İzlenmesi Gereken Az Bilinen Netflix Dizileri

az bilinen Netflix dizileri

Paylaşmayı unutmayın.

İzlenmesi Gereken Az Bilinen Netflix Dizileri – Birçok dizisi ile gündem olan, çok konuşulan Netflix’in, bir de az bilinen ve hak ettiği ilgiyi göremeyen oldukça başarılı dizileri var. Hem iyi bir dizi izlemek isteyenler hem de fark edilmemiş olanı keşfetmek isteyenlerin oldukça beğeneceği birçok kategoriden bu dizileri araştırdık ve bir liste haline getirdik. Netflix dizilerinin en popülerlerini bitirdiyseniz işte izlemeniz gereken, az bilinen Netflix dizileri ve onların detayları…

İzlenmesi Gereken Az Bilinen Netflix Dizileri

az bilinen Netflix dizileri
Görsel: Behance

1 • Please Like Me (IMDb 8,5)

Please Like Me, kız arkadaşından ayrıldıktan sonra eşcinsel olduğunu fark eden ve yeni bir hayata başlayan Josh adlı bir gencin yeni yaşamını konu alan bir komedi dizisidir. Avustralya yapımı olan dizi, 8,5 IMDb puanına sahiptir. Dizi 2013’te başlamış, dört sezon sürmüş ve final yapmıştır. Dizinin başrollerinde Josh Thomas, Thomas Ward ve Caitlin Stasey yer almaktadır. Eğlenceli ve az bilinen Netflix dizileri arasındadır. 

2 • On My Block (IMDb 8,0)

Dört gencin liseye başlamasıyla gelişen olaylar zincirini konu alan On My Block, drama ve komedi türlerini bir arada sunuyor. İlk sezonu 2018’de yayınlanan dizi üç sezon ve toplam 28 bölümden oluşmaktadır. Dizinin başrollerinde Diego Tinoco, Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray ve Jassica Marie Garcia yer almaktadır. On My Block IMDb’de 8,0 puan ortalaması ile de dikkat çekmektedir. 

https://www.youtube.com/watch?v=gc66gqptfYo

3 • Workin’ Moms (IMDb 7,6)

Orijinal bir Netflix içeriği olmasa da Netflix’te yer alan ve izlenmesi gereken bir dizidir. Çalışan annelerin yaşamını konu alan bu komedi dizisi, konuyu oldukça iyi işlemiş. Kanada yapımı olan bu dizinin en son geçtiğimiz yıl 4. sezonu yayınlanmıştır. Workin’ Moms dizisinin IMDb puanı 7,6’dır.

4 • How To Sell Drugs Online (IMDb 7,9)

Bu, ilk üç diziye göre biraz daha farklı bir yapım. Dizi, eski kız arkadaşını geri kazanmak uğruna internetten uyuşturucu satmaya başlayan ve bir anda Avrupa’nın en büyük uyuşturucu tacirlerinden biri haline gelen genç bir liseliyi konu alıyor. İki sezondan oluşan ve her bölümü ortalama 30 dakika olan How To Sell Drugs Online dizisi, IMDb’de 7,9 puana sahip.

5 • O Mecanismo (IMDb 8,4)

Brezilya yapımı bir siyasi eleştiri dizisidir. Brezilya’da hükümet, partiler ve şirketler arasındaki büyük yolsuzlukları konu alan O Mecanismo dizisinin adı Türkçe’de “mekanizma” anlamına gelir. Bu da yasa dışı bir çarkı çeviren düzeni konu alan bir dizi için oldukça anlamlı bir isimdir. Dizi iki sezondan ve toplamda 16 bölümden oluşuyor. Dizinin başrollerinde Selton Mello, Caroline Abras, Enrique Díaz yer alıyor IMDb’de 8,4’lük oldukça iyi bir puana sahip.

6 • The English Game (IMDb 7,6)

Futbolseverlerin kesinlikle izlemesi gereken oldukça iyi yapılmış, izleyiciye geçmişi adeta yaşatan bir dizidir. Futbolun başlangıç aşamasından büyük bir sektör haline dönüşme aşamasını konu alan dizi, futbolun nasıl başladığını ve nasıl yayıldığını oldukça iyi anlatıyor. İlk zamanlarda sadece zengin ailelerin birer hobisi olan futbol, zaman içerisinde işçi sınıfının tek ilgi odağı oluyor ve her şey ondan sonra başlıyor. İşçilerin kurduğu takımların yükselişi, zengin ailelerden şampiyonlukları alışı ve futbolun her sınıfa mâl oluşu mükemmel bir hikayeleştirme ile sahneleniyor. Tek sezon ve 6 bölümden oluşan bir mini dizi olan The English Game, IMDb’de 7,6’lık bir puan ortalamasına sahip.

7 • When They See Us (IMDb 8,9)

En yüksek IMDb puanına sahip olan diziyi en sona sakladık. İşlemedikleri bir suç için hapse giren beş gencin, suçsuzluklarını ispat etme çabalarını konu alan bu mini dizi IMDb’de 8,9 gibi ciddi anlamda iyi bir puana sahiptir. Dizi tek sezon ve sadece dört bölümden oluştuğu için bir günde de kolaylıkla izlenebilir. Her bir bölüm ortalama 70 dakikadır. Gerçek anlamda bir drama dizisi olan When They See Us dizisini izlemenizi kesinlikle öneririz.

👉 Çok konuşulacak yeni Netflix dizisi Equinox!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar