Netflix Türkiye Ekim Programı

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix Türkiye Ekim Programı – Netflix Türkiye Ekim ayında film ve dizi programlarına yeni yapımlar eklemeye devam etmektedir. Kin, Locke and Key, You and The Guilty gibi projelerle içeriklerini artırarak programlarını zenginleştirmeye devam etmektedir. İşte Netflix Ekim Programı…

Netflix Türkiye Ekim Programı

You: 3. Sezon – 15 Ekim

Evli ve bir bebek sahibi olan Love ve Joe cifti, Madre Linda adlı varlıklı bir mahallede normal bir hayat kurmaya çalışırlar. Ancak iyi huylu aile için her şey beklendiği gibi yolunda gitmeyecektir. 

Locke & Key: 2. Sezon – 22 Ekim

netflix-turkiye-ekim-programi
@netflix

Joe Hill ve Gabriel Rodriguez’in çizgi romanlarından ilham alan gizem ve sihir temalı dizi, Locke Kardeşler yeni maceralara atılırken ikinci sezonuyla ekranlara geri dönüş yapmaya hazırlanmaktadır.

Maid – Hizmetçi – 1 Ekim

İstismarcı bir ilişkiden kaçan genç bir anne, geçimini zor da olsa kazanmak ve çocuğuna daha iyi bir gelecek inşa etmek için hizmetçi olarak çalışmaya başlayacaktır. Böylece çocuğuna bakmak için zorlu şartlarda çalışan annenin hayat öyküsü ele alınmaktadır. 

Colin Black and White – 29 Ekim

Colin Kaepernick ve Ava DuVernay tarafından yazılan bu drama dizisi, Kaepernick’in lise yıllarını ve onu bir aktivist olmaya yönlendiren deneyimleri araştırmaktadır. Böylelikle filmin konusunda Kaepernick’in lise yıllarından itibaren yaşam öyküsü ele alınmaktadır.  

Inside job: 1. bölüm – 22 Ekim

@netflix

Derin devlet için çalışanlara komplolar sadece teori değil, gerçek. Ayrıca onları bir sır olarak saklamak tam zamanlı bir iştir. Son olarak filmin konusu içerisinde derin devlet ve komplolar ele alınmıştır.

Pretty Smart – 8 Ekim

Kitap kurdu Chelsea, eğlenceli kız kardeşi ve üç oda arkadaşıyla birlikte yaşamaya mecbur bırakıldığında, mutluluk hakkında öğreneceği çok şey olduğunu keşfeder. Diğer yandan Chelsea’nın zorlu hayat hikâyesi konu olarak ele alınmaktadır. 

The Billion Dollar Code: Mini Dizi – 7 Ekim

1990’larda Berlin’de bir sanatçı ve bir bilgisayar korsanı, dünyaya bakmanın yeni bir yolunu keşfeder ve yıllar sonra tekrar bir araya gelerek Google’a patent ihlali nedeniyle dava açar.

Orijinal Netflix Filmleri – Netflix Türkiye Ekim Programı

İlişki – 8 Ekim

Mesleğinin en büyük ödülünü aldıktan sonra takım arkadaşlarıyla bir partiye giden Baş müfettiş Harun, gece eve dönerken taksi şoförünün saldırısı sonucu kendini savunurken cinayet işler. Diğer yandan ertesi gün işlenen cinayet davası polis arkadaşlarının eline geçer ve Harun işlediği cinayetin failini aramaya başlar. Bulduğu her ipucu onu son derece gizemli bir geleceğe götürür.

Suçlu – The Culprits – 1 Ekim

netflix-turkiye-ekim-programi
@netflix

Acil çağrı servisi olarak çalışan sıkıntılı bir dedektif, çağrı merkezini arayan endişeli bir kadını kurtarmaya çalışırken kendi vicdanıyla baş başa kalır. Ancak karar vermesi için çok vakti bulunmamaktadır. 

Hırsızlar Ordusu- Army of Thieves – 29 Ekim

The Army of the Dead’in bu ön bölümünde; gizemli bir kadın banka memuru Dieter’den Avrupa’daki yüksek güvenlikli kasaları soymasına yardım etmesini ister.

Hipnotizma – hipnoz – 27 Ekim

Jenn, özel ve profesyonel hayatında kendini engellenmiş hisseder ve gizemli bir hipnoterapistten yardım ister. Ancak kendini ölümcül bir akıl oyununun içinde bulur.

Teeth of the Night – 20 Ekim

Genç şoför bir gece iki gizemli kadını partiye götürür. Ancak yolcular gerçek yüzünü gösterince hayatta kalma mücadelesi vermek zorunda kalır.

Netflix Orijinalleri – Netflix Türkiye Ekim Programı

Bizi biz Yapan Filmler: 3. Sezon – 12 Ekim

Güldük, ağladık. Kendimizi sinemalarda bulduk, değiştik. Ek olarak mutlaka görülmesi gereken filmleri sahne arkasında deneyimleyin.

Malinche: Bir Müzikalin Perde Arkası – 12 Ekim

netflix-turkiye-ekim-programi
@netflix

Nacho Cano’nun Malinche ve Hernán Cortés’in aşk hikâyesine dayanan ve iki farklı dünyayı bir araya getiren yeni müzikalinin arkasındaki yaratıcı süreci deneyimleyin. Ayrıca bu büyülü dünyada kendinisi kaybedebilirsiniz.

Bad Sports – 6 Ekim

Gerçek suç ve sporu birleştiren bu belgesel dizisi, dünyadaki tartışmalı olayları ve skandalları inceler. Ayrıca ilgili kişilerle yapılan röportajlara da yer verir.

Netflix Çocuklar ve Aile – Netflix Türkiye Ekim Programı

Maya ve Üç Savaşçı – 22 Ekim

Mezoamerikan tarihinden ilham alan savaşçı bir prenses, bir kehaneti gerçekleştirmek; ve insanlığı intikam güden tanrılarından kurtarabilmek için yeni bir maceraya atılır.

Gizemli Bir Öykü – 8 Ekim

Hansel ve Gretel, bu yeni projede klasik Grimm masallarının ve Grimm’den ilham alan diğer hikâyelerin konukları olarak kendi hikâyelerinde tekrar ortaya çıkmaktadır.

Bebek Bakıcıları Kulübü: 2. Sezon – Bebek Bakıcıları Kulübü – 11 Ekim

netflix-turkiye-ekim-programi

Harika bir yazdan kısa bir süre sonra Bebek Bakıcıları Kulübü işe geri döner. İki yeni üyenin yardımıyla yeni bir değişim sezonuna başlar.

Netflix Özel – Diana: Müzikal – 1 Ekim

Son olarak resmi bir açılıştan önce Broadway’de kaydedilen bu değişik müzikal; Prenses Diana’nın göz kamaştırıcı ve yürekleri burkan hüzünlü hayat hikâyesini sahneye taşıyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar