Netflix Temmuz Programı – Youtube Fenomenleri Geliyor

netflix-temmuz-ayi-programi-youtube-fenomenleri-geliyor

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix Temmuz Programı – Youtube Fenomenleri Geliyor – Netflix Temmuz programı yine dopdolu! Neredeyse her gün gündeme gelen, her geçen gün abone sayısı artan, sunduğu içeriklerle seviyeyi sürekli yukarı çıkaran Netflix, Temmuz ayında da bomba gibi içerikler yayınlayacak. Haziran ayında yayınladığı yeni içeriklerle adından sıkça söz ettiren Netflix, Haziran ayının son günlerinde Dark’ın son sezonunu yayınlayarak yine çok konuşulmuştu. Temmuz’da ise hem devam eden dizilerin yeni sezonları hem de yeni dizi ve filmler platformda yer alacak. Özellikle de Türk YouTuber’ların yer aldığı Exatlon, uzun bir süre konuşulacak gibi görünüyor. İşte Netflix Temmuz programı

Netflix Temmuz Ayı Programı
Görsel: Mina Sami

Netflix Temmuz Programı – Youtube Fenomenleri Geliyor

2 Temmuz – Warrior Nun (İlk Sezon)

Netflix’in yeni dizilerinden biridir. Çizgi romanlardan uyarlanmıştır. Kutsal bir hale taşıyıcısı olan, 19 yaşındaki savaşçı bir rahibenin süper güçlere sahip olduğu bir hikâyeyi konu alır. Dizinin, on bölümden oluşan ilk sezonu 2 Temmuz’da izleyiciyle buluşacak.

https://www.youtube.com/watch?v=An0bZpuhiBE

3 Temmuz – Cable Girls (İkinci Sezon)

İlk sezonu Netflix’te 2017’de yayınlanan bu dizi, bir İspanyol drama dizisidir. 1920’li yıllarda girdikleri bir telefon şirketinde çalışan dört kadın santral görevlisinin hikâyesini anlatıyor. Dizinin ikinci sezonu, Netflix’te 3 Temmuz’da yayınlanacak. Cable Girl’ün IMDb puanı 7,7’dir.

3 Temmuz – Exatlon Challenge Türkiye (İlk Sezon)

Uzun bir zamandır merakla beklenen Exatlon da bu ay yayınlanacak. Yapımcılığını Acun Medya’nın yaptığı, Türk YouTuber’ların birbiri ile yarıştığı, kaybedenlerin ciddi cezalar aldığı kazananlara ise dillere destan ödüllerin verildiği Exatlon’un sunucu koltuğunda Orkun Işıtmak var. Kadroda ise Oğuzhan Uğur, Elanur Pat, Hayrettin, Doğan Kabak, Uras Benlioğlu, Buse Plan, Barış Erdoğan, Aleyna Şen,  Burce Yağmur Karabal, Dilan Ay, Furkan Yaman, Buğra Kazancı, Gözde Demiral, Mendemur Lemur, Öykü Berkan, Furkan Kaya, Dilara Aydın gibi YouTuber’lar var. Exatlon Türkiye 3 Temmuz’da Netflix’te olacak.

8 Temmuz – Stateless (Mini Dizi)

Stateless, Netflix’in yeni bir mini dizisidir. Avustralya’nın ABC televizyonunda yayınlanan bu dizi, Netflix sayesinde dünyaya açılacak. Stateless, göçmenlerin tutulduğu bir gözaltı merkezinde yolları kesişen sorunlu bir kadın, bir bürokrat, zor durumda olan bir baba ve bir mültecinin arkadaşlığını anlatıyor. Dizinin IMDb puanı 7,0.

9 Temmuz – Hakan: Muhafız
(Final Sezonu)

Netflix Temmuz ayı programı açıklandığında pek de beklenmeyen bir sürpriz yaşandı ve üç sezondur devam eden Netflix’in Türkiye yapımı dizisi Hakan: Muhafız’ın dördüncü sezonu ile 9 Temmuz’da final yapacağı duyuruldu. Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı ve bir süper kahramanı oynadığı dizinin IMDb puanı 6,8.

10 Temmuz – The Old Guard (Film)

Netflix orijinal yapımlarından biri olan The Old Guard, birbirine sıkı sıkıya bağlı olan bir grup paralı askerin hikâyesini anlatıyor. The Old Guard isimli çizgi romandan uyarlanmıştır. Aksiyon türünde bir film olan The Old Guard, 10 Temmuz’da Netflix’te izleyici ile buluşacak.

17 Temmuz – Cursed (İlk Sezon)

Klasik fantastik Netflix dizilerinden biridir. Bu dizide başrolde yer alan Nimue, halkını kurtarmak için paralı asker Arthur ile işbirliği yapar ve heyecan dolu bir maceraya başlar. Cursed, 17 Temmuz’da yayınlanacak ilk sezonu ile Netflix’teki yerini alacak.

22 Temmuz – Fear City: New York vs The Mafia (Mini Belgesel)

Netflix’in merakla beklenen bir diğer yapımı da Fear City: New York vs The Mafia’dır. Bu mini belgesel türündeki yapımda, 1980’li yıllarda New York’un altını üstüne getiren beş mafya grubunun FBI tarafından nasıl yok edildiği anlatılıyor.

24 Temmuz – The Kissing Booth 2 (Film)

The Kissing Booth 2 ya da Türkçe adı ile Delidolu 2, 2018’de yayınlanan ilk filmin devam filmidir. Film, lise son sınıfta okuyan Elle adlı genç kızın üniversiteye geçme çabalarını ve aşk hayatını konu alıyor. Delidolu 2, 24 Temmuz’da Netflix’te yayınlanacak. İlk film IMDb’de 6,1 puan almıştı.

28 Temmuz – Last Chance U: Laney (Beşinci Sezon)

Netflix’in yıllardır devam eden dizisi Last Chance U: Laney, 28 Temmuz’da beşinci sezonu ile Netflix’teki yerini alacak. Bu dizi Laney Kartalları adlı bir Amerikan Futbolu takımının hikâyesini konu alıyor. Beşinci sezonda ise takımın baş antrenörü John Beam’in takımı toparlama çabaları öne çıkacak. Dizinin IMDb puanı 8,5.

31 Temmuz – The Umbrella Academy (İkinci Sezon)

Netflix Temmuz ayı programı listesinde dikkat çeken bir diğer yapım da ikinci sezonu yayınlanacak olan The Umbrella Academy. İlk sezonu oldukça fazla ilgi gören bu dizi, IMDb’de 100 binden fazla kullanıcı tarafından oylanmıştı. On bölümden oluşan ilk sezonu için IMDb’de kullanıcıların verdiği puanların ortalaması 7.9’dur. Dizi, olağanüstü yeteneklere sahip kardeşlerin, babaları öldükten sonra bir araya gelmesi ile başlayan hikâyelerini anlatıyor. The Umbrella Academy’nin ikinci sezonu, Temmuz ayının son gününde Netflix’te yayınlanacak.

https://www.youtube.com/watch?v=Rib6chLjdls

31 Temmuz – Vis A Vis: El Oasis
(İlk Sezon)

Meşhur Vis A Vis dizisinin devamıdır. Vis A Vis’te yer alan karakterlerin çoğu burada da yer almaktadır. Vis A Vis: El Oasis, ilk dizinin başkahramanlarından Maca ve Zulema’nın yeni yaşamlarını konu alıyor. Bu dizinin ilk dizi kadar tutup tutmayacağı en çok merak edilen konulardan biri. Dizinin ilk sezonu 31 Temmuz’da yayınlanacak.

➡️ Netflix’in Dertlerini Bitiren Eklenti – Never Ending Netflix

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar