Netflix’in Heyecanla Beklenen Yeni Dizisi: Away

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix’in Heyecanla Beklenen Yeni Dizisi: Away – Netflix Dünya çapında işler yapmaya, yeni yapımlarını tanıtmaya devam ediyor. Özellikle de bunlardan bazıları gerek konusu gereği, gerekse de kadrosu gereği duyurulduğu an büyük ses getiriyor ve insanlar tarafından heyecanla yayınlanması bekleniyor. Away dizisi de bunlardan biri. Away’in hem kadrosu hem de konusu oldukça ilgi çekici. Başrolünde Hilary Swank’in yer aldığı Away, duyurulduğu günden bu yana merakla bekleniyor. Peki nedir bu Away dizisini bu kadar ilgi çekici kılan konusu?

Netflix’in Heyecanla Beklenen Yeni Dizisi: Away

Away
Görsel: Netflix

Away Dizisinin Konusu Nedir?

Bu dizi, benzerleri az sayıda olan, Mars’a yolculuğu konu alan bir dizidir. Aynı konuyu işleyen, oldukça beğenilen ve izlenen Mars belgeseline benzeyeceği iddia edilmektedir. Dizi, bir astronot olan Emma Green’in Mars’a gitme görevinde, ekibin başına getirilmesi ile başlayan bir hikâyeyi konu alıyor. Emma, bu yolculuğa çıkmak için geride ergenlik çağında olan kızını ve kocasını bırakır. Away, bu şekilde başlar ve Mars’a yolculukta yaşananlarla devam eder. Başrol karakteri olan Emma Green’i ünlü oyuncu Hilary Swank canlandırmaktadır. Dizinin ilk sezonunun 4 Eylül’de Netflix’te yayınlanması planlanıyor. İlk sezon 10 bölümden oluşacak ve onay çıkarsa ikinci sezonu 2021 yılında yayınlanacak. Away dizisinin bir de fragmanı yayınlanmıştır, fragmanda temel olarak Emma Green karakterinin ailesine yazdığı bir mektuptaki sözler seslendiriliyor. Mars’a doğru giden Emma Green, ailesi için yazdığı mektubu ise şu sözlerle noktalıyor; “ne kadar uzaklaşırsam, size kavuşmaya bir adım daha yaklaşıyorum.”

Away Dizisinin Oyuncuları ve Kadrosu

Yukarıda da yazdığımız gibi başrol karakteri olan Emma Green’i Hilary Swank canlandıracak. Dizide botanist olan Kwesi Weisberg karakterini Ato Essandoh canlandıracak. Savaş pilotu olan Hint astronot karakterini Ray Panthaki, Rus kozmonot ve mühendis olan Misha Popov’u ise Mark Ivanir canlandıracak. Away’in yaratıcısı Jessica Goldberg ve Andrew Hinderaker, yönetmeni ise Matt Reeves’tir.

Away oyuncuları
Görsel: beyazperde

Andrew Hinderaker, Jessica Goldberg ve Matt Reeves Kimdir?

Andrew Hinderaker, hem kitap yazarı hem de senaristtir. Suicide, Incorporated ve Penny Dreadful kitapları Hinderaker’in yazdığı kitaplardan bazılarıdır. Ayrıca Penny Dreadful adlı drama, korku türündeki dizinin yaratıcısı ve Pure Genius dizisinin de senaristidir. Bu dizilerinin ilki IMDb’de 8,2, diğeri 7.2 puana sahiptir. Jessica Goldberg de daha önce birçok kitap yazmış ve çok önemli dizi ve film projelerinde yer almıştır. The Path, Deception, Parenthood dizilerinin ve Refuge filminin yaratıcısıdır. Parenthood dizisi IMDb’de 8,2 puan ortalamasına sahiptir. Ayrıca Alex of Venice ve Cherry filmlerinin de yazarı Jessica Goldberg’tir. Away’in yönetmenlik koltuğunda oturan Matt Reeves ise ünlü bir yönetmendir. Daha önce Felicity dizisinin, Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti, Maymunlar Cehennemi: Savaşı, Cloverfield ve Let Me In filmlerinin yönetmenliğini yapmıştır. 2021’de vizyona girmesi beklenen The Batman filminin de yönetmenidir. IMDb’de en yüksek puanı alan filmi 7,6 ile Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti’dir.

Andrew Hinderaker, Jessica Goldberg, Matt Reeves - Away
Görsel: Google

Özetle; Away dizisi bir bilim kurgu dizisidir. İlk on bölümü 4 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak. Yönetmen koltuğunda Matt Reeves, başrolünde ise Hilary Swank var.

👉🏼 Netflix Ayı Temmuz Programı

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar