Çok Konuşulacak Yeni Netflix Dizisi Equinox

Paylaşmayı unutmayın.

Çok Konuşulacak Yeni Netflix Dizisi Equinox – Netflix’in yeni dizilerinden biri olan Equinox, izleyici ile buluşmadan önce dahi çok konuşuldu, izleyici ile buluşunca gündem olması ve uzun süre en çok izlenenler arasında zirvede olması bekleniyor. Netflix yapımı en çok izlenen dizilerden biri olan Dark ile ortak yönleri bulunan dizi, bu sebeple daha yayınlanmadan bir önyargı da toplamış gibi görünüyor. Netflix’in kullanıcılarına yılbaşı sürprizi olan bu diziye ait bir fragman ve bazı detaylar da paylaşıldı.

Çok Konuşulacak Yeni Netflix Dizisi Equinox

Equinox Dizisinin Konusu

Netflix dizisi Equinox 30 Aralık'ta geliyor
Görsel: 22dakika

Gerilim türünde bir dizi olan Equinox, 1999 yılında meydana gelen garip bir olayın sonrasında gerçekleşenleri konu almaktadır. Bu olay, bir sınıf dolusu öğrencinin bir anda ortadan kaybolmasıdır. O olaydan sadece bir kişi kurtulur ve daha sonra onun da gizemli bir şekilde ölmesi olayı daha da garipleştirir. Dizinin ana karakteri olan Astrid de o olayda ablasını kaybetmiştir ve olaydan 20 yıl sonra o olayı açığa kavuşturmak için elinden geleni yapmaya başlar. Dizinin hikayesi bu çerçevede şekillenmekte ve devam etmektedir. Danimarka yapımı olan bu dizinin 30 Aralık’ta yayınlanacağı açıklanmıştır ve yayınlandığı günden itibaren oldukça ilgi çekeceği tahmin edilmektedir.

EQUINOX netflix
Görsel: Netflix

Çok Konuşulacak Yeni Netflix Dizisi Equinox Oyuncuları

Dizinin başrolünde daha önce Broen, Out Stealing Horses ve The Mist filmlerinde yer almış Danica Curcic yer alacak ve Astrid karakterini canlandıracak. Danica Curcic, 35 yaşında Sırp bir sinema oyuncusudur. Üç kez en iyi kadın oyunculuk ödüllerini kazanmış olmasının yanı sıra birçok dalda farklı ödüller de kazanmış olan Danica Curcic’in Equinox’taki performansı merakla bekleniyor. Dizide Lars Brygmann, Padre karakterine hayat verecek. Ida karakterini Karoline Hamm, Lene karakterini Hanne Hedelund, Amelia karakterini ise Fanny Bornedal canlandıracak.

Equinox ve Dark Arasındaki Benzerlikler

Equinox

Netflix’in popüler dizisi Dark’a olan benzerliği ile dikkat çeken Equinox dizisinin, bu konuda bir hayli eleştiri alacağı kesin. 30 Aralık’ta yayınlanacak olan Equinox’ta bir grup çocuğunun aniden ve gizemli bir şekilde ortadan kaybolması sonucu hikayenin başlaması ve temel dizinin fikrinin bu olması Dark’a olan en büyük benzerliğidir. Equinox’ta da ilk kaybolmadan sonra bir kişi daha kaybolur ve birkaç kişi bu gizemli olayın peşine düşer. Bu açıdan da Dark ile benzeşen dizi, yayınlanan fragmandaki son cümle ile Dark’ı da hatırlatır. Fragmandaki son cümle “in the Dark”, karanlıkta anlamına gelmektedir. Cümlenin öncesi ile birlikte tam hali ise “onları gördüm, karanlıkta” şeklindedir. In the dark göndermesini görmek isterseniz İngilizce alt yazılı fragman için buraya tıklayabilirsiniz.

👉 Exxen nedir? Konuşanlar’a ne oldu?

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar