Netflix’ler İptal, HBO Max Türkiye’ye Geliyor

Netflix’ler İptal, HBO Max Türkiye’ye Geliyor

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix’ler İptal, HBO Max Türkiye’ye Geliyor – ABD’nin en çok aboneye sahip ücretli tv platformlarından biri olan HBO da internet yayıncılığı ortamına Türkiye’de de giriş yapıyor. 1972’de Time Warner şirketi tarafından kurulan Home Box Office, ABD’de çeşitli kategorilerde yayınlar yapan kanallara sahip. HBO’nun en bilindik yapımı, tüm dünyada en çok izlenen dizi olan Game Of Thrones’tur. Game Of Thrones gibi birçok önemli dizi ve yapıma sahip olan HBO, bu yapımları internet üzerinden de izleterek kazanç sağlamayı planlıyor. Bu amaçla 2020’de kurduğu HBO Max platformu hızla büyüdü ve birçok ülkede hizmet verir oldu. 2022’nin başlarında bu ülkelerin sayısını arttırmak isteyen HBO, Avrupa ülkelerinin sayısını 26’ya çıkaracak. Bu planlama doğrultusunda HBO Max Türkiye’ye geliyor olacak. Heyecanla beklenen HBO Max’te hangi yapımlar var, aylık ücretinin ne kadar olacağı yazının devamında…

Netflix’ler İptal, HBO Max Türkiye’ye Geliyor

Netflix’ler İptal, HBO Max Türkiye’ye Geliyor
Görsel: Behance

HBO Max’in En Önemli Yapımları

Game Of Thrones • Hbo Max’te en dikkat çeken yapım elbette bugüne dek en çok izlenmiş dizi olan Game Of Thrones’tur. 2019’da final yapmış ve taht savaşlarını konu edinmiştir. Efsane dizi, IMDb’de 1.9 milyon kişi tarafından oylanmış ve 9,2 puana sahiptir. Hiç şüphesiz HBO’yu HBO yapan dizi de Game Of Thrones’tur.

Friends • 2004’te final yapmış ve sit-com alanında adını oldukça duyurmuştur. Komedi dizisi Friends, HBO Max’de yer alacak en önemli yapımlardan biridir. 

Chernobyl • 2019’da yayınlanan tek sezonluk mini dizidir. 10 Emmy ödülü kazanmıştır ve 9,4 IMDb puanına sahiptir.

Doctor Who • HBO’ya ait olmayan ama oldukça fazla izleyene sahip efsane dizilerden biridir. Doctor Who da HBO Max de yer alacak. 

Titans • HBO’nun sahibi olan Warner Media’ya ait bir diğer yapım şirketi Warner Bros’un eseri olan Titans da HBO Max’te izleyici karşısına çıkacak.

True Detective • 2014’ten bu yana devam eden True Detective de HBO Max’te olacak.

Netflix’ler İptal, HBO Max Türkiye’ye Geliyor
Görsel: Polygon

HBO Max’te Yeni Neler Olacak?

HBO Max Türkiye’ye geliyor ama olduğu gibi, sadece mevcut yapımlarla değil. Yepyeni yapımlarla ve dopdolu bir şekilde geliyor. HBO Max’in yayınladığı bir dakikalık tanıtım videosunda yakında Succession dizisinin üçüncü sezonunun, Euphoria dizisinin ikinci sezonunun ekrana geleceği duyuruldu. Ayrıca The Sex Lives Of College Girls adlı yeni bir dizinin yayınlanacağı da açıklandı. Gossip Girl’ün yeni bölümleri, Dune, The Matrix de HBO Max’de izleyici karşısına çıkacak. En çok beklenen yapım ise Game Of Thrones’un öncesini anlatan House Of The Dragon. O diziyi ayrı bir yazıda detaylıca tanıtmıştık, o yazıya da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

HBO Max’in Aylık Ücreti Ne Kadar Olacak?

HBO Max’în Türkiye’deki aylık ücretinin ne kadar olacağı da oldukça merak ediliyor. Bu ücret platformun abone kazanabilmesinde oldukça önem arz edecek. Henüz bu tutar açıklanmamış olsa da diğer ülkelerde ortalama 10 Dolar’lık ücret ile abone topluyor. HBO Max’in kur farkı sebebiyle 5 Dolar ile ülkemizde izleyiciye sunulması bekleniyor. Tıpkı Netflix, Amazon Prime veya Blu TV gibi hem web sitesi hem de mobil uygulama üzerinden hizmet verecek olan platform, oldukça ilgi çekecektir.

hbomax
Görsel: LastMovie

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar