Netflix Üzerinden İzleyebileceğiniz En İyi Komedyenler

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix Üzerinden İzleyebileceğiniz En İyi Komedyenler İçerisinde farklı türlerde dizi ve filmlere ev sahipliği yapan Netflix, komedi severler için Stand-up gösterilerini de bünyesinde barındırmakta. Son zamanların en popüler sanatı olan Stand-up, usta komedyenlerin kahkaha dolu performansları ile Netflix’te yer almaya başladı. Bununla birlikte olağanüstü sahne şovları yetenekli komedyenler sayesinde, Netflix abonelerine keyifli vakit geçirmek için sunulan mükemmel bir içerik haline geldi. Biz de size her ne kadar herkesin mizah anlayışı farklı olsa da arasında mutlaka sizi kahkahaya boğacak komedyenlerin bulunduğu ve Netflix üzerinden gösterilerine erişebileceğiniz, izlerken bol bol güleceğiniz 5 komedyeni derledik.

Netflix Üzerinden İzleyebileceğiniz En İyi Komedyenler

1) Dave Chappelle

@netflix

“The Age of Spin” adlı oyunu ile en çok izlenen Stand-up gösterileri arasına giren Dave Chappelle, uzun bir aradan sonra yayınladığı bu gösteri sayesinde birçok ödüle layık görüldü. Netflix’te yayınlanmasıyla birlikte daha büyük bir kitleye ofansif mizahını aktarmayı başardı. Sert üslubu ve iğneleyici tavrı sayesinde artık bir marka haline geldiğini Netflix’te yayınlanan şovu “The Age of Spin” içerisinde rahatlıkla görebiliriz. Dave Chappelle’in bu samimi ve keyifli şovunu izlemenizi tavsiye ederiz.

2) Ricky Gervais

@netflix

Dünyanın en komik erkeklerinden olan Ricky Gervais, 7 yıl aradan sonra izleyenleri ile “Humanity” isimli gösterisi sayesinde Netflix’te buluştu. Başarılı bir komedyen olmasının yanında oynadığı filmlerde başaralı bir aktör olduğunu da herkese kanıtlamış oldu. İğneleyici tavrı ve sivri dili ile Netflix’te keyifli vakit geçirmek isteyenler için mükemmel bir tercih olduğunu söyleyebiliriz.

3) Jerry Seinfeld

netflix-uzerinden-izleyebileceginiz-en-iyi-5-komedyen
@netflix

Netflix’te üç farklı zamanda yayınlanmış oyunları bulunan Jerry Seinfeld, bu yıl üçüncüsü olan “23 Hours To Kill” adlı oyununu yayınladı. Yeni gösterisi ile insanları kahkahaya boğmayı başardığını söylemek mümkün. IMDb kullanıcılarından her ne kadar iyi bir puan elde edemese de Netflix’te yayınlanan diğer gösterileri, iyi bir komedyen olduğunun göstergesi olduğunu söyleyebiliriz.  

4) Jimmy Carr

netflix-uzerinden-izleyebileceginiz-en-iyi-5-komedyen
@netflix

Ofansif mizahın günümüzdeki en iyi temsilcilerinden olan Jimmy Carr, Netflix’te yayınlanan iki farklı gösterisi ile dünya genelinde mizahını yaymaya başardı. Bununla birlikte kısa ve acımasız esprilerin ile eleştirmenler tarafından tam puan aldı.

5) Louis C.K.

netflix-uzerinden-izleyebileceginiz-en-iyi-5-komedyen
@netflix

“Hilarious” isimli gösterisi ile izleyicileri kahkahaya boğan Emmy ödüllü komedyen Louis, aynı zamanda sinema ve televizyonda yaptığı etkileyici yapımlarıyla dünyanın en komik adamlarından birisi olarak seçildi. Netflix’te yayınlanan şovu “Hilarious” ile birlikte alaycı ve eleştirisel  yaklaşımı ile güldürmeyi başardığını söyleyebiliriz. Ayrıca IMDb kullanıcıları tarafından da 8,5 puana layık görülerek başarasını herkese kanıtladı. Netflix üzerinden Stand-up izlemek ve bol bol kahkaha atmak istiyorsanız Louis C.K. sizin için uygun bir seçim olabilir.

Netflix’te İzleyebileceğiniz Ücretsiz Dizi ve Filmlerin Yer Aldığı Yazımıza Buradan Ulaşabilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar