Netflix Şubat Ayı Programı – Bomba Gibi İçerikler Geliyor

Netflix Şubat ayı programı

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix Şubat Ayı Programı – Bomba Gibi İçerikler Geliyor – Dünyanın en çok aboneye sahip dijital yayın platformu Netflix’in Şubat ayında yayınlayacağı içerikler yine bomba gibi. Oldukça merak uyandıran dizilerin bulunduğu Netflix Şubat ayı programı ayrıca bir de dikkat çeken belgesel barındırıyor. Şubat ayında diğer aylara göre yeni içerik sayısı daha az olsa da, bu içeriklerin oldukça dikkat çekici olması Netflix’in iyi bir planlama yaptığını göstermekte. İşte Şubat ayında Netflix’te yayınlanacak birbirinden ilginç dizi, film ve belgeseller…

Görsel: Behance

3 Şubat • Ateşböceği Yolu (Yeni Dizi)

Kristin Hannah’ın Ateşböceği Yolu adlı kitabından uyarlanan Netflix’in bu yeni dizisi, iki sıkı dost olan Tully ve Kate’in anılarını ekranlara taşımaktadır. Netflix Şubat ayı programı listemizin açılışını yapan bu yeni dizi 3 Şubat’ta yayında olacak.

5 Şubat • Malcolm ve Marie (Film)

Netflix’in romantik filmlerinden biri olarak öne çıkacağa benzeyen Malcolm ve Marie, yönetmen olan Malcolm’un sevgilisi Marie ile zora giren ilişkisini konu alan film, 5 Şubat’ta Netflix’te olacak. Filmin başrollerinde birçok ödüle sahip Zendaya ve Tenet filmi ile adını duyuran John David Washington yer alıyor.

10 Şubat • Suç Mahalli: Cecil Hotel (Yeni Dizi)

Netflix’in yeni dizilerinden biri olan Suç Mahalli: Cecil Hotel dizisi, ABD’nin kötü bir şöhrete sahip olan otellerinden biri olan Cecil Hotel’i konu alıyor. Elisa Lam’in kaybolması ile birlikte iyice dikkat çeken otelin konu alındığı dizi bir hayli gizem barındırıyor. Suç Mahalli: Cecil Hotel 10 Şubat’ta Netflix’te.

11 Şubat • Tehlikeli Nokta (Film)

Yeni evli bir çiftin ilişkilerine heyecan katmak için çıktığı bir kayak gezisinde, en azılı katillerin arasına düşüşünü konu edinen bu film, Netflix Şubat ayı programı için önemli bir yer teşkil ediyor. Çünkü listedeki en sürükleyici film hiç şüphesiz Tehlikeli Nokta. 11 Şubat’ta Netflix’te yayınlanacak olan filmin başrollerinde Nanna Blondell ve Anastasios Soulis yer almakta.

11 Şubat • Aşk²  (Film)

Romantik komedi türündeki bu film, çapkın bir gazetecinin bir fotomodele aşık oluşunu konu almaktadır. 14 Şubat Sevgililer Günü için yayınlanacak olan Aşk², 11 Şubat’ta Netflix’te olacak.

12 Şubat • Sevdiğim Tüm Erkeklere: Şimdi ve Sonsuza Dek (Film)

Eski bir aşk mektubuyla başlayan yeni bir aşk hikayesinde Lara ve Peter’ın başından geçenler izleyici ile buluşuyor. Serinin üçüncü filmi olan Sevdiğim Tüm Erkeklere: Şimdi ve Sonsuza Dek, 12 Şubat’ta Netflix’te olacak.

17 Şubat • Gözlerinin Ardında (Mini Dizi)

Tek sezonluk bir mini dizi olan Behind Her Eyes ya da Türkçe adı ile Gözlerinin Ardında, boşanmış bir kadının psikiyatrist evli patronu ile ilişki yaşayışını ve bu kadın karakterinin patronunun karısıyla da arkadaşlık kurarak büyük bir olayın içine düşüşünü konu alıyor. Simona Brown, Tom Bateman ve Eve Hewson’ın başrollerinde yer aldığı mini dizi, 17 Şubat’ta Netflix’te olacak.

Görsel: Netflix

19 Şubat • Tribes of Europa (Yeni Dizi)

Netflix’in bilim kurgu türündeki yeni dizisi Tribes of Europa, 2074 yılından bir hikaye ile karşımıza çıkacak. Egemenliği ele almak uğruna sayısız küçük devlete bölünen Avrupa’nın kaderini üç küçük kardeşin belirleyeceği dizi 19 Şubat’ta Netflix’te olacak.

23 Şubat • Pelé (Belgesel)

Birçok gizli kalmış görüntü ile birlikte, en efsanevi anlar, goller ve diğer pozisyonları ile, en önemli röportajları ile futbol efsanesi Pele’yi anlatan bu belgesel, 23 Şubat’ta Netflix’te olacak. Daha önce basketbolun en büyük efsanesi Jordan’ı anlatan The Last Dance dizisi ile gündeme oturan Netflix, futbolun efsanesi Pele ile de bu başarıyı tekrar elde etmek istiyor. Özellikle de futbolseverlerin merakla beklediği bu belgesel, Şubat ayının en dikkat çekici içeriği konumunda.

👉 İzlenmesi gereken az bilinen Netflix dizileri

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar