Netflix Türkiye Eylül Ayı Programı Açıklandı!

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix Türkiye Eylül Ayı Programı Açıklandı! Netflix günümüzde oldukça sık kullanılan dizi-film platformu olarak tercih edilmektedir. Genel olarak sıkı bir içerik kütüphanesine sahip olan Netflix korona virüs salgını nedeniyle birçok içeriğini ileri bir tarihe ertelemişti. Son olarak ise Netflix Türkiye Eylül ayı içerisinde yayımlayacakları dizi ve filmleri açıkladı. Eylül ayında ise bizleri son derece yoğun bir şekilde etkileyecek bir programın yayına geçeceğini söyleyebilmekteyiz. Birçok dizinin yeni sezonu bu ayda izleyici ile buluşacaktır. Bu yayın programı dahilinde Eylül ayının içerik anlamında tam olarak doyurucu olacağını belirtebiliriz.

Netflix Türkiye Eylül Ayı Programı Açıklandı!

Eylül Ayında Yayınlanacak Diziler

netflix-turkiye-eylul-ayi-programi-aciklandi!
@netflixturkiye

Eylül ayında Netflix Türkiye birçok dizinin yeni sezonunu yayına koyacaktır. Bu diziler ise sırasıyla Away, Atiye, Baby, The Last Word ve Ratched olarak söylenebilmektedir. Dizilerin çıkış tarihlerinden söz edecek olursak da Away 4 Eylül’de, Atiye 10 Eylül’de, Baby 16 Eylül’de, The Last Word 17 Eylül’de, Ratched ise 18 Eylül’de izlenebilir olacaktır. Aralarındaki Atiye ve Baby yeni sezonunu sunarken Away, The Last Word ve Ratched ise daha ilk bölümlerini izleyiciye sunacaktır.

Eylül Ayında Yayınlanacak Filmler

netflix-turkiye-eylul-ayi-programi-aciklandi!
@yorumguncel.com

Netflix Türkiye Eylül ayı içerisinde 4 adet film yayınlayacaktır. Bu filmler ise sırasıyla Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum, Minnoşlar, The Devil All The Time ve Enola Holmes olarak belirtilmektedir. Çıkış tarihleri olarak da Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum 4 Eylül’de Minnoşlar ise 9 Eylül’de ekranlarda olacaktır. The Devil All The Time 16 Eylül’de Enola Holmes ise 23 Eylül’de izleyiciyle buluşacaktır. Genel olarak yayınlanacak olan filmlerin izleyici tarafından çok sevileceği düşünülmektedir. Özellikle Enola Holmes ve The Devil All The Time uzun zamandır beklenmekteydi.

Sürekli olarak yeni içerikler sunmasıyla kendini diğer platformlardan ayıran Netlix Eylül ayı sonrasında da oldukça aktif bir yayın çağına girecektir. Ekim ve Aralık aylarında yine aynı şekilde birçok dizinin yeni sezonunun yayınlanması planlanmaktadır. 2020 yılı olarak yaşanan pandemi süreci nedeniyle birçok dizinin çıkış tarihi ertelenmişti. Bu diziler ise yavaş yavaş yayınlanmaya başlanacaktır. Netflix Türkiye içerik yayını olarak da yılbaşından önce yine daha önceki dizilerin yeni sezonlarının yayına girmesini bekliyor olacağız.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar