irak asker ekibi tarafından yürütülen bu görev göründüğünden daha zorlayıcı. İşin gerçek doğasını yansıtan bu filmi izlerken iliklerinize kadar hissedeceksiniz.

4)Aman Reis Duymasın

@youtube

Başrollerini Ozan Akbaba, Mustafa Üstündağ ve Savaş Özdemir’in paylaştığı Türk filmi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz karakterlerinin kullanıldığı aynı isimdeki Türk televizyon dizisine dayanıyor. Yeraltı mafya camiasının çıktığı bir tatili konu ediniyor. Tatil için gittikleri yerde adımlarını attıkları her yerde akıl almaz olaylarla karşılaşırlar.

5) Bir Babanın Öfkesi

netflixte-haftanin-en-populerleri-6-kasim-2020
@yorumguncel

Leonida Riva, bir zamanlar Ordu’nun özel kuvvetlerinin kaptanı olan soğuk, yalnız bir savaş gazisidir. Hayat ve iş Riva’yı ailesinden uzaklaştırdı. Yaşadığı trajik bir olay Leonida’yı geçmişte uzun süredir gömdüğünü düşündüğü bir şeye dönüşmeye zorlayacaktır. Eski bir Özel Kuvvetler mensubu olan Leonida, kızının kaçırıldığını öğrenince onu kurtarmak için içindeki vahşi canavarı ortaya çıkarır ve çok geçmeden kendisi şüpheli konumuna düşer. Orijinal adı ‘La Belva’ olan aksiyon konulu bu film uluslararası arenada The Beast adı ile yayınlanacak.

Netflix’te Haftanın En Popülerleri! Son 5

6) The Crown

@neizledik

The Crown , Kraliçe II. Elizabeth’in hükümdarlığı hakkında,  Netflix için Sony Pictures Television tarafından üretilen tarihi bir drama konulu televizyon dizisidir. İlk sezon Elizabeth’in evlilik arasındaki dönemi kapsamaktadır. Edinburgh Philip, Duke ablasının parçalanmasını, 1947 yılında Prenses Margaree’ nin tarihinden itibaren anlatmaya başlıyor. Diziyi kapatacak olan beşinci ve altıncı sezonlar, Kraliçe’nin 21. yüzyıla uzanan saltanatını kapsayacak.

7) Behzat Ç.

netflixte-haftanin-en-populerleri-6-kasim-2020
@hayaleturk

Behzat Ç, 1985 yılında Polis Akademisi’ nden mezun olmuş, cinayet büroda görev yapan bir polistir. Hizmet verdiği süre içinde aldığı kıdem tenzilleri nedeni ile başkomiser olarak kalmıştır. Ekibinde yer alan diğer polisler Harun, Hayalet Akbaba, Eda, Emre, Selim ve Cevdet ile beraber Behzat Ç, Ankara’da yaşanan cinayetleri çözmeye çalışmaktadır.

8) Virgin River

netflixte-haftanin-en-populerleri-6-kasim-2020

Virgin River, sakin bir yaşam için uzak bir Kaliforniya kasabasına taşınan Melinda Monroe’nin hikayesini işliyor. Yeni bir sayfa açmaya karar veren Melinda, kasaba hayatının beklediği kadar basit olmadığını keşfedecektir. Robyn Carr’ın Virgin River adlı romanından esinlenilen dizinin başrollerinde Martin Henderson, Alexandra Breckenridge, Tim Matheson gibi oyuncular bulunmaktadır. 

9) Sakın Dinleme

@yabancidizi

Daniel, Sara ve tek oğulları Eric, ülkedeki eski bir eve taşınan mutlu bir ailedir. Ev restorasyonlarında görev alan Daniel ve Sara, Eric’in evin yakınındaki havuzda ölü bulunduğunda, evi büyük ölçüde değiştirip satmayı planlar. Acıdan kahrolan Sara, Daniel ile güçlü bir tartışmanın ardından bir günlüğüne ailesinin yanına taşınırken, Daniel evde tek başına kalır. Ancak, ertesi gece Daniel, Sara’dan özür dilemek için sesli mesaj gönderirken Eric’ in sesini cep telefonundan kaydeder.

Cevaplar arayan Daniel, doğaüstü araştırmacı olan Germán Redondo ile tanışır. Kızı Ruth ile eve seyahat eden Germán, Daniel’in sesli mesajını analiz ederek, her türlü hayalet eylemi bulmak umuduyla kızılötesi kameralar kurarak bir cevap aramaya çalışır.

10) Aşk Tesadüfleri Sever 2

@gazetemag

2010 yapımı Aşk Tesadüfleri Sever filminin devam halkası olan bu filmde 1960’lardan günümüze uzanan romantik bir yolculuğa çıkılıyor. İki farklı dönemde geçen ve gerçek bir yaşam öyküsüne dayanıyor. Geçmiş ile günümüzün ilişkileri karşılaştırılıyor. Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Aytaç Şaşmaz, Elif Doğan, Uğur Polat, Türkü Turan gibi isimlerden oluşan güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan bu film dizi bir duygu seline kaptırıyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar