Netflix’in Orijinal Sahtesi Nestflix Yayına Çıktı!

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix’in Orijinal Sahtesi Nestflix Yayına Çıktı! – Netflix, kullanıcıların ister internete bağlı ister internetsiz indirip orijinal filmleri ve dizileri izleyebileceği bir yayın platformudur. Netflix özelliği sayesinde televizyon, bilgisayar, mobil cihazlar gibi çok geniş yelpazeye entegre olma özelliği de taşır. Peki, bu orijinal dizilerin ve filmlerin içinde gördüğünüz dizi veya filmler bir platform olsaydı? Böyle bir şey mümkün mü diye sorduğunuzu duyar gibi olduk. Ancak sahte dizi ve film platformu olan Nestflix; Lynn Fisher tarafından 400’den fazla yapımla yayına sunuyr. Nestflix nedir? Bu platform ne işe yarıyor? Gibi soruları cevapladığımız bu yazımızı gelin birlikte okuyalım.

netflixin-orijinal-sahtesi-nestflix-yayina-cikti
@nestflix

Netflix’in Orijinal Sahtesi Nestflix Yayına Çıktı!

Ünlü bir tasarımcı olan Lynn Fisher gerçek dizilerde ve filmlerde geçen dizi ve filmleri; bir platformda toplayarak bize ilginç bir platform sundu. Bu konuda örnek vermek gerekirse The Office dizisinde karakterlerin izlediği “Mrs. Alber Hannaday” filmini hatırlıyor olması lazım. İşte buna benzer diziler ve filmler Nestflix adlı platformda artık mevcut.

Nestflix platformunu açıp dizi veya film izlemek tabi ki de mümkün değil ama fakat içinde 400 adetten fazla yapım içeriyor.  Platforma girip izlemek mümkün değil ama platformda her yapım için ayrı ayrı bulunan tasarımlar, açıklamalar veya hazırlanan görsellerle Nestflix platformu çok ilgi çekiyor.  Platforma girdiğinizde sanki kendinizi paralel evrende bir Netflix inceliyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz.

netflixin-orijinal-sahtesi-nestflix-yayina-cikti
@nestflix

Böyle hissetmemizin asıl sebebi de Netflix gibi bir platformun aslında hayatımızın artık tam anlamıyla bir parçası olduğunu bize sunuyor ama girişimciler veya tasarımcılar açısından bakacak olursak da beğenilen dizi veya filmlerin bir çatı altında toplanması fikri çok önemlidir. Böyle bir fikir ve arayüz sayesinde de Nestflix gibi etkili, basit ve anlamlı bir platform oluşturulmuştur. Nestflix’i özellikle sevdiğiniz dizi veya filmlerin içinde geçen dizi veya filmleri; arkadaşlarınıza gönderip eğlenmek için gayet kullanışlı bir platformdr.

Sizin de ilginizi çeken bu tarz dizi veya film varsa platforma katkıda bulunabiliyorsunuz. Contribute adlı butondan beğendiğiniz, istediğiniz bir yapım ile alakalı bilgileri ekleme fırsatı bulabiliyorsunuz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar