Exxen Nedir? Konuşanlar’a Ne Oldu?

Paylaşmayı unutmayın.

Exxen Nedir? Konuşanlar’a Ne Oldu? – Ülkemizde bir hayli hayranı bulunan Konuşanlar adlı Youtube programının tüm bölümlerinin Youtube’dan bir anda kaldırılması, Twitter’da gündeme oturdu, sosyal medyanın en çok konuşulan konusu haline geldi. Herkes nedenini sorgularken ortaya Exxen diye bir şey çıktı. Aslında bu Exxen yeni bir şey değil, yaklaşık bir aydır konuşulan ve yakında resmen tanıtılacak olan bir platform. Peki Exxen nedir? Nasıl çıkmıştır? Nasıl kullanacağız ve ne kadar ödeyeceğiz? İşte tüm bu soruların cevapları…

Exxen Nedir? Konuşanlar’a Ne Oldu?

Görsel: Twitter

Exxen Nedir?

Exxen, Türkiye’nin medya patronu Acun Ilıcalı tarafından kurulan, 1 Ocak 2021’de tanıtılacak, bir dijital yayın platformudur. Yeni bir Blu TV, yeni bir Netflix gibi de düşünebilirsiniz. Exxen, tıpkı Netflix gibi dizi ve film yayınlayacak ancak yapacağı programlar da çok konuşulacağa benziyor. Talk show ve yarışma programlarının da yer alacağı Exxen’in başarısı oldukça merak ediliyor. Tıpkı diğer platformlar gibi ücretli olacak olan Exxen’de iki tip üyelik sisteminin olacağı açıklandı. Reklamlı ve reklamsız şeklinde iki tip üyelik sunacak olan Exxen’in, reklamlı üyeliği satın alan kullanıcılara az da olsa reklam göstereceği biliniyor. Üyelik ücretleri henüz açıklanmayan Exxen’in, Türkiye piyasasına yeni giriş yapan Amazon Prime’ı örnek alarak düşük bir ücretle üyelik kabul edeceği iddia ediliyor. 

Görsel: NTV

Exxen’de Neler Olacak?

Exxen’de çok fazla dizi ve program olacağı, Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklama ile kesinleşti. Şu an bilinenler TolgShow, Konuşanlar, Fight Club, Survivor Cup adlı programların yanı sıra Ali Biçim & Mesut Can Tomay ikilisinin şovlarının da Exxen’de olacağı yönünde. Özellikle de Youtube’un sevilen programı Konuşanlar’ın Exxen’e transferi, uzun süre daha gündemi meşgul edeceğe benziyor. Ayrıca Haluk Bilginer’in başrolünde yer alacağı Şeref Bey adlı dizide Exxen’de seyirci ile buluşacak.

exxen-nedir-konusanlara-ne-oldu
Görsel: Twitter

Konuşanlar Exxen’e Transfer Oldu

Hasan Can Kaya’nın hazırlayıp sunduğu, Youtube’da yayınlanan Konuşanlar adlı Talk Show programının artık Exxen’de yayınlanacağı kesinleşti. Bu haberden sonra Youtube kanalında bulunan 28 bölümü silen ekip, daha sonra bir canlı yayın ile bunu açıkladı. İnsanların konuk olarak alındığı Konuşanlar’da, Hasan Can Kaya konuklar ile sohbet ederek ve şakalaşarak ortaya oldukça eğlenceli bir ortam çıkarmaktaydı. Pandemi süreci ile eve kapanan halkımız, Mayıs ayında açılan Youtube kanalına 7 ayda 1.7 milyon takipçi ve toplamda 196 milyon izlenme kazandırdı. Yeni bölümleri artık Exxen’de yayınlanacak olan Konuşanlar, Exxen’e de ciddi anlamda abone kazandıracak gibi görünüyor. 

exxen-nedir-konusanlara-ne-oldu
Görsel: Behance

TolgShow Exxen’de!

Zaman zaman TV’de zaman zaman Youtube’da yayınlanan, Tolga Çevik’in meşhur talk show programlarının devamı olan TolgShow da Exxen’e transfer oldu. Tolga Çevik’in talk show programları başta Star TV olmak üzere bazı kanallarda daha önce yayınlanmış ve reyting rekorları kırmıştı. Son yıllarda Youtube’a yönelen Tolga Çevik orada da milyonlarca kez izlenmiş ancak son iki yıldır bu talk show programlarına ara vermişti. Exxen ile birlikte o da tekrar hayranları ile buluşacak.

exxen-nedir-konusanlara-ne-oldu
Görsel: Behance

Exxen’in Yeni Programı Fight Club Nedir?

Hakkında oldukça az bilgi paylaşılan Fight Club’ın detayları bilinmese de, 11 dövüşçünün aynı evde çeşitli zorluklarla karşılaşacağı bir yarışma programı olacak. Programın sunucuları Bilgehan Demir ve Avatar Atakan adı ile tanınan Çağan Atakan Arslan olacak.

Exxen’de ayrıca Sihirli Annem dizisinin yeni bölümleri, Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak’ın sunacağı Pişti adlı talk show programı, Hükümsüz adlı bir dizi, Feyyaz Yiğit’in hazırlayıp sunacağı bir program ve Aleyna Tilki’nin de yer alacağı bir dizi de yayınlanacak.

👉 Mutlaka izlemeniz gereken 5 Blu TV dizisi

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar